• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kırık gençlik hikayesi

Bence bu ara bi doktora git. Anlat durumunu. En azindan bu aglama nobetleri icin biilac onerir sana. Surekli 7/24 dusunup aglamakla iyce beter olcaksiniz. Hatta ben olsam bi uyku ilaci alirim, sabah aksam birer tane alirim ohhh mis! Dusunup dusunup aglamaktansa bu sureci boyle atlatmak daha kolay gibi geldi.

Bence bu ara bi doktora git. Anlat durumunu. En azindan bu aglama nobetleri icin biilac onerir sana. Surekli 7/24 dusunup aglamakla iyce beter olcaksiniz. Hatta ben olsam bi uyku ilaci alirim, sabah aksam birer tane alirim ohhh mis! Dusunup dusunup aglamaktansa bu sureci boyle atlatmak daha kolay gibi geldi.

Buna benzer bu durum yasadım hala da aynı psikolog antidepresan ve uyku ilacı vermıstı.antidepresan mallastırıyor etrafa bos bos bakıyorsun bısey dusunemıyorsun ama kafan bomboş tam odaklandığını sanıyorsun bı duruyorsun oyle dalıp gıtmıssın ama hiç bişey dusunmemıssın ağlamıyorsun. uyku ılacı bi kere kullandım gece ıctım basımı yastığa koydum gözlerim faltası gibi acıktı o gece ne kadar ugrassamda uyuyamadım.
Diyecegım sey ne doktor ne bı başkası acını kımse dındırmez.İnsan kendı kendının doktorudur.Elbet senı kaybettıgının farkına varıcak onu dusunmemeye calıs başka şeylere yönel zor ama imkansız değil yapabılırsın.:40:
benımde durumum sana çok yakın hala umut var kapıyı acık bırakıyor kendıme kızıyorum neden o kapıyı acık bıraktırıyorum.bı yandan da o kapıyı kapatsam benım canım daha cok yanar gibime geliyor.Cok severek ayrıldık maddıyat maalesef ben istemedim :ssz:
insan oyle bı duruma geliyor ki seviyorsun hemde sevmıyorsun.(kırgınlıkdan olsa gerek)
ne onu seviyorsun nede başkasını ikilemde kalıyorsun ben daha cozumu bulamadım.
tek tavsiyem ask sarkıları ve ask sözleri okuma ve çevrende ask acısı ceken varsa uzaklaş neşe saçan ask acısı cekmeyen kısılerle konuş.çünkü ınsan cevresınde ask acısı ceken bi insan varken kendı acısına gömülü kalıyor ısın ıcınden çıkamıyor.

Son düzenleme:
cok guzel yazmissin beni de duygulandirdin gercekten:5:

ben boyle iliskilerin bitmesini hic istemiyorum. biraz polyannaym galiba.
benim bugune dek sadece 1 iliskim oldu oda hala devam ediyor suan 6,5 yildir beraberiz ve sana sunu soyleyeyim canm
her zaman icimden geleni yaptim bazen aptal durumuna dustum belki ama hic oyun oynamadaim.. sunu yapiim da boyle olsun demedim.
bu yuzden pismanliklarim yok... sende icinden geleni yap. konus ya da konusma..

Ailevi sorunlar yasiyor demissin, annecigini de kaybetmis Allah gani gani rahmet eylesn:50:
bir cesit travma yasiyor olabilir. boyle durumlarda biz kadinlar birbirmze kenetlenmek isterken erkekler uzaklasmak isterler genelde..
baglanmaktan korkarlar. tekrrar kaybetmekten korkarlar cnku.. bu yuzden kendilerinden uzaklastirmak isterler...
Belki de bu surecte onun yaninda olmalisin bilmiyorum.. yani ben olsam oyle yapardim ama sen bilirsin yine de.

hakkinda hayirlisi olsn canim. her gecenin bir sabahi var gunes senin icinde dogacak.. ve belli ki sen o gunesin onsuz dogmamasini istiyorsun.
gordugu en guclu kadinin sen oldgnu soylemis.. bence duygularini acikca dileri getirmek hicbir zaman zayiflik degildir. ama Askin icin bu denli sabretmek, mucadele etmek yilmamak ve kullerinden yeniden dogmasini saglamak.. iste bu guctur:34:

bedenen uzak kalsanda bir muddet onu yalnz braksanda kalbinizle ona bagli kaldigin taktir de varligin ona guc verecek ve sana donecektir. ben boyle hissediyorum en azindan..

Buna benzer bu durum yasadım hala da aynı psikolog antidepresan ve uyku ilacı vermıstı.antidepresan mallastırıyor etrafa bos bos bakıyorsun bısey dusunemıyorsun ama kafan bomboş tam odaklandığını sanıyorsun bı duruyorsun oyle dalıp gıtmıssın ama hiç bişey dusunmemıssın ağlamıyorsun. uyku ılacı bi kere kullandım gece ıctım basımı yastığa koydum gözlerim faltası gibi acıktı o gece ne kadar ugrassamda uyuyamadım.
Diyecegım sey ne doktor ne bı başkası acını kımse dındırmez.İnsan kendı kendının doktorudur.Elbet senı kaybettıgının farkına varıcak onu dusunmemeye calıs başka şeylere yönel zor ama imkansız değil yapabılırsın.:40:
benımde durumum sana çok yakın hala umut var kapıyı acık bırakıyor kendıme kızıyorum neden o kapıyı acık bıraktırıyorum.bı yandan da o kapıyı kapatsam benım canım daha cok yanar gibime geliyor.Cok severek ayrıldık maddıyat maalesef ben istemedim :ssz:
insan oyle bı duruma geliyor ki seviyorsun hemde sevmıyorsun.(kırgınlıkdan olsa gerek)
tek tavsiyem ask sarkıları ve ask sözleri okuma ve çevrende ask acısı ceken varsa uzaklaş neşe saçan ask acısı cekmeyen kısılerle konuş.çünkü ınsan cevresınde ask acısı ceken bi insan varken kendı acısına gömülü kalıyor ısın ıcınden çıkamıyor.

