- Konu Sahibi insomnia41
ay ben neden bilmiyorum ama evlenince erkek anneleri bazı şeyleri çocuklarından değil gelinlerden bekliyor, çok duyuyorum bunun gibi sitemleri 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim
Aslında laf sokmak için yapmadım,sitemli sitemli azarlayınca ne diyeceğimi şaşırdım bi anda ve olayı espriye vurdum vahim hale getirmemek için. Sonunda telefonu kapatırken de doğum günün kutlu olsun sağlıklı yaşların olsun dedim ama suçlu ve biseyleri telafi etmeye çalışır tarzda yapmadım.Ya ışte böyle şeyler kişiden kişiye çok değişiyor. Ben kendi doğum günümü bile hatırlamam, kutlamam, kutlansinda istemem. Böyle gün kutlamak bana hep saçma gelir hiç bi zaman da hediye beklemem. Ama benim kv de aynı böyle. Herşeyi kutlar, merasime dönüştürür. Ama kalbini kırmaya değecek bi konu değil. Arayıp laf soksa bile takilmam, kutlar geçerim.![]()
Eşiniz de mi söylemedi annemin doğum günü bugün diye,o da bilmiyor mu? Arasanız Mutlu olurdu kadın
Kvalidenizin araması hoşuma gitmedi ancak sizin de verdiğiniz tepki ve yorumunuz için aynı duyguyu hissettim. Sonuçta o insan sizin eşinizi dünyaya getirdi. Emek verdi, uykusuz kaldı, hastayken başında bekledi. Bir de bu açıdan bakın lütfen..
Kayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.
Kabalık mı yaptım acabaa??
Şu doğum günü muhabbeti yüzünden ben konu açacaktım inan ki
Bizim unutma gibi bir durumumuzda yok eşim unutsa kardeşi arar söyler,gına geldi artık bu boş işlerden
Kv,kp görümce 3 doğum günü onlarda var zaten 2 de biz eeeee anneler günü babalar günü al sana bir sürü kutlanacak gün
Al pastayı, hediyeyi düş yollara koca koca insanlar mum üflesin sende alkışla fenalık geldi birde aldığımız hediyeler ya açılmaz yada beğenilmez gelde sinir olma
Haa onlar gelmiyor mu derseniz tabi ki geliyorlar( maalesef)biz başbaşa bir doğum günü kutlayamıyoruz
Ne dertliymişim pehhhhh
Velhasıl kelam boş ver hem suç sende değil oğlunu arasın ona sitem etsin
Dimi yaa..koca koca insanlar mum üfleyecek diye birsuru merasim.. İyiki doğdun laa laa laaa![]()
Başlık yanlış gelin Vakkası.Kayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.
Yoo espiriyle olayi kapatmissin akillica bence. Bikere kutlarsan artik hersene kutlamak zorunda kalicaksin unutursan ozaman sorun cikar iste. Eger heryil kutlamak istemiyorsan dogum tarihini hic ogrenme derim.Kayınvalidem aradı az önce..Sitem üstüne sitem.Doğum günüymüş kutlamamışız, vay efendim niye kutlamamışmışız.Unutulurmuymuş annenin doğum günü.Ben de boşveerr yaşlandığını mı kutluyosun,takılma bunlara diye gülerek geçiştirdim. Kayınvalidemin doğum gününü bilmiyorum ki kutlayayım ve acaba ne zamam doğdu diye de merak etmedim hiç.