Bir kere aldatmış biri değişir mi?

başlığa ithafen: evet değişebilir ama bunu kendinin istemesi ve neden bunları yaptığını anlaması gerekir. geçmişinde böyle bir şey yapan hasta biri değişip iyileşirse ona güvenilebilir. ama eğer bir kişi seni aldattıysa o kişiye değişir diyemezsin. kendine olan saygından ötürü ona sınır çizmen ve ondan uzaklaşman gerekir. onun kırdığı güveni onunla tekrar inşa edemezsin. bu boşa çaba ve kendine zarar vermektir. bu da hasta birinin yapacağı şeydir.

Degisir değişmez bu da kişiye göre değişir.Ama giden güven bir daha gelmez bakkala gidip geç dönse suphelenirsiniz,telefonda biraz fazla konuşsa suphelenirsiniz.Ne yapma konusuda biraz maddiyatla,birqz kisilikle alakalı diye dusunuyorum.Cocuk yoksa ben olsam katlanmam.Ama çocuk varsa sizin bir meslek yoksa, gidebileceğiniz bir eviniz yoksa,Cocugunuza bakacak gücünüz yoksa pek bir seçenekte kalmıyor gibi

Ben affetmezdim de, sizin mesajlariniz da cok bir garip. Hayirdir sosyal inceleme falan mi yapiyorsunuz?
öyleyse bile o kadar saçma ki,bir kadın artık bilmiyorum belkide erkekti konu açıp araştırma yapıyorum vs demişti,akıllarınca şey mantığı var kadınlar kulubu işte bi dolu boş kadın yorum yapıyor ben zeki olanım araştırma yapıyorum fln,şeyin farkında değiller biz çoğumuz zaten üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz ve buraya başka insanlara yardımcı olmak için girip tavsiyelerde bulunuyoruz ki ben çok eminim erkek kullanıcıda çok fazla bu sitede bilemiyoruzki kim nedir,araştırma yapılacaksa açtıkları konular araştırmaya değecek konular değil fazla vasat bence bu kadar gündelik nahoş konular,şu sabah kuşağı programındaki gibi atraksiyon dolu konularla gelseler bari,canımız sıkılıyor.😂

Affetmem , çevremde affedenleri gördum sonra yine bosaniyolar ama ellerinde kalan hicbir sey olmuyo ne gururlari kaliyo ne kendilerine guveni. Affetmem varsa bi seyleri donuna kadar alirim yoksa da kendi ayaklarimin uzerinde dururum zaten . Yok ya ben tum sadakatimi sevgimi veriyim beyefendi aldatsin ben de yaninda durayim ezik gibi aciz gibi. Allah im korusun

Ben affetsen bile eşim barışmak istemez.oglak burcuyum ve yüzyıl önceki şeyleri bile unutmam.affetsem mutlu olmayız sürekli aklımda olur o yüzden en iyisi ayrilmak

Back
X