• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kayip guven meselesi

pasif biri kesinlikle degil ancak yapilarimiz farkli.
bu konunun daha uzamasi yipranmis olan sinirlerimizi daha cok zorlayacak, yuvamiz darbe alacak diye endise ediyorum. :mad:
Aynı endişeleri kendiside taşıyordur umarım
Zira gereksiz kaprisler dönülemez yollara sokar insanı :(

sokulmaz bizim yolumuz degil mi?
Sizi burdaki yorumlarınızdan biliyorum.Gayet ılımlı bir bayansınız.

Eşinizin kişiliğini en iyi siz bilirsiniz.
Böyle bir olayda alttan almak ne kadar doğru olur aranızdaki iletişime göre ancak siz karar verebilirsiniz.

Karşılıklı diyalogla birbirinizi anlayacağınızı düşünüyorum.
Sizde kendinizi harab etmeyin lütfen :KK66:

Sizi burdaki yorumlarınızdan biliyorum.Gayet ılımlı bir bayansınız.

Eşinizin kişiliğini en iyi siz bilirsiniz.
Böyle bir olayda alttan almak ne kadar doğru olur aranızdaki iletişime göre ancak siz karar verebilirsiniz.

Karşılıklı diyalogla birbirinizi anlayacağınızı düşünüyorum.
Sizde kendinizi harab etmeyin lütfen :KK66:

mubalaga zannederdim 'yerin dibine girmek istiyorum' soylemini ama gercekten boyle hissediliyormus.

İnsanız beşer şaşarız.
Hiç biri evlatlarınızdan kıymetli değil inanın.
Kaybolan para olsun.
Eşiniz azıcık empati yapsa bu kadar uzatmayacak aslında

ben genelde esimle ilgili konularda kendimi hep hakli gorurum ama bu sefer benim savunulacak hicbir yanim yok. dediginiz gibi, umarim donusu olmayan yollara ugramadan kendimize geliriz.

Bu kadar abartmasına gerek yok sanki başka bir erkekle aldatmışsınız gibi davranmış. "Bir hata yaptım, parayı kaybettim seni üzmemek, canını sıkmamak için sana söylemedim. Bu yüzden de parayı annemden alarak yerine koymak istedim." Ne var bunda? Pireyi deve yapmak eşinizin yaptığı.

Abartsaydınız?

Allah aşkına cidden çok basit bir olay, takılmayın böyle şeylere, hele ki şu yıpratıcı süreçte.
Ortada ufak da olsa bir yalan olduğu için utanabilmenizi, takılabilmenizi anlıyorum ama eşinizin şu halde anlayış göstermesi gerekiyordu, çünkü bir insan davranışlarını değiştiriyorsa (Yalan söylemeyen biri yalana baş vuruyorsa), altındaki sebeplere bakmak, "Niçin"ini sormak lazım önce.

Bu kadar yorgun bir kadını daha da yormak neden?
Kendimi yerinize koydum ve sinirlendim, nazlanası gelmiş beyinizin size.

Biz de görev gereği yurtdışındayız..benim eşim de dikkatsizliğinden çok para kaybetti geçen yıl. Keşke o da annesinden alıp yerine koysaydı, haberim yokmuş gibi davranırdım:KK45: şaka tabi ki de..
Eşiniz bence şu ana kadar ki sizin de zorlandığınız şeylere ek olarak iş hayatının zorluğuyla da saçmalamış resmen..lütfen kendinize yüklenmeyin ya da suç aramayın..gayet insani bir durum..üstelik eşinizin bu davranışı alttan alınacak bişey de değil, maili yazmışsınız bırakın devamını o getirsin..kaç yıllık evlisiniz, niyetinizi bilmeyecek değil nihayetinde(bişey söylemeseniz bile)

Heee bi de gerçekten yurtdışına böyle sonradan görev yüküyle gitmek gerçekten çok zor..üstelik 2 çocukla biri bebek. Allah yardımcınız olsun

Bu kadar abartmasına gerek yok sanki başka bir erkekle aldatmışsınız gibi davranmış. "Bir hata yaptım, parayı kaybettim seni üzmemek, canını sıkmamak için sana söylemedim. Bu yüzden de parayı annemden alarak yerine koymak istedim." Ne var bunda? Pireyi deve yapmak eşinizin yaptığı.

eşiniz anlayışlı bir adam olsaydı, böyle basit bir durumu saklamak zorunda kalmazdınız.

esim aslinda inanilmaz anlayisli biridir. gorece genel 'anadolu erkegi' triplerinden muaftir ama bu konu bize cok kotu etki yapti. bu sabah da tek kelime emeden gitmis evden.

Biz de görev gereği yurtdışındayız..benim eşim de dikkatsizliğinden çok para kaybetti geçen yıl. Keşke o da annesinden alıp yerine koysaydı, haberim yokmuş gibi davranırdım:KK45: şaka tabi ki de..
Eşiniz bence şu ana kadar ki sizin de zorlandığınız şeylere ek olarak iş hayatının zorluğuyla da saçmalamış resmen..lütfen kendinize yüklenmeyin ya da suç aramayın..gayet insani bir durum..üstelik eşinizin bu davranışı alttan alınacak bişey de değil, maili yazmışsınız bırakın devamını o getirsin..kaç yıllık evlisiniz, niyetinizi bilmeyecek değil nihayetinde(bişey söylemeseniz bile)

Heee bi de gerçekten yurtdışına böyle sonradan görev yüküyle gitmek gerçekten çok zor..üstelik 2 çocukla biri bebek. Allah yardımcınız olsun

tesekkur ederim desteginiz ve temenniniz icin.

Abartsaydınız?

Allah aşkına cidden çok basit bir olay, takılmayın böyle şeylere, hele ki şu yıpratıcı süreçte.
Ortada ufak da olsa bir yalan olduğu için utanabilmenizi, takılabilmenizi anlıyorum ama eşinizin şu halde anlayış göstermesi gerekiyordu, çünkü bir insan davranışlarını değiştiriyorsa (Yalan söylemeyen biri yalana baş vuruyorsa), altındaki sebeplere bakmak, "Niçin"ini sormak lazım önce.

Bu kadar yorgun bir kadını daha da yormak neden?
Kendimi yerinize koydum ve sinirlendim, nazlanası gelmiş beyinizin size.

umarim sadece nazdir.

Back
X