• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kalp iki kişiyi sevebilir mi ?

hayir sevemez..
Sendeki ask degil.. onda olmayani öbüründe bulmussun, öbüründe olmayanida digerinkinde bulmussun.

Cünkü ilkine asik olmus olsaydin diger bir kisiden baskasindan etkilenemezdin bile..

Eski eşini seviyorsan neden eski,ya da yenisini seviyorsan eskisinin ne işi var kalbinde...olan durumu söyleyim boşluktasın ilgiye sevilmeye ihtiyacın var o nedenle kimi seçeceğini bilmiyorsun bana kalırsa ikisi de değil..eğer birini gerçekten sevmiş olsaydınn !!! kalbin bir başkasına izin vermez hayatında on kişi olsun hepsini siler geçerdii...

Son düzenleme:
$417382_392327857459740_971327864_n.webp

cedric ve büyükbabası size bu konuda yardımcı olabilir belki :)

Kalp bu..
Yurek ...
insan kalbine yerlestirdigi sevgiyi sayacak degil ya..
Allah sevgisi,Hz.Muhammed efendimizin sevgisi,
Ana-babamizin sevgisi,kardeslerimizin sevgisi,evlatlarimizin sevgisi,arkadaslarimizin sevgisi, kavusamadigimiz ilk askimizin sevgisi,esimizin sevgisi....vs
gider de gider..
Bence insan yuregi birden cok sevgi bulundurabilir icinde..Niye sevmekten,sevgiden korkar insan anlamam?
bir kalp nicin sadece 2 kisilik sevgiye ait bir yer olsun..
Ben herkesi cok severim kalbimde..
Herkesin yeri ayridir.

Sizin sorunuza gelince;
bahsedilen iki erkek icinse..
Bence biri ask,digeri sevgidir.. insan asik olduguna kavusamamissa birde vay halineee, bir baskasina karsi zaten o muhim duyguyu yasayamaz artik.
insan hayatta 1 kez asik oluyor..
O aski bulmussa sansli bence.. Ama kaybetmisse ondan sonraki erkek onun icin sigindigi bir liman,guvendigi,huzur buldugu bir adam olarak rol alir hayatinda..
Ama akli ve yuregi ilkini asla unutmaz derim ben..
simdi bu durumda yuregin ne sucu var ?
yurek bu insanin elinde mi?
sev yada sevme diyemiyor insan kanimca..

Benim fikirlerim tabi...
sevgilerr

Biri eski eşinse denenmişi deneme derim.
Sevginiz herşeyin üstesinden gelse şu anda hala eşin olurdu zaten.

Aynı anda iki dine mensup olabilir misin?

Aynı anda iki kişiye aşık olmak gibi bir şey yoktur...
Kalbin işleyişine aykırıdır...
Birden fazla kişinin yoğun ilgisine, bünyenin verdiği tepki sonucu ortaya çıkan büyük yanılgıdır bu durum...Genelde ergen bünyelerde sık sık gözlemlenir...
Bu durumu yaşayan kişi, hiç aşık olmamıştır..Aşk'ın ne olduğunu bilmiyor demektir...
Olsa olsa biri sevgilisi diğeri bağımlılığı/alışkanlığı/yedeğidir...Ama "AŞK'ı" değildir...

Aynı anda iki dine mensup olabilir misin?

Aynı anda iki kişiye aşık olmak gibi bir şey yoktur...
Kalbin işleyişine aykırıdır...
Birden fazla kişinin yoğun ilgisine, bünyenin verdiği tepki sonucu ortaya çıkan büyük yanılgıdır bu durum...Genelde ergen bünyelerde sık sık gözlemlenir...
Bu durumu yaşayan kişi, hiç aşık olmamıştır..Aşk'ın ne olduğunu bilmiyor demektir...
Olsa olsa biri sevgilisi diğeri bağımlılığı/alışkanlığı/yedeğidir...Ama "AŞK'ı" değildir...

