• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kez daha yorumlarınıza İHTİYACIM var kızlar:((

Bu davranışı umarım sana iyi bir ders olmuştur alsanaalsanasmile
Ay nasıl sinir oldum okurken yaptıgı terbiyesizliğe :kızgın::kızgın:

Yok yok bu defter böyle kolay kapanmamalı bence...
Yeni sevgili bul tak koluna gec önünden baksın öküs gibi :kızgın:

msnesini sil ondan sonra al msne...:mymeka:

zaten msn ne ya ciddi olan adam görüşelim der..
salla canım hakkaten ya bi msne gircek kadar bile fedakarlık yapamıyor bi de ilişkideki zorluklara katlancak kadar fedakarlık hiç yapamaz. önünde güzel günler var.. seni hakeden çok düşünceli adam gibi adam biriyle tanışırsın inş.. geçmişe sünger çekmeli bazen tatlım yerimseniben

Bu davranışı umarım sana iyi bir ders olmuştur alsanaalsanasmile
Ay nasıl sinir oldum okurken yaptıgı terbiyesizliğe :kızgın::kızgın:

Yok yok bu defter böyle kolay kapanmamalı bence...
Yeni sevgili bul tak koluna gec önünden baksın öküs gibi :kızgın:

msnesini sil ondan sonra al msne...:mymeka:

msnden ileti göndermiş dün
''msnye girdim baktım sen kapalıydın bende geri çıktım beklemedim .gelmiyeceğini düşündüm''
böyle bi ileti yazmış..ohaoldumsmile

msnden ileti göndermiş dün
''msnye girdim baktım sen kapalıydın bende geri çıktım beklemedim .gelmiyeceğini düşündüm''
böyle bi ileti yazmış..ohaoldumsmile

Külahımı yolluyum ona analt bu yalanlarını alsanaalsanasmile

ay hiç sallama canım sil gitsin msneden
inanki boşa zaman kaybındasın...
Çevrene bak gez toz ye iç olumunekankayizsmile
Bu adam kılıklı adam olmayana boşa zaman veriyorsun değmez :kahve:

ben bunun ne yapamaya çalıştığını anlamıyorum ya.
dün akşam msnye çevrimdışı girdim onun msnsi saatlerce açık durdu..
ay beni delirtmek istiyor yaa bu..
yeter ya dayanamıyorum artık..
bunaldımmmm..
senağlamasenağlama

ben bunun ne yapamaya çalıştığını anlamıyorum ya.
dün akşam msnye çevrimdışı girdim onun msnsi saatlerce açık durdu..
ay beni delirtmek istiyor yaa bu..
yeter ya dayanamıyorum artık..
bunaldımmmm..
senağlamasenağlama

Sana dolaylı yoldan da olsa zarar vermesine artık izin vermemelisin. Evet, iletişimi kesmek zor olacaktır ama kendine biraz engel olmayı başarırsan gerisi kendiliğinden gelir. Bırak, ne yapmaya çalıştığını anlama, kafanı bir süre başka şeylere yor, bi nefes al. Zaten seninle konuşmaya niyeti olsaydı geçen akşam için "geldim yoktun, iki dakika bekledim çıktım demezdi, seni beklerdi, veya en azından iki satır bir şeyler yazardı girdiğinde okursun diye. Zaten şu saatten sonra konuşsanız nereye varacak ki? Üzme kendini artık :teselli:

sen ikaybettigini dusundugunde pacasi tutusmuscasina aranmis mailler atmis sana.
bakti sen gelebilceksin hala msnde olabilceksin yine ayni telden calmaya deam edior.
yani sana mailler atmasi vs akli basina geldiginden yada seni sevdiginden degil, en basitinden kaybetme korkusu oan ki. ama bakti hersey normal oda normal (salak) moduna gecti.
vakit kaybetmek istiorsan bu tiple bole devam et ''áy napmak istior bu'diye uzul.ben olsam silerdim msnimden. oda iyice Mort olurdu. yani agzinin payini her yonden almis olurdur!

Diğer konularını okudum...
Bence, sen hala seviyorsan hala tüm yalanlarına rağmen onu istiyorsan şans ver...
Ama sana bir tavsiye eğer değiştiğini düşünüyorsan boşuna bekleme...
Kimse değişmez, sadece numara yapar rol yapar. :olmaz:
Can çıkar huy çıkmaz demişler...
Gene de karar senin canım... a.s
Umarım herşey gönlünce olur...
:1hug:

sen ikaybettigini dusundugunde pacasi tutusmuscasina aranmis mailler atmis sana.
bakti sen gelebilceksin hala msnde olabilceksin yine ayni telden calmaya deam edior.
yani sana mailler atmasi vs akli basina geldiginden yada seni sevdiginden degil, en basitinden kaybetme korkusu oan ki. ama bakti hersey normal oda normal (salak) moduna gecti.vakit kaybetmek istiorsan bu tiple bole devam et ''áy napmak istior bu'diye uzul.ben olsam silerdim msnimden. oda iyice Mort olurdu. yani agzinin payini her yonden almis olurdur!

çok doğru söylüyorsun..çünkü beni kaybettiği zamanlar paçası tutuşuyordu..seni özledim diye mailler gönderiyordu..bende aptal gibi kanıyodumsenağlama

iyiki buraya üye oldum sizin görüşlerinizi aldım...

Son düzenleme:
dün msnye girdim
2 dakka sonrada o açtı .
slm meraba nasılsın falan dedikten sonra
seni çok özledim..
canımın içi seni çok seviyorum..
neden bu din konusu bu kadar büyütüyorsun
ben dinimden vazgeçmek istemiyorum dedi..
bende dedimki müslüman bi kızla müslüman olmayan bi erkeğin evlenmesine islam dini izin vermiyor dedim..
sonra lafı çevirdi
müslüman olacağımda kararsızım bilmiyorum emin değilim diyip durdu..

bu sabah saat 08 :00 de msnden ileti yazmış..
günaydın canımın içi ..herşeye rağmen seni çok seviyorum
aradım telefonun kapalıydı..

Back
X