Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insanı ya alışverişte ya seyahatte tanırsın demişler.
Belki çok pimpirikli bulmuştur seni.Hani temizlik,otel-yemek beğenmemek gibi konularda...
Bir de herşeye ağlaman sıkıntı yaratmış olabilir.
Umduğu gibi eğlenceli,zevkli bir tatil yerine sıkıntılı günler geçirmiş,kısacası cidden sıkılmış olabilir.
sen sarıl o sana sarılmazsa sen unut o unutmazsaa diyorum![]()
beni seviyormusun demişti hayır demiştim o da seviyorsun hem de köpek gibi bugün nasıl ağladın dedi bana düşünün..
Çok duygusal biriyim ve ben ona çok alıştım bile bile kendimi üzüyorum böyle olmasını kabullenemiyorum . Adam onu nasıl sevdiğimden o kadar emin ki hiçbir şeyden korkmuyorr resmen.
o zaman korkutmanın zamanı geldi demek![]()
10 da ben uyucam sonra konuşuruz diye mesaj cekmişti hala uyuyormudur sizce 6 saat oldu:/
şimdi sizce nasıl davranayım o mesaj çekmeden çekmeyeyim mi yoksa uyanmadın mı daha aşkım diye hiçbişi yokmuş gibi mi davransam?
nasıl ama?? korkusu olmayan bir insana nasıl korku aşılayabilirim ki
İyi olmuş tatile gitmeniz. Erkek arkadaşının iç yüzü çıkmış ortaya. Ben senin yerinde olsam bırak mesaj atmayı onun mesajına bile cevap vermem. Bitiririm ilişkiyi. Öyle bir adamla ömür geçmez. 3 günlük tatilde senden sıkıldıysa, sen o 3 gün boyunca hep ağladıysan sevgilin olarak kalmasının bir anlamı yok bence. Her acı geçer, herkes unutulur. Biraz zor olur ilk başta ama ömrün boyunca üzülmekten iyidir. Zaten sen onu şimdi hayatından çıkarmazsan 3-5gün sonra o seni çıkaracak hayatından.