• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kapım olmaması

amanamab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
1 Yıldır burada yaşıyorum. 8-5 yaşıyorum. İş yerinde 40 yaşında abla dışında kadın da yok.
20lerinde bir kadınım. Hafta sonu amaçsızca geçiyor. Bugün 5 çayı menüsü hazırladım davet edecek kimsem yok o kadar yalnızım ki... yan tarafta arada görüştüğümüz nadiren yani bir kız vardı tabak hazırladık götürdüm. Evde yoktu zaten kardeşi yanında hastanede çalışıyor cok iplemedi beni

40 yaşında kadınla da sohbet muhabbet edebilirsiniz...Şehrinizin sosyal etkinlik grubuna bakın bu arada
İş yerinde ful konuşuyoruz. Ama beni kullanıyor memuruz. Mesai saatine bile dikkat etmez. Amir geldiyse bana sorar ona göre gelir. İlçedeyim küçük bir yer

1 Yıldır burada yaşıyorum. 8-5 yaşıyorum. İş yerinde 40 yaşında abla dışında kadın da yok.
20lerinde bir kadınım. Hafta sonu amaçsızca geçiyor. Bugün 5 çayı menüsü hazırladım davet edecek kimsem yok o kadar yalnızım ki... yan tarafta arada görüştüğümüz nadiren yani bir kız vardı tabak hazırladık götürdüm. Evde yoktu zaten kardeşi yanında hastanede çalışıyor cok iplemedi beni

Online, internet hayatının bu kadar ilerlediği, internette yoga-spor dersleri, kitap toplulukları bile varken 20lerinde bir genç yalnız kalmamalı. Online dil kursları var. Lisanüstü-yükseklisansların tezsiz olanlarında dersler var. Bir sürü sosyal sorumluluk etkinlikleri var.

🥹 Bir sürü seçenek var.

Çıtır genç kızsın lütfen sıvıyağlı hamur yoğurarak evde oturma. Cilt bakımlarına masajlara git.

Ekleme: Mutfakla aram çok iyidir, mutfakta zaman geçirmeyi severim. Ama yalnızlıktan mutfağa girişip, en tatlı zamanları orada harcamak doğru değil.

Son düzenleme:
Kadının sizi kullanmasına izin vermeyin. İlk tavsiyem bu.

İzlemek istediğim bütün dijital dizileri filmleri izlerdim illa yanımda biri olmasına gerek yok.

Haftasonunuz boş. Kuzey kutbunda yaşamıyorsanız her hafta bir tura katılıp görmediğiniz yerleri görebilirsiniz. Veya yaşadığınız şehrin merkezine gidip orada gezebilirsiniz. Tanıdığım bütün şark görevine gitmiş arkadaşlarım bunları yapıyor.

Bir dönem hayatım bu şekildeydi ve ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir. İnsan bir süre sonra çabalamayı da bırakabiliyor. Psikolojik açıdan çok zordu. Pilates, seramik vb dersler alabileceğiniz bir ilçe mi? Öyleyse eğer bu tarz etkinliklerde birileriyle tanışabilirsiniz ve biraz havanız değişir. Bunun dışında yüksek okul, üniversite gibi yerler varsa Facebook tarzı platformlardan etkinliklerini takip edebilirsiniz. Maalesef biraz çabalamanız gerekiyor kafa dengi birilerini bulmak için.

Bir dönem hayatım bu şekildeydi ve ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir. İnsan bir süre sonra çabalamayı da bırakabiliyor. Psikolojik açıdan çok zordu. Pilates, seramik vb dersler alabileceğiniz bir ilçe mi? Öyleyse eğer bu tarz etkinliklerde birileriyle tanışabilirsiniz ve biraz havanız değişir. Bunun dışında yüksek okul, üniversite gibi yerler varsa Facebook tarzı platformlardan etkinliklerini takip edebilirsiniz. Maalesef biraz çabalamanız gerekiyor kafa dengi birilerini bulmak için.
Kurs var ama hep hafta içi olduğu için gidemiyorum. Farklı bir etkinlik yok maalesef. Tek fakülte var dışarıdan olani almıyorlar maalesef

Kadının sizi kullanmasına izin vermeyin. İlk tavsiyem bu.

İzlemek istediğim bütün dijital dizileri filmleri izlerdim illa yanımda biri olmasına gerek yok.

Haftasonunuz boş. Kuzey kutbunda yaşamıyorsanız her hafta bir tura katılıp görmediğiniz yerleri görebilirsiniz. Veya yaşadığınız şehrin merkezine gidip orada gezebilirsiniz. Tanıdığım bütün şark görevine gitmiş arkadaşlarım bunları yapıyor.
Burda tür yapan yok maalesef diğer ilçede var aracım olmadığı için minibüs saatlerini de denk getiremiyorum. Çoğu diziyi de izledim maalesef. İlden geliyorum oraları bildiğim için her yeri gezdim burda boşluğa düştüm

Merkeze taşın

Kurs vs yok mu spor salonu ya da? Ben de sosyalleşemiyorum ama 2 küçük çocuğum var, evden çalışıyorum vs dışarı çıkabiliyorsan sosyalleşebilirsin dene sadece. Reddedilmekten korkma, 40 yaşındaki ablayla samimi ol mesela zamanla onun çevresiyle tanışırsın sonra onun çevresi derken uzar gider küçük yerse zaten herkes herkesi tanıyordur.

İnternetten arkadaşlar bulmaya çabala

Çıtır genç kızsın lütfen sıvıyağlı hamur yoğurarak evde oturma. Cilt bakımlarına masajlara git.

Ekleme: Mutfakla aram çok iyidir, mutfakta zaman geçirmeyi severim. Ama yalnızlıktan mutfağa girişip, en tatlı zamanları orada harcamak doğru değil.
Sıvıyağlı hamur yoğurma tanımlamanız güldürdü beni 😁🤗 @amanamab tek başına da mutlu olabilirsiniz hatta kafanız daha rahat olur bence. Ben yılların birikiminden mi bilmiyorum ama insanların beni yorduğunu düşünüyorum yalnızken çok mutluyum

Arkadaşlık uygulaması indir hergün birisiyle buluş😁 hergün dedim ama belki devam da eder.düzgün insanlar da kullaniyor.

Böyle konuları sanki birileri ben kıskanayım diye açıyormuş gibi hissediyorum hep
Bilmiyorum resmen hayalimdeki hayat ya yemin ederim gerçekten çok seviyorum yalnızlığı
Kapım ve telefonum hiç çalmasın istiyorum mutlaka denemek istediğim örgü modelleri var misal bitirmek istediğim kitaplarım izlemek istediğim film dizi belgesel tekrar öğrenmek istediğim bir dil örneğin ki İngilizce Almanca ve Arapça biliyorum yani çok ileri seviye değil kalkıp tercümanlık yapamam ama heves edip öğrendim tavsiye ederim
Görme engelli üniversite öğrencileri için gönüllü okuyuculuk yaptığım bir grubum var
Edebi yonum cok kuvvetli en az 100 siir ezbere biliyorum ve artirmak istiyorum
online olarak da olsa bir enstrüman calmayi ogrenmek istiyorum neler neler ay saymakla bitiremem
Gerçekten yalnızlığı çok seviyorum 48 yasindayim ama hep severdim sonradan olan bir sey değil hayatta tek başına hele de maddi sorun yoksa yapılacak neler neler var kuzum

Back
X