Tek kelimeyle sizi düşünmeye itmek istiyorum:
Neden adamı olduğu gibi kabul edemiyorsanız olmuyorsa ayrılmayı denemiyorsunuz?
Sızlanmak ağlamak üzülmek sizi ancak yıpratır, ne çocuğunuza anneliğiniz tam anlamıyla sağlıklı olur, ne de sizin herhangi bir tavrınız bir şeyleri düzeltebilir...
Belki de düzeltilmesi gereken bir şey değil, gidilmesi gereken bir yol vardır.
Bunu kabul etmekle işe başlasanız ya? boshayallersmile
Cok cok kotuymus kardesım, allah yardımcın olsun.
Sende ıse gırsen? Cocugunu bırakabılırmısın annene veya guvenebılecegın bırıne? Havan degısır, sosyal olursan bıraz daha, bakarsın uyanıverır?? Ay , allah yardımcın olsun.
Ne desem bilemedim.Bir önceki sorununuzu bilmediğim için genele değilde sadece bu konuya yorum yapayım.siz kırgınlığınızda,öfkenizde son derece haklısınız.
Bazı erkeklerin bu denli bencil olmalarını anlayamıyorum.
Bırakın sizde önemsemeyin incelikleri,ama küserek,konuşmayarak da değil.
Bilhassa yüzyüze ciddi ciddi konuşarak.
Bahsettiğiniz standartlarda yaşayıp,küçücük nedenler arıyorsanız mutlu olmak için,
bunu sonuna kadar hakettiğinizi anlatın O'na,anlamasını sağlayın.
Bu evliliği bitirmeyi değil de,onarıp yola devam etmeyi istediğinizi,
bütün çabalarınızında bu yönde olduğunu anlatın.
Gereirse sesler yükselsin,tartışın ama bu durumu,evliliğin bu şeklini
asla kabul etmeyin.Bol şans...
Bunu çok düşündüm. Hatta dava bile açtım. Ama beni çocuğumu bana asla bırakmamakla tehdit ediyor. Ondan bir gün bile ayrı durabilmem imkansız. Biliyorum mahkeme bana verecek. Ama kaçırıp kaçırıp duracak. Kendimden korkuyorum. Başımı belaya sokucam bu sabırla. O kadar çok sabrettim ki bir gün çok fena patlayacağımdan korkuyorum...
eşinin maddi sıkıntılarından kaynaklı kafası meşgul alabilir canım ya
biraz sıkıntıda dardayız diyosun
erkekler bizim kadar hassas değil özel günler konusunda
hele geçim derdine düşünce bi de
bundan dolayı sana ilgisizimiş gibi geliyo olabilir mi
malum sen de gergisin beklentilerin
karşılanmadığı için
her nekadar atla deve beklentilerin olmasa da
hayalkırıklığı belki eşine karşı seni soğutan
umarım bu zor günlerin feraha kavuşur en kısa zamanda
Bunu çok düşündüm. Hatta dava bile açtım. Ama beni çocuğumu bana asla bırakmamakla tehdit ediyor. Ondan bir gün bile ayrı durabilmem imkansız. Biliyorum mahkeme bana verecek. Ama kaçırıp kaçırıp duracak. Kendimden korkuyorum. Başımı belaya sokucam bu sabırla. O kadar çok sabrettim ki bir gün çok fena patlayacağımdan korkuyorum...
canım yaa ne diyeceğimi şaşırdım çok zor peki bu adam hep böylemiydi 5 yıldır yoksa yeni yenimi değişmeye başladı sen tabikide haklısın insan evlilik yıldönümünü unuturmu hadi unuttun hatırlayınca bir şeyler yapmazmı insan verdiğin tepkide çok haklısın ayrıca söylediğin kelimede çok ağır değil ne diye bukadar tepki göstermiş zor canım yaa
Çalışıyorum zaten. Maaşımı alıyorum, ertesi gün borçlara yatıyor. Arada kendime bişeyler alıyorum, sorun çkıyor. Motivasyon gerekiyor insana, sonuçta da çalışıyorsanız bakımlı olmak zorundasınız. Ne bekliyor benden daha bilmiyorum ki...
off,aynı evin içinde küs olmak çok zor,çok sinir bozucu bir durum bilirim.insanın sinirleri alt üst olur.allah kolaylık versin.ben bazen çok haklı olsam da o gerginliğe dayanamadığım için barışan taraf olmak zorunda kalıyorum.benim yazdıklarından anladığım kadarıyla sorun biraz şeyden kaynaklı sanırım: eşin daha muhafazakar,biraz mutasıp,ağır bir adam.senden de aynı şeyi bekliyor.senin hayat dolu,hareketli olman onu itmeye başlamış gibi geldi bana.evliliğin ya da aşkın ilk yıllarında arada derin uçurumlar,farklılıklar da olsa çok göze gelmez ama ilişki eskimeye başladı mı her farklılık daha çok batar birbirine.sanırım eşin de o noktaya gelmiş.maddi sorunlar da eklenince sonuç gerginlikler oluyor işte.ne yapacaksın biraz alttan alacaksın,çocuk var çünkü.onun huzuru için bu ilşkiyi sen dengede tutacaksın.yoksa olan senin sinirlerine olur,çocuğun huzursuz olur.
bak canım bütün erkeklerin tipik tehdidi çocuktur.benimki de en küçük bir şeyde bu çocuğu sana bırakmam diyor,ben de ona aynen şöyle diyorum: mahkeme bana verecek bu çocuğu,elimde mahkeme kararı varken çocuğu kaçırırsan icra kanalıyla kapı kapı dolaşır çocuğumu ararım.sen de çocuk elinde benimle köşe kapmaca oynamaya başladın mı hem işinden gücünden olur beş parasız kalırsın--ee çocuk kaçırmak kolay mı?işi gücü bir kenara bırakıp sadece kaçıp gizlenmen gerekecek çünkü--ayrıca mahkeme kararına karşı hareket ettiğin için de hakkında tutuklama kararı çıkarılır,yakalandığın yerde ben çocuğumu alırım sen de hapse girersin,çünkü bu suçun cezası hapistir,öyle paraya falan çevrilip ertelenmez de diyorum ona.bir anda çocuk kaçırma tehdidi bitiveriyor.ve bu gerçekten de böyledir.korkma onun tehditlerinden.bu ülkede hala yavaş da olsa işleyen bir adalet var.kocan buna inanmazsa yaşayarak acı bir şekilde görür.yok öyle lafla çocuk kaçırmak.
tehdit.üstelik çocuğunuzu da düşünmeden onu kullanarak yapılmış bir tehdit.kendi yavrusunun psikolojisini düşünmeyen sizi düşünecek.siz hediye alıyosunuz ilgi gösteriyosunuz bu lafına rağmen ve ilgi ve şefkat bekliyorsunuz.sizin durumunuz daha ilginç geldi bana
karar derken?Dışardaki dengeyi koruyayım derken kendi dengemi kaybedeceğim. Yazık değil mi bana da? O gelecek, paşa paşa kendisi konuşacak. Gerekirse 1 ay bile susarım. Benim sözüm altından da değerli. Hakedene ancak...
Yeni bir karar aldı evet. Bu karar da umarım sonumuz olmaz. Şu an beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?