Kızlar geçen açtığım konuda sevgilimle tatile gitmek istediğimi söylemiştim ama tereddütlerim vardı.. ve 3 gece 4 günlüğüne tatile gittik ve bu sabah döndüm.. Ama tatil beklediğim gibi olmadı. Zaten sevgilimde tatile gitmeden önce bi umursamamazlıklar bir şeye kızdığımda bi farklılık vardı kendi kuruntumdur diye üstünde durmadım nasıl olsa tatilde iyi olur diye tatile gittik bi soğuk davranışlar bi takmamazlıklar bazen çok iyi oluyorrr aşkım canım cicim bazen ise kendi dünyasında takılıyor bi yerde oturuyoruz iki kelime zor ediyoruz. Oteli begenmedik ikimizde ama o hep oflamalar puflamalar falan. Ben kötü oldum bu 3 gün temizliğe çok önem verdiğim için yemekleri yerken rahat yiyemedim midem bulandı sürekli Allah için çok ilgilendi ama geri kalan: yolda yürürken bile elimi çook nadir tutuyordu yani o sıcaklık samimiyetlik yoktu hep benmle küçük dalgalar geçiyodu falan sinirim bozuluyrdu ama alışmıştım zaten takmıyordum..hiçbir sözüme cevap vermiyodu kötü Hatta tepki versin diye bazen ya sus dıyordum sen böyle değildin dönüşte her şey farklı olcak diyordum hiç umrunda olmuyordu susuyordu cevap vermiyordu .. Yani bazen çoook yakın bazen ise baya uzaktı son gün baktım geceden iyi geceler demeden uyuduk sabah yine kendi halindeydi şarkılar söylüyo aşkımm falan diyo o kdr ama benim yüzüm asık sabah ağladım çünkü he bir de o ben ağlayınca sinir krizi geçirdi görmeniz lazımdı her ağlayışımda deliriyodu ..Sabah otelin cafesinde otururken o kulaklık getirdi müzik dinlicekmiş ben de oturuyoruz iki çift laf edelim dedim o takmadı ya bi tane dinlicem falan ben de aldım anahtarı odaya çıktım ağladım bitti bundan sonra sadece 1 gün daha beni görceksin dedim odaya geldi normal konuşuyo falan ben duş aldım.sonra ben aglamaya baladım o yine bagırdı cagırdı ama bitmişti artık belliydi kabullenmıştı ilk defa ve ben sadece agladım otelden çıkmamız gerekiyodu esyaları topladık çıktık ama ben hala agladım yaklasık 4-5 saat 5 dk aralıklarla agladım o cıldırıyodu karşımda sözde bu kadar basitti diyordum anlaşamadık dedi hep böyle saçma konuştu hiçbir şey yememiştim ye ye diye 50 kere sordu kötü olcam diye falan derken artık ayrıldığımızı goruyordum ve sevdıgım adamla birlikte yolculuk yapcaktım ayrı olarak ama o kabullenmıstı soğumus uzaklasmıstı sonra ben yine aglrken yanıma geldi sarıldı öptü yanagımdan aglama dedi sahılde oturuyoduk beni sevıyormusn dedi evet dedim sarıldı ve öyle barıştık gibi oldu ben mutluydum ama o sadece o an içindi biliyordum ağladığım için sabah istanbula gelene kdr yakındı elimi tuttu hep iyiydi ama işte saçma sapan dalgalı konuşmaları da oluyordu sonra istanbula geldk otobüse bndim o da kendi servisine bincekti ve ayrıldık orda sonra eve geldiğinde ben eve geldim.sen nrdesn yazdı evdym dedm o da yarm saat snra ben yatıorum sımdı sonra konusuruz yazdı. ama o bana her mesajnda aşkım kesin derdi ve kafam çok karışık 5 gün bırlıkteydık benden sıkıldı sanırım her dakıka olmamdan ama ne yapmam gerektıgını bılmıyorum bugün bana mesaj cekıcek mi acaba çok duygusal biriyim ve bu hareketlerini kafaya çok taktım siz olsaydınız napardınız bu saatten sonra artık onun kaybetme korkusu yok.....