bir karar vermeliyim artık mantığımla hareket etmeliyim..

canım herşey açık ve net, belli oluyor zaten.

adamın kaybetme duygusu yok ki senin ağlamana bile bağırıp çağırmış.

güçlü durup, ağlamamalısın. eğer onsuz da devam edebildiğini ona gösterirsen, noluyoruz ya diyecek ve yeniden hayatına girmeye çalışacak canım.

bir de ortak noktanız hiç yok mu ki tatilde bu kadar sıkıldığını düşündün? tatil planı yapmamış mıydınız? şunu şunu yapalım diye düşünmemiş miydiniz hiç?

Tabiki de var biz onla yanyana gelince gülmekten ne yapcağımızı şaşırırdık o kadar bi hevesle karar aldık ki gidelim diye her gün bunu konuşuyordukk.. ama tatile gittik her şey o zaman oldu saat 5 oldu ses soluk yok ondan..

içiniz içinizi yiyo ama bu şekilde daha çok kaybedersiniz biraz rahat olun çalışıyorsanız işinize yönelin çalışmıyorsanız çıkın gezin dolaşınn hem sizin beyniniz rahatlasın hemde oda biraz düşünsün bu kadar üstüne düşerseniz kaybedersiniz,

Hem de nasıl içim içimi yiyor biliyor musun lanet olsun benim bu saçma karakterime o kadar çok alıştım ve seviyorum ki onu evet ayrılcam dedikten yarım saat sonra ama ben onla çok mutluydum , eğer sabredersem üstüne gitmezsem beni özler yine ister diye düşünüyorumm:( her saat başı telefona bakıyorum of çok zor bir durum..

beni seviyormusun demişti hayır demiştim o da seviyorsun hem de köpek gibi bugün nasıl ağladın dedi bana düşünün..

Bu ne demek ya ne sanıyor kendini acaba? insan hayatında ki insana bunu nasıl diyebilir Eki Görüntüle 432677
ah be arkadaşım neden kendini bu duruma getirdin keşke bu kadar belli etmeseydin sevdiğini $sad07.gif Kendine biraz değer ver lütfen :106:

dün akşam 2 kere aradı sonra msnde bana neden acmıyorsun telını dedi öyle küçük bi konuşma geçti kahve içmeye gidiyorum dedi gitti ve daha ses soluk yokk kızlarr çok mutsuzum

Sakin ustune gitme. Mesajlarina 15-20 dk sonra cevap ver. ozleyin biraz birbirinizi. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir demisler. Beraber uzun zaman gecirmeye alisik degilseniz skilmis olabilmeniz dogaldir. Ama kaybetmek istemiyorsan onu o zaman sabirli olmalisin. Ozlet kendini ama zaten ipler cok gerilmisken ayrilmayi desteklercesine triplere girme. (tabi eger ayrilmak istemiyorsan)

Sakin ustune gitme. Mesajlarina 15-20 dk sonra cevap ver. ozleyin biraz birbirinizi. Fazla muhabbet tez ayrilik getirir demisler. Beraber uzun zaman gecirmeye alisik degilseniz skilmis olabilmeniz dogaldir. Ama kaybetmek istemiyorsan onu o zaman sabirli olmalisin. Ozlet kendini ama zaten ipler cok gerilmisken ayrilmayi desteklercesine triplere girme. (tabi eger ayrilmak istemiyorsan)

mesaj bıle atmıyor ki geç cevap vereyim.. sabah 9a kdr birşey yokken servise binmemizden sonra her şey değişti.. ve hala anlam veremiyorum..biz her 2-3 günde bir görüşürdük 5-6 saat anlamıs değilim inanın sabırlı olmaya çalışıyorum ama hep kafamda bir şeyler kuruyorum:(

Canim sakin ol hic bisey icin acele etme. Kafanda biseyler de kurma. Belki bu kadar duygusal olman bu iliskiyi bu noktaya getirmistir. herseyi cok cabuk yasayip tuketmemek lazim. ne kadar suredir berabersiniz?

kızlar dayanamadım aradım ve hemen açtı neden beni aramıyosun 2 gündür dedi sabah neden aramadın dedi kontürüm yoktu dedi senden bekledim aramanı dedi sonra 2-3 dakika konustuk napıyosun falan diyo dışardaydı o arkadaşlarıyla ben eve gittiğimde seni arıyım mı dedi ben de zaten kapıyodum dedim o da iyii hadi görüşürüz dedi ve kapadı sizce bu olumlu bısı mı??

Bazılarıda vardır ki biz nedersek diyelim bir kulagından girer diğerinden çıkar, gene gider gideceğine cnm bırak şunu yaa ne kadar banal olduğunun farkında değilsin çoluk cocukla uğraşıyorsun yahuu.

kızlar dayanamadım aradım ve hemen açtı neden beni aramıyosun 2 gündür dedi sabah neden aramadın dedi kontürüm yoktu dedi senden bekledim aramanı dedi sonra 2-3 dakika konustuk napıyosun falan diyo dışardaydı o arkadaşlarıyla ben eve gittiğimde seni arıyım mı dedi ben de zaten kapıyodum dedim o da iyii hadi görüşürüz dedi ve kapadı sizce bu olumlu bısı mı??

Olumlu mu bilmem.
Sen burada kendi kendini yerken,o arkadaşlarıyla geziyormuş.
Sen aramasaydın seni aramayı düşünmüyormuş.
Artık topu ona atmışsın,bir daha arama bence.

Back
X