Melodii nasıl güzel yazmışsın anlatamammmm...şiir gibi... defalarca okudum hatta bu yazını saklayacağım....

acaba beyzanın kadınlarımı geldi bana ya aslında şöyle tabiki bir kişi daha ağır ama öbüründe de çeken bişeyler var ben ikisinlede beraber değilim ona bakarsak çünkü tercihimi yapamıyorum yinede :(((

sevgilin daha ağır basıyor ama
öbür yandan da
hoşlandığın biri var:27:

o zaman yapman gereken şey; sevgilinle olan ilişkini bir daha gözden geçirmek:34:
belkı sevgılın
alışkanlıktan ibaret bile olabilir.

birini seviyorsundur onunla vakit geçirmek felan hoşuna gidiyordur
diğerini ise arzuluyorsundur.adı her neyse işte

Kişilik bölünmesi yaşıyorsanız neden olmasın...
2de olur 10 da.
Her biri farklı bir kişiliğinize hitap edebilir.

sevginin niteliğine bağlı bişey söyleyemeyeceğim ama bildiğim ve söyleyebileceğim bişey var "üç kişilik aşk olmaz".....

Aynı anda iki kişiyi '' aşkla '' sevemezsin.

Aynı anda iki kişi arasında kararsız kalabilirsin.

Sizin durumunuzda;

Bir tarafta eski eşin ; yaşanmışlıklar , alışkanlıklar , acabalar ?

Diğer tarafta yeni birinin cazibesi , belki daha güzel olacak hayalleri , yeni bir başlangıcın kalp çarpıntısı ?

Kafanızda kalbinizde bu sebeble gitgeller yaşayabilir , ta ki karar verene kadar...Karardan sonra bir bünyenin iki aşkı barındırması olanaksızdır.

Bir kişiye aşıkken insan başka birini göremez. Ancak birden fazla kişi arzulanabilir ki bunun adı aşk değildir.

Bence siz ikisinide seviyorsunuz ama aşık değilsiniz ikisinede değilsiniz...:31:
İlkine aşık olsaydınız bu sorunları soru işaretlerini zaten yaşamazdınız.:31:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bir kalp iki kişiyi birden sevebilir mi ? Yoksa ben aklımı mı kaçırıyorum ?

Tabııkı sewebılır

Ama bır muhakkak bı tık daha agır basar bırı ınan

Bazen sewdıgını sanasrısın ama o begenı olabılıyor

Bole bır durumda yapacagın tek sey bı kagıt kalem al kagıdı 4 de bolerek bu kısıler ıyı kotu sana karsı nasıl davrandıklarını degerlendırmenı oneırırım

Benım kırıtallerım olmalı su hayatta karsımdakı erkekde

Bana gore ask bır erkegın bana nasıl davrandıgıdır
Sevgı saygı saadakat sex guven bana karsı olan yaklasımıdır

Küs bır erkek;;;;;

A----Hanı bır erkek bı kıza cıcek alır
600 tl para tutar o erkek ınce dusunur kızınnayaklarına serer o gullerı ıste bu bır centılmenlıktır bagıslana bılır bana gore

Kadınlar ıste burda duygusaldır

B-----Baska bır erkekte maddı yonden besı bı yerde alır
O kız ben olsam onun basına calarım

Sımdı bu ıkı erkegı degerlendır :56:

Konu sahibini hemen sevgiyi bilmemekle itham etmek basit.
Biri eski eşiymiş yahu ... Olabilir. Eskiden eşiymiş sonuçta, zamanında aynı yatağı, aynı şeyleri paylaşmışlar.
Hem zamanımızda eski eşi ile hayatındaki yeni birisi arasında kalan çok insan var.
Bence eski eşine karşı bu çekimin, alışkanlık olabilir anca.
Hem birinciyi sevseydin, ikinci olmazdı ;) İkinciyi seç.

Back
X