Bir kez daha yardim istiyorm sizden

Unutuluyor elbet,hic oyle vay unutamadim diyen kimseyi gormedim. Arada aklina gelse de deli divane asik olmadiginizi anliyorsunuz zaten. Insanlar ana babalarini kaybediyor,eslerini kaybediyor,evlatlarini kaybediyor da unutuyor bir sure sonra,nerde kalmis ki elin herifini unutamamak?

Her şey geçiyor, biraz dayan.
Seneye bugün şu an hissettiklerine pişman olup boşuna üzülmüşüm diyeceksin.
Hep mutlu ol.
Bak bir laf var çıkmaz sokakta geri adım atmak bile ilerlemek sayılır.
Bir insan seni sevmiyor diye kendini hiçe sayamazsın.
Hayat bazen vazgeçebildiklerindir.

Sızı terk eden umrunda olmadıgınız kısıye 'seni engelliyorum boylesı daha ıyı' dıye msj atmayarak baslayın ise.
Bir şey demeden de engellemek istemedim çünki bu kişiyle bi arkadaşlığımız var sonucta
Nerden gördünde sevdin onu nasıl oldu?? Bir Işık görmeden nasıl bir şey hissettin? Neden sana şans vermiyor? Normalde erkekler kadınlara hayır demez hayatında biri yoksa yani Artık var olsa bile demiyorlar Sen ona ilk açıldığında ne dedi
Evlenmis ayrılmış oldugh icin daha once kadınlara karşı güveni kalmadıgını evlilik düşünmediğini ve ben farkıymışım benm daha iyi kendime göre biriyle iliski yaşamam gerekiyoms

Her şey geçiyor, biraz dayan.
Seneye bugün şu an hissettiklerine pişman olup boşuna üzülmüşüm diyeceksin.
Hep mutlu ol.
Bak bir laf var çıkmaz sokakta geri adım atmak bile ilerlemek sayılır.
Bir insan seni sevmiyor diye kendini hiçe sayamazsın.
Hayat bazen vazgeçebildiklerindir.
Inşallah öyle olur tek dileğim o bu günler geçsin ve ben boşuna üzülmüşüm diyeym

Bir şey demeden de engellemek istemedim çünki bu kişiyle bi arkadaşlığımız var sonucta

Evlenmis ayrılmış oldugh icin daha once kadınlara karşı güveni kalmadıgını evlilik düşünmediğini ve ben farkıymışım benm daha iyi kendime göre biriyle iliski yaşamam gerekiyoms
O seninle arkadas degil sevgili de degıl.

Hiç olmamış gibi yapacaksın engelle görme duyma sende hayatına bak. Aklına gelince hemen başka şeylerle uğraş damar müziklerden kaçın :KK48: ve tabi ki zaman... Günler geçtikçe biticek sende ve ne yani ben bu kadar beni sevmeyen değer vermeyen adamamı ağladım diyeceksinn

Bahanelere bak ya

Hiç olmamış gibi yapacaksın engelle görme duyma sende hayatına bak. Aklına gelince hemen başka şeylerle uğraş damar müziklerden kaçın :KK48: ve tabi ki zaman... Günler geçtikçe biticek sende ve ne yani ben bu kadar beni sevmeyen değer vermeyen adamamı ağladım diyeceksinn
Ins öyle olur ıns🙏

Kızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
Canım ben şuan 3 yıllık evliyim bundan önceki ilişkide 4 senelik ilişkiyi cocukluktu çok seviyodum 12 saat boyunca ağladığını hatırlıyorum çok acı çektim ağlayarak uyuya kalırdım rüyamda bana msj attığını görürdüm uyandığımda atmış olurdu yada atardı sürekli kızlarla konuşup farklı isimlerde Instagram açardı beni çok seviyordu ama kızlardan vazgecemiyordu ve birgün bende yemin ettim intikam alıcam beni nasıl aglattiysa bende ağlatacağım dedim ayrıl barış derken bnm çocukluktan erkek arkadaşlarım vardı konuşuyordum onlarla bana konuşma dedi rüyamda gördüm onlardan biriyle evleniyodun dedi neyse birgün bunun ailesiyle olayı olmuştu ve yine ayriydik kuzeni bana soyledi aradım onu beni arama ara verelim dedi bende bı ilişkide ara olamaz dedim bitsin artık dedim gurur yaptı beni aramadı bende aramadım sonra beni ruyassinda arkadaşımla evlendiğini gördüğü çocuk sürekli yazıyor arıyor o kadar ilgi veriyor ki benimde buna çok ihtiyacım var tabi gel zaman git zaman biz sevgili olduk tabi diğeri bunu öğrendiği zaman kaciricam seni ona yar etmem sürekli rahatsz ediyordu ama ben sogumustum yeni ve eski sevgilim kavga etti baya olaylar oldu ki kurtuldum eşim 6 ay sevgili kaldık 6 ay nişanlı kaldık ve evlendik çok şükür 3 senedir evliyim iyiki bu adamla evliyim kafandan at eğlen değişik aktiviteler yap sürekli yoğun ol ki aklına bile gelmez

