Duzeni oturtana kadar batiya gidemicem sanirim. Sonrasinda guvenilir bir yetkili bulup ona emanet etmek istiyorum.Yazları Batı'ya geçtiğinizde kreşi kime emanet edeceksiniz? Her şeyi ince eleyip sık dokumak lazım. Özellikle kreş işi büyüm sorumluluk.
Bu işler biraz arz talep meselesi. İyice bir araştırıp bu konuda talep var mı öğrenin. İnşallah olur. Allah gönlünüze göre versin.Duzeni oturtana kadar batiya gidemicem sanirim. Sonrasinda guvenilir bir yetkili bulup ona emanet etmek istiyorum.
Ordaki kresler 400 tl civarinda ucret istiyorlarmis bende en fazla 600 tl bir ucret belirlerim.Tüm yiyecekler organik ve kaliteli bir kreş kurabilirsiniz elbette.
Öncesinde girişimcilik ile ilgili kurslara ya da toplantılara bir katılmanızı öneririm.
Kağıt üzerinde herşeyi planlayarak hareket ederseniz riski minimalize etmiş olursunuz.
Hedef kitleniz bana biraz düşündürücü geldi. Oradaki memurlar demişsiniz, ama kitlenin sosyoekonomik durumunu göz önüne aldığınız zaman sizin maliyetini karşılayacak tutarı ödemeyi tercih edenlerin sayısı az olacaktır.
Özellikle de başka kreşler varsa.
Sizin aylık 1000 istediğiniz çocuk için başka kreş 500 isteyecek.
Doğuda çalışan kişi sizce bunu vermeye gönüllü olur mu?
Nisanlimda bosuna kendini yorma gerek yok diyor o yuzden endiselerim var kolay bir is degil.Yer değişikliği olacak o yüzden mantıklı değil bence. Kafadaki planlarla gerçek tecrübeler arasında uçurum olabiliyor bazen.
Bence önce biraz iş hayatına atılın.
Cvp: Kadının kendi işini kurması çok zor değil
Banada cocuklarla ugrasmaktansa velilerle ugrasmak onlari memnun etmek daha zor gibi geliyor.Güzel fikir lakin en zoru çocuklar ile uğraşmak sabır ve sebat gerektirir bunun yanında veliler gelir gider temizliği yemeği izinleri sizi zorlamaz ise kendinize güvenirseniz ve size tam destek verecek biri varsa yanınızda neden olmasın tabiki olabilir..
Her şeyden öte size destek veren bir eşiniz varmı ve bu işi doğuda yapacaksınız yani..Banada cocuklarla ugrasmaktansa velilerle ugrasmak onlari memnun etmek daha zor gibi geliyor.
İstediğinde yapılamayacak hiçbirşey yoktur. Önemli olan girişken olmak, denemek yılmamak. Yaparsın tabi ama tam herşey rayına oturduğunda mecbur devretmek zorunda kalırsın. İş veren olarak uzaktan işler yürümez. Mutlaka kendin işin başında olmalısın.Nisanlimda bosuna kendini yorma gerek yok diyor o yuzden endiselerim var kolay bir is degil.
Ama ordaki kres sahipleri esnaf adamlar. Bu yonde egitimleri olmadigi halde talep var. Onlar yapiyorsa bende basarili olabilirim diye dusundum.
Finansal destegi esim saglayacak o kendini yorma diyor fakat istiyorsan acariz diyor. Kayinbabam ve kayinvalidemde destek oluyorlar.Her şeyden öte size destek veren bir eşiniz varmı ve bu işi doğuda yapacaksınız yani..
Bencede guvenilir bir yer yok.Adım at hiç düşünme doğuda bekar memurların ne kalabileceği eşyalı ufak konutlar ne de evlilerin çocuklarının rahat edeceği kreşler var
Umarim gerceklesir desteginiz icin tesekkurler.Neden hayal olarak kalsın ki gerçekleştirebilirsiniz ama sizinde önce bir iş tecrübesi yaşamanız işleyişin nasıl gittiğini öğrenmeniz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?