bir kavga hikayeside bizden can hatunlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi 024
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seninde yazlık bır yerde arkadaslarınla kafa kafaya takılmana müsade ederse
gidebılır:KK53: ee yemeyecegıne göre kırsın dizini otursun aşağı
kısasa kısas

Son düzenleme:
Şimdi uzaktan konuşması kolay gerçek bir durumda olursa belki aklıma kmtü kötü düşünceler gelir ama ben git derdim. Eşler hep birbiriyle vakit geçirmemeli kendilerine ait boş zamanları arkadaşları olmalı. Yalnız gece gitmesi iyi değil şimdi düşündüm de. Günübirlik gitseler dha uygun olurdu. Ne çok döndüm fikirlerimde ya:-)
Ya aslinda ben sizin gibi dusunmek istiyorum ama beni alikoyan hisler ahh bu hisler..gitsin eglensin keyifli vakit gecirsin isterim..devamli dizimin dibinde aslinda kahvesi vs yok amma velakin amma velakin iste :KK53:

Kadınlar evin bekçisi mi !
ahhh bu erkekler .. .

sana yorgunum deyipte arkadaşlarıyla gitmek istemesi avam bi durum yaratmış.arkadaşlarından önce sana zaman ayırıp senin ruhunu tatmin etmeli daha sonra nereye gitmek istiyorsa gitmeli.mesele güvenden çok öncelik bence burada.güven konusuna gelince bir insan bir şeyi yapmayı kafasına koyduysa her şekilde yapar.sen istediğin kadar sıkı tut yine de yapar yani.

sana yorgunum deyipte arkadaşlarıyla gitmek istemesi avam bi durum yaratmış.arkadaşlarından önce sana zaman ayırıp senin ruhunu tatmin etmeli daha sonra nereye gitmek istiyorsa gitmeli.mesele güvenden çok öncelik bence burada.güven konusuna gelince bir insan bir şeyi yapmayı kafasına koyduysa her şekilde yapar.sen istediğin kadar sıkı tut yine de yapar yani.
Dogru soyluyosun...

En hoslanmadigim şey eşlerin birbirlerine YASAKLAR koymaları.

Esim isten cogu kez hepinizin eslerinin oldugu uzre yorgun gelir..hep olmasa cogu kez disari cikalimmi isteklerimi (ki cok gezinti biri olmamama ragmen) geri cevirir..

Simdi isten gelip bi geceligine arkadasinin sehir disindaki yazliklarina gidip erkek erkege takilmak istediklerini soyleyince, bende sartel atti..

niye bilmiyorum (altinci hissim kahin denilebilecek kadar kuvvetlidir) icime bi sikinti dustu, kizdim..musade etmem, sana guveniyorum ama arkadaslarini tanimiyorum, belki karilarindan usanmis tipler ne bilim fikirlerini dedim..

ee esime sana guveniyorum desemde siz canlardan saklayamam hz.ademin bile yasak elmaya el uzattigi su dunyada ben kendime bile bi es payi, bi acik kapi birakirim guven konusunda..

tahmin edersiniz iste aramizda gecen diyalogu
Esim _seni anlamiyorum
Ben _gitmek istersen git, ama dusuncem bu
esim _tamam gitmiyorum (surat bes karis)
..............vs vs
Icin rahat etmiyorsa gitmem diye yumusadi ama, baska bi zaman ayni teklifte yine bulunacak belki..ona gore ne sakinca var..

Yani ben haksizmiyim hatunlar, siz musade edermiydiniz..
Aynı şekilde bir talepte siz bulunsanız izin vermez ama... Verecek biriyse gönderin, aynısını siz istediğinizde o sıkıntı çıkaracaksa göndermeyin bence...

Sagolun kizlar anladimki hakliyim oy birligi ile..

sey diyor bide "arkadaslar dalga gececek ama neyse"..

Ne degisik egolari var bu erkeklerin..

Arkadaşlar her şeyi söyler çoğu da bekardır çünkü ama evlendiklerin de kendileri böyle şeyler yapmazlar asla

Tek soru sorarım.
Ben de arkadaşlarımla yazlık bir yere kafa dağıtmak için gidebilir miyim?
Cevap evetse boynuna atlar sen de git o zaman canımın içi .:KK15: derim.
Ve hemen plan yapmak için kızları ararım gözü önünde evet:KK53::KK53:

Arkadaşlar her şeyi söyler çoğu da bekardır çünkü ama evlendiklerin de kendileri böyle şeyler yapmazlar asla
Yok kiz cogu evli adamlarin, zaten esimde onlarin esleri nasil musade etmis ozaman diyo..dedim ne biliyosun belki o kadinlarda istemedide adamlar kale almadi, sende kale alma git dedim bende :KK53:

Back
X