Bir kere aldatan hep aldatirmi

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.007
3.845
133
26
Sizce bi kere aldatan hep aldatirmi yoksa gercekten pisman olup degiseni varmi

yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali

Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce

Ne yazık ki çok düşük bir ihtimal bu.
Ufacık bir umuda takılıp gitmek istiyorsunuz anlıyorum. Ama aynı şeyleri tekrar yaşama ihtimalini aldığınızı unutmayın. Tekrar yaşamayı göze alıyorsanız deneyin yani.

Siz affedeceksiniz. Kararınızı vermişsiniz bizden tam olarak neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz.

Bi kere yapan tekrar yapar diyoruz. Ikna olmuyorsunuz? Mesele nedir tam olarak
Hayir affetmek degil sadece emin degilim bu aldatma olayi da iliski yasanirken degil bittikten hemen sonra oldu o yuzden kararsizim

Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce

Var. Yakalandığına pişman olur, bir dahaki sefere daha cok dikkat eder, yakalanmaz.

Sizi kaybetmekten korkmayan, yine korkmaz.

Peki siz bu paranoya ile yaşayabilecek misiniz?
Değer mi sürekli aklınızın bir köşesinde surekli aldatilir miyim yeniden şüphesi ile yasamaya?

Sevgiliniz mi, eşiniz mi? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? İlişki hemen bittikten sonra nasıl aldatma oldu?
Sevgilimdi ayrildiktan 1 ay sonra calistigi ortamda bu isi yapan bi kadin vardi herkesin bildigi onunla biseyler olmus inkar da etmiyor oldu bunun savunulacak bi tarafi yok olmamasi gerekiyordu herseyi unut sil bastan baslayalim diyor ben seni oyle birine degismem diyor

Aslinda o zaman zaten hayatinda yoktum gibi ayrilmistik yani ama yinede haklisiniz

Hayatında yokmuşsunuz o süreçte. Bence bu durumda aldatma sayılmaz

Ben afettim bir daha aldatildimmi bilmem ama yakalamadim ama eskisi gibi olamiyosun bunu bil o saf masum halin kalmiyo tam ısınacagin anda aklına geliyo uzaklaşıyosun tekrar olmadı yürümedi ayrıldım tekrar
Aynen oyle tam affedeyim diyorum bi an aklima geliyor yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…