Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iliski bitmisse ne aldatmasindan bahsediyosun ki o zaman, hemen baskasini bulmasi aldatmak kismina girmiyor o da hoa degil ama aldatmak degilHayir affetmek degil sadece emin degilim bu aldatma olayi da iliski yasanirken degil bittikten hemen sonra oldu o yuzden kararsizim
Düsünmene bile gerek yok tabii ki aldatir hatta % 1 milyon ihtimalle aldatirSizce bi kere aldatan hep aldatirmi yoksa gercekten pisman olup degiseni varmi
yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali
Ama ayrilmamiza ragmen yaziyordu seni seviyorum evine hosgeldin vs sonra bi gun yanlislikla ona atacagi mesaji bana atti oyle anladim tesadufen instada hesap onume denk geldi megerse takiliyolarmis tek gecelik degil 1-2 ay gezmisler
Bunu yasadim. Her sferinde affetsemde aynisi oldu. Eger elinden geliyorsa terket yapar degismez. Kendine zarar simdiki aklim olsa affetmezdim. Bence ayrilmalisin. Pesinden kosmalar pismanimlar yalan.Sizce bi kere aldatan hep aldatirmi yoksa gercekten pisman olup degiseni varmi
yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali
adam pişman bile değilSevgilimdi ayrildiktan 1 ay sonra calistigi ortamda bu isi yapan bi kadin vardi herkesin bildigi onunla biseyler olmus inkar da etmiyor oldu bunun savunulacak bi tarafi yok olmamasi gerekiyordu herseyi unut sil bastan baslayalim diyor ben seni oyle birine degismem diyor
Iste bende bunu demeye calisiyorumFlort donemi aldatildim 1 yil sonra affettim evlendim hatta ama ne oldu gene aldatti he duygusal bir sey degil niyeti dalga gecmek vs ama yapti sonucta
Bunlari demesi pisman oldugunu gostermezmiadam pişman bile değil
Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce
Ben aldatmadim ama ondan sonra olani biteni anlattim yine de kabulumsun dediSiz bir kere aldatıp çok pişman olsanız, karşınızda ki size tekrar güvenip devam edermiydi? Afedermiydi? Sakın kimse demesin ama onlar erkek diye. Cevap evet ise sizde affedin.
Yine de kabulümsün mü?!? Siz karşıdan ödemeli kargo musunuz da sizi kabul edebiliyor?Ben aldatmadim ama ondan sonra olani biteni anlattim yine de kabulumsun dedi
Ya kahkahalarla güldüm. Eşim içerden geldi anlamsız anlamsız yüzüme bakıyorMesele ne senin benden ayrılman
Ne de benim sana darılmam
Ne aramaman ne de sormaman
Mesele şu ki hala bit me di sevdan
iğrendim şu an kendimdenama çok dile dolanası bir şarkı direkt o geldi aklıma
Konu sahibinin meselesi de aldatıldım ama onun yerine kılıfını ben hazırlamalıyım
çünkü o derece özgüvenimi yıktı bu kişi