- Konu Sahibi flowersgarden
Merhaba arkadaşlar. Benim kayınvalidemde nedense bizi hiç rahat bırakmayanlardan. kayınvalidemin kendi eşiyle maddi ve manevi bir sürü problemleri var. Eşi kendisine para vermiyormuş. Kayınpederimde onun müsrif oluşundan şikayet ediyodu bazen. Eşimde tek erkek ama kız kardeşide var. biri şimdi çalısıyo. ama kendine bile hayrı yok. kayınvalidem maddi manevi tüm problemlerini eşimin üstüne yıkmış durumda. ben nişanlandığımızdan beri aynı hikayeleri dinlemekten vallahi bıktım usandım. bu konular eşimi o kadar rahatsız ediyoki .ama annesi sesinide çıkaramıyor. babası annesine para vermiyor diye okulu bitiripte çalışmaya başladığından beri annesine para vermeye öyle alışmışki hala bu alışkanlığı sürüyo
( kayınvalidemde hala eşimden para almaya hatta çoğu zaman istemeye devam ediyo. ben hamileyim. yakında bir bebeğimiz olacak. bir sürü hastane masrafımız oluyo. ben nerden kıssam da az para harcasam diye düşünürken bir bakıyorum kayınvalideme yine para verilmiş. kayınvalidem sadece kendisi için değil kızı için kendi erkek kardeşi içiin annesi babası içinde eşimden para isteyen bir kadın. Allah aşkına siz olsanız ne yaparsınız?? vallahi acayip bunalıyorum. eşimle konusuyorum kendi geleceğimizi bebeğimizin geleceğini düşünmemiz lazım diye ama ben kimseyle konusamam diyor. ben üzülüuyorum ama o annesini üzmemek için beni üzüyor. şimdide ANNESİNE HESAP AÇTI. HER AY DÜZENLİ PARA YATIRACAKMIŞ. DAYISI SÖYLEMİŞ
( KAYINVALİDEMİN KARDEŞİ annenle babanın arasındaki bu problem düzelmez biz el atalım demiş. hesap açtır sen 200 ben 200 yatırayım demiş. bunun kavgasını ettik ama yine ben üzüldüğümle kaldım. SİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ? BÖYLE BİR DURUMDA OLAN VARMI? çok canım sıkılıyooo