Bir kalpte iki kişi olur mu?

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
Bir sevgiliniz vardır, onu çok seviyorsunuzdur, onunlayken çok mutlusunuzdur, kaybetmekten de deli gibi korkuyorsunuzdur ama ara ara aklınıza eski sevgiliniz gelip, özlediğinizi hisseddiyorsunuzdur, ondan haber alsam keşke diyorsunuzdur vs. gibi
ya da
Yine bir sevgiliniz vardır, onu çok seviyorsunuzdur, onunlayken çok mutlusunuzdur, kaybetmekten de deli gibi korkuyorsunuzdur ama yeni birini görüp ona heyecan duyuyorsunuzdur, konuştuğunuzda kalbinizin atması gibi durumlar yaşıyosunuzdur, ara ara kendinizi onu düşünürken buluyorsunuzdur vs. gibi
ya da
Hayatınızda ciddi anlamda kimse yoktur, ama zihninizin bazen ikiye bölündüğünü hissediyorsunuzdur, sanki kalbinizde iki kişinin heyecanını hissediyorsunuzdur, ikisiyle konuşurken de heyecan duyuyorsunuzdur, yatmadan önce ikisini birden düşünüyorsunuzdur vs gibi
düşüncelere sahip olduğunuz oldu mu?
Ara,ara kendimde hayatımın çeşitli evrelerinde bu belirtileri hissediyorum.
bunlar zihinsel de olsa aldatma sayılır mı?
Ya da herkeste olabilen normal şeyler mi merak ettim sadece...

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun süreli bi ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum ama nedense son 2-3 gündür ondan önceki sevgilim aklıma geliyor. hani özlemek falan değil bu sadece aklıma geliyor. anlamış değilim neden böyle. belki de onu üzdüğüm için biraz kendimi kötü hissediyorum ondandır.

bana böyle şeyler olmuyor....
eğer birini seviyorsam sadece ondan kalbim atıyor heyecanlanıyorum...
eski çktığıklarım ise çok nadir aklıma gelir ama onlar eskide kaldığı için
umursamam bile...

bi ilişki içinde değilsen eğer. seni farklı yönleriyle etkileyen bir çok erkek olabilir. ve ikisindende farklı heyecanlar duyabilirsin. ama.. bunlar sadece heyecanlardır. gerçek aşk ise. hayatında kimse olmasa bilaklında ondan başka kimse olmaz. girmez yani..

Aklınıza gelmesi ya da hatırlamanız çok doğal bence..
Bir koku bile bambaşka yerlere götürür insanı..boshayallersmile
Ama özlemek,merak etmek işin içine girince kafa karıştırıcı olabilir..aklinialirimsmile

Zaman zaman bana da olur böyle bazen eski bir sarkı, bir resim ( resimde o olmasa da ) o günleri hatırlatmaya yetiyor. Yasanan seyler unutulmaz ki önemli olan hatırlayınca tebessüm olusturması ve orada kalması. :1closedeyes:

bi kişiyi seviyosun ama eski sevgilinide düşünüyosnn.. onunla geçirdiğin günleri özlüyosun.. bnce bu yarım kalmışlık.. eski sevgilinle yaşanmamışlıkları özlemek.. gayet normal.. bnmde bşma geldi zmnnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…