Bir kere aldatan hep aldatirmi

Hayir affetmek degil sadece emin degilim bu aldatma olayi da iliski yasanirken degil bittikten hemen sonra oldu o yuzden kararsizim
iliski bitmisse ne aldatmasindan bahsediyosun ki o zaman, hemen baskasini bulmasi aldatmak kismina girmiyor o da hoa degil ama aldatmak degil

Sizce bi kere aldatan hep aldatirmi yoksa gercekten pisman olup degiseni varmi

yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali
Düsünmene bile gerek yok tabii ki aldatir hatta % 1 milyon ihtimalle aldatir

onu bilmem de 1 kere aldatmışsa sizi zaten gözünden düşürmüş demektir ben böyle düşünüyorum

Ama ayrilmamiza ragmen yaziyordu seni seviyorum evine hosgeldin vs sonra bi gun yanlislikla ona atacagi mesaji bana atti oyle anladim tesadufen instada hesap onume denk geldi megerse takiliyolarmis tek gecelik degil 1-2 ay gezmisler

Ya zaten ayrılır ayrılmaz birini bulmus demek ki aranıyomus senleyken de. Unutamayan seven adam yeni ayrılmısken başkasını aramaz. Resmen sizi salak yerine koymaya çalısmıs hem size hem ona yazmıs. Kendinize yakıstırıyor musunuz yanlıs kisiye mesaj atacak kadar mercimek beyinli biri tarafından tekrar salak yerine konmayı??

Bir tanıdığım aldatıldı ama adamı affetti. Adam tekrar aldatıyor mudur bilmiyorum ama tanıdığıma çok özür dilerim bir pislikmiş gibi davranıyor. Affettiği için artık kadının değeri kalmadı. Kadın çok pişman.

Sizce bi kere aldatan hep aldatirmi yoksa gercekten pisman olup degiseni varmi

yalvarip pesinden kosuyorsa surekli seni kazanmaya calisiyorsa inanmali mi yoksa kendi haline mi birakmali
Bunu yasadim. Her sferinde affetsemde aynisi oldu. Eger elinden geliyorsa terket yapar degismez. Kendine zarar simdiki aklim olsa affetmezdim. Bence ayrilmalisin. Pesinden kosmalar pismanimlar yalan.

Sevgilimdi ayrildiktan 1 ay sonra calistigi ortamda bu isi yapan bi kadin vardi herkesin bildigi onunla biseyler olmus inkar da etmiyor oldu bunun savunulacak bi tarafi yok olmamasi gerekiyordu herseyi unut sil bastan baslayalim diyor ben seni oyle birine degismem diyor
adam pişman bile değil

Hic gercekten degiseni yokmudur pisman olup donunce

yoktur..
hep aldatır daima aldatır
aldatır dönmesine izin verirsen aldatır
aldatacaktır önünde sonunda çünkü alışmıştır
alışmış kudurmuştan beterdir..
aldatır aldatmaya devam eder..
yalandan yalvarır özür diler affet der ama aldatır..

umarım bilinçaltına bunu empoze edebilmisimdir zira ne tür cevap versek ikna olmayacaksın..

Not:Aldatır yazısını okumaktan gözleri kanayan arkadaşlarımdan özür diliyorum :KK53:

Siz bir kere aldatıp çok pişman olsanız, karşınızda ki size tekrar güvenip devam edermiydi? Afedermiydi? Sakın kimse demesin ama onlar erkek diye. Cevap evet ise sizde affedin.

Siz bir kere aldatıp çok pişman olsanız, karşınızda ki size tekrar güvenip devam edermiydi? Afedermiydi? Sakın kimse demesin ama onlar erkek diye. Cevap evet ise sizde affedin.
Ben aldatmadim ama ondan sonra olani biteni anlattim yine de kabulumsun dedi

Simdi şöyle söyleyeyim yaşamış biri olarak.kabul edip bir araya gelseniz bile tekrar guvenmen icin uzun zamana ihtiyacin var.bu zaman 1-2 yil bile sürebilir.bu yillarda hayati kendine de onada dar edeceksin.yan yanayken problem olmayacak ama ayriyken hemen aklina seni aldattigi gelecek.tekrar ayrilmak isteyeceksin belki ayrilacaksin da.telefonu bir sn gec acsa hemen icine kurt düşecek.o yillarca yipranmayi göze aliyormu.aldatilmak travma yaratiyor.hani evli olsan cocugun olsa belki dene dicemde bekarsın.baska biriyle tertemiz bir sayfa acmak varken yillarini heba etme derim.bir daha aldatilma konusuna gelince bunu biz bilemeyiz.ama o tiynette buri demekki

Mesele ne senin benden ayrılman
Ne de benim sana darılmam
Ne aramaman ne de sormaman
Mesele şu ki hala bit me di sevdan
:KK76::ıslık:
iğrendim şu an kendimden :KK70: ama çok dile dolanası bir şarkı direkt o geldi aklıma
Konu sahibinin meselesi de aldatıldım ama onun yerine kılıfını ben hazırlamalıyım
çünkü o derece özgüvenimi yıktı bu kişi
Ya kahkahalarla güldüm. Eşim içerden geldi anlamsız anlamsız yüzüme bakıyor 😂

Back
X