- Konu Sahibi sabracadabra
-
evet işin en kötü tarafı vicdan kısmı zaten..bazen telefonda konuşurken sebepsiz yere ağlamaya başlıyorum..o da derslere falan sıkılıyorum sanıyor..ooff off...sanırım diğerinden uzak durmak en iyisi..İkincisinden hoşlanıyormuşsun bak kendin söylüyorsun canım.
Sevmek çok başka birşey.
Bir kalpte iki kişinin olabileceğine inanmıyorum ben pek.
Bu senin yaşadığın bir ikilem.
Yargılamak amacıyla söylemiyorum ama bence bunu sevgiline yapma.
Doğru olmadığını sen de biliyorsundur zaten.
biliyorumm hayır diyecek çoğunuz..ama gerçekten sevgilimi seviyorum ama bana ilgi gösteren başka bi çocuk var ve ondan da hoşlanıyorum..oturup saatlerce yanında kalmak istiyorum...ikisinden de vazgeçemiyorum :çok üzgünüm: lütfen beni yargılamayın ama yani hiç mi benim durumumda olan biri yok aranızda=????? oluyoo işte...bi kalpte 2 kişi oluyooooooo :uhm:
tabiki fikirlerinizi merak ediyorum.İlk sayfada belirttim zaten. anketi de merak amaçlı koydum kaç kişi aynı yoldan geçmiş diye :)sorun ne peki?sadece anket amaçlımı açtın yoksa akılmı istiyosun..yada bizim fikrimizimi merak ediyosun
tabiki fikirlerinizi merak ediyorum.İlk sayfada belirttim zaten. anketi de merak amaçlı koydum kaç kişi aynı yoldan geçmiş diye :)
Doğru diyen beri gelsin :)))
ben lafı ortaya koydummm beğenen alır gider diyosun :)
buarada daha önce böyle bir konu açılmış..yeni üye olduğum için sanırım atlamışım..teşekkürler link için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?