Kızlar daha önceki konumu okuyan varsa bilir karşılıksız olarak birini seviyodm o kişi aramızda bir şey olmayacağını söyledi bana ama ben unutamıyorum diye yazmıştım dün mesaj attm onu engelleyecegimi böylesi daha iyi olacağını söyledim benim için sen bilirsn dedi ve engelledm yani o kişinin gram umurunda bile değilim hatta şuan sanıyorum başka biri var hayatın da.. O hiç-bir şey olmamış gibi hayatına devam ederken ben acı çekiyorum unutamıyorum zaten yeterince gururumu ayaklar altina aldm hem cok seviyorjm hem de sanırım bende takıntı oldu bu birazda şimdi sadece aşk acısı çekip çok sevip de ayrılmak ya da unutmak zorunda kalanlara sorum nasıl başardınız bunu ve unutuluyor mu .. Cunki bana artık kimseyi o kadar çok sevemem kimse onun gibi olamaz kimse onun gibi gülemez onun hissettirdiklerini bana hissettiremz gibi geliyo şuan hiç bir yere sığmıyorm ruhum acı çekiyo sanki hayattan kopmuş gibiyim
O kadar kiskancti ki sokağa bile çıkmamı istemiykrdu bana beni kendinden mahrum etme hem onla hemde benle konuş bile dedi telefonda saatlerce günlerce ağlayıp yalvardı bana arkadaşlarım senden daha değerli bile demişti hiç üzülmüyorum bana çok şey yaşattı ki ben bişey yapmadım o ayrılmak istedi istediği zaman ayrılıp barisamaz kuklası değilim şükür ki bitmiş bende bu adamla evlendim

Ins öyle olur ıns🙏
Şunu da belirteyim insan hayatında 1 kere aşık olur. Doğru veya yanlış insan hiç farketmez bi bakmışsn aşıksın. Ve bu kadar ağlatssn da evlen 5 çocuğun da olsn bi gün bi zaman bakmışşsn tam anlamıyla unutmamışsn halen aklında yine kendine kızıcaksn ne diye aklıma geldi diye ama elinden bir şey gelmicek 😒 böyle bir gerçek de var

Balım gözlerinin içine içine bakmayan gözleri şöyle bir gülümseyip sonra seni öpmeyen dudakları unutamayıp ne yapacaksın acaba? Şu hayattaki en güzel şey sevilmek. Sen böyle kendini seni sevmeyen birine bağlandıkça sevileceğin en güzel zamanlarını ve özgüvenini harcıyorsun. Acilen seni beğenen birilerine şans ver bence.

Yani çok özür dileyerek söylüyorum, gerçekten ama gerçekten gurursuz musunuz?
Birini karşılıksız sevebilirsiniz eyvallah, birliktelik yaşayıp tartışıp engeller sonra kaldırırsın eyvallah, ya adam size karşı ilgisi olmadığını söylemiş,
Karşılıksız duyguda besleyebilirsiniz çok normal, bunu karşı tarafa açıklayabilirsiniz tamam da, daha ne bu ısrar yok engelliyorum, engelledim,
Ya demeyin bana bekara karı boşamak kolaydır ordan öyle yazıyorsun diye ama, yok ya gerçekten ben bir kadının bu kadar kendini düşürmesin tahammül edemiyorum ya.
Lütfen kendinize değer verin gururlu olun, engellediyseniz bir daha kendinizi küçük duruma düşürüp o engeli kaldırmayın, yok sayın, içinizde yaşayın, ağlayın zırlayın ama gisipte bunu ona söylemeyin gizli yaşayın ya,

Bak güzel kardeşim hatanın neresinden dönersen kardır.Olmuyorsa zorlama emin ol olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.Ailenden başka kimse vazgeçilmez hint kumaşı değil.Yerinde olsam hayatıma bakarım.Vazgeçemiyorum ölüyorum kimseyi onun kadar sevemem dediğin ne varsa gün gelecek bu dediklerine güleceksin.Kaçan kovalanır bu bana göre kesin ve net herşeyin hayırlısını iste üzülme döktüğün 1 damla göz yaşın için ailen daha çok üzülür sence değer mi ?

şu an kör bir süreçtesin. azıcık ışık gelip dünyayı yeniden görmeye başlayınca " bu sümüklü için mi üzmüşüm pamuk kalbimi " diyeceksin

yani bu kaçınılmaz son :D

ama geciktirme aydınlanma sürecini.
Mansur ark üstat bir eserinde der ki: "üzdü mü, salla gitsin.'

Back
X