Siz affedeceksiniz. Kararınızı vermişsiniz bizden tam olarak neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz.Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce
Hayir affetmek degil sadece emin degilim bu aldatma olayi da iliski yasanirken degil bittikten hemen sonra oldu o yuzden kararsizimSiz affedeceksiniz. Kararınızı vermişsiniz bizden tam olarak neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz.
Bi kere yapan tekrar yapar diyoruz. Ikna olmuyorsunuz? Mesele nedir tam olarak
Sevgiliniz mi, eşiniz mi? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? İlişki hemen bittikten sonra nasıl aldatma oldu?Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce
Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce
Değişeni değil, ikinci kez yakalanmayacak kadar uzmanlaşmış olanı vardır.Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce
Sevgilimdi ayrildiktan 1 ay sonra calistigi ortamda bu isi yapan bi kadin vardi herkesin bildigi onunla biseyler olmus inkar da etmiyor oldu bunun savunulacak bi tarafi yok olmamasi gerekiyordu herseyi unut sil bastan baslayalim diyor ben seni oyle birine degismem diyorSevgiliniz mi, eşiniz mi? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? İlişki hemen bittikten sonra nasıl aldatma oldu?
Aslinda o zaman zaten hayatinda yoktum gibi ayrilmistik yani ama yinede haklisinizVar. Yakalandığına pişman olur, bir dahaki sefere daha cok dikkat eder, yakalanmaz.
Sizi kaybetmekten korkmayan, yine korkmaz.
Peki siz bu paranoya ile yaşayabilecek misiniz?
Değer mi sürekli aklınızın bir köşesinde surekli aldatilir miyim yeniden şüphesi ile yasamaya?
Ben afettim bir daha aldatildimmi bilmem ama yakalamadim ama eskisi gibi olamiyosun bunu bil o saf masum halin kalmiyo tam ısınacagin anda aklına geliyo uzaklaşıyosun tekrar olmadı yürümedi ayrıldım tekrarHic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce
Hayatında yokmuşsunuz o süreçte. Bence bu durumda aldatma sayılmazSevgilimdi ayrildiktan 1 ay sonra calistigi ortamda bu isi yapan bi kadin vardi herkesin bildigi onunla biseyler olmus inkar da etmiyor oldu bunun savunulacak bi tarafi yok olmamasi gerekiyordu herseyi unut sil bastan baslayalim diyor ben seni oyle birine degismem diyor
Aynen oyle tam affedeyim diyorum bi an aklima geliyor yapamiyorumBen afettim bir daha aldatildimmi bilmem ama yakalamadim ama eskisi gibi olamiyosun bunu bil o saf masum halin kalmiyo tam ısınacagin anda aklına geliyo uzaklaşıyosun tekrar olmadı yürümedi ayrıldım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?