Bir kimyasal, bir düşük ile sonuçlanan 2 tüp bebek deneyimim oldu

deniz bulut

annesinin bir tanesi
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
4.471
17
683
merhaba 43 taşındayıp. geçen sene 1 kimyasal 1 düşük ile sonuçlanan 2 tüp bebek deneyimim oldu. düşük sonrası 2 ay folikül sayısı 2 taneydi fsh da 17. bu ay fsh 12 e2 25. 5 tane antral 1 immature folikül vardı. adet 12. günü gittiğim doktor önümüzdeki ay 5 tane gibi (belki daha fazla) antral folikül olduğunu söyledi. bu durumda ben tekrar denesem bir şansım olur mu? yaş önemli bir faktör kalite açısından. peki 12 ve altı fsh ve 5-6 tane gibi bir antral folikülle denense şansım de olur?

tabiki yumurta rezervi tükenmedikçe gebelik şansınız devam eder.ancak yaş faktörü nedeniyle yumurta sayısı yanında kalite ön plana çıktığı için yüksek gebelik oranları vermek pek mümkün değildir.5-6 antral follikül görülmüşse bence deneyin ,kaliteli yumurta bulma şansı artar

birşey daha sormak istiyorum. 1 dr sizin yaşa aşılama çok uygun değil dedi. memorial fsh 15 e kadar yapılabilir yaş olarak ivf ile aşılama şansı istatiksel olarak aynı dedi. 1 aşılama denedim negatif. aşılama ile de şansım var mı? tüp ile aşılama olasılığı hemen hemen aynı mı?

Eğer eşinizin sperm parametreleri normal ise aşılama yapılabilir.gebelik oranları bu yaş grubunda emen hemen aynıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…