Ama bence siz iylesmek duzelmek istemiyorsunuz. Doktor size o ilaclari kendinizi iyi hissedin normale donun diye veriyor. Benim acima ilaclarcbile care etmez, uyku ilaci bile beni uyutamiyor diye kendi kendinize bir ispata girisesiniz diye degil. Siz zaten o ilaclari alirken de bu dertten kurtulmak istememissiniz. Demem o ki, bir ilac tedavisine basliyorsaniz, kendinizde duzelmeyi isteyip umit edeceksiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama bence siz iylesmek duzelmek istemiyorsunuz. Doktor size o ilaclari kendinizi iyi hissedin normale donun diye veriyor. Benim acima ilaclarcbile care etmez, uyku ilaci bile beni uyutamiyor diye kendi kendinize bir ispata girisesiniz diye degil. Siz zaten o ilaclari alirken de bu dertten kurtulmak istememissiniz. Demem o ki, bir ilac tedavisine basliyorsaniz, kendinizde duzelmeyi isteyip umit edeceksiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düzelmek istiyorum da bu pek mumkun olmuyor psikolojik bişey anlatması bıraz guc cok seyler atlattım bu zor oldu geçmedi.İlacı normale dönmek ıcın değil zarar görmemen ıcın veriyor zaten doktor sinsi sorular soruyor ıntıhara meyil varmı diye herkese antidepresan yazmak istemiyorlar. Acıma ilaç bile care etmez diye hıc dusunmedım :1: uyku ılacını aldığımda ise bi ispat peşinde değildim uyumak için içtim cok uğraştım uyuyamadım amacım uyumakdı yanı :)
uyku ılacı bır arkadaşım kullanıyor arasıra cok kullanılmasını tavsiye etmem bağımlılık yapıyor o içtiğinde uyanmak bilmiyor öğlene kadar arıyorum telefonda zor uyandırdım :) Etki meselesi olsa gerek zaten etki etmeyıncede kendımı gunduz yorarak gece baygın uyuyorum ramazan nedeniyle malum ızınlıyım ayaktayım yoksa uykuma etkı etmıyor artık :)

Son düzenleme:

Uyuyarak sadece acıyı ertleyebilirim ama üzerini kapatabilirim sadece . Bir gün ilacı kullanmayacağım zaman gelecek o zaman bu acı tekrar hortlamaz mı?

Keşke biz o kapıyı kapatsak . Keşke son kez görüşsek bitecekse de bitse ...
Sürüncemede olduğunda daha da sıkıntı .

cok guzel yazmissin beni de duygulandirdin gercekten:5:

ben boyle iliskilerin bitmesini hic istemiyorum. biraz polyannaym galiba.
benim bugune dek sadece 1 iliskim oldu oda hala devam ediyor suan 6,5 yildir beraberiz ve sana sunu soyleyeyim canm
her zaman icimden geleni yaptim bazen aptal durumuna dustum belki ama hic oyun oynamadaim.. sunu yapiim da boyle olsun demedim.
bu yuzden pismanliklarim yok... sende icinden geleni yap. konus ya da konusma..

Ailevi sorunlar yasiyor demissin, annecigini de kaybetmis Allah gani gani rahmet eylesn:50:
bir cesit travma yasiyor olabilir. boyle durumlarda biz kadinlar birbirmze kenetlenmek isterken erkekler uzaklasmak isterler genelde..
baglanmaktan korkarlar. tekrrar kaybetmekten korkarlar cnku.. bu yuzden kendilerinden uzaklastirmak isterler...
Belki de bu surecte onun yaninda olmalisin bilmiyorum.. yani ben olsam oyle yapardim ama sen bilirsin yine de.

hakkinda hayirlisi olsn canim. her gecenin bir sabahi var gunes senin icinde dogacak.. ve belli ki sen o gunesin onsuz dogmamasini istiyorsun.
gordugu en guclu kadinin sen oldgnu soylemis.. bence duygularini acikca dileri getirmek hicbir zaman zayiflik degildir. ama Askin icin bu denli sabretmek, mucadele etmek yilmamak ve kullerinden yeniden dogmasini saglamak.. iste bu guctur:34:

bedenen uzak kalsanda bir muddet onu yalnz braksanda kalbinizle ona bagli kaldigin taktir de varligin ona guc verecek ve sana donecektir. ben boyle hissediyorum en azindan..

Bende hep senin gibi düşündüm aslında . Yanında olmalyım , destek olmalıyım .
Ama sevgili olduğumuz süreçte o kadar bunalttım ki huzurdan çok sıkıntı verdim ona .
Yüzyüze buluştuğumuz zaman ( ki buluşur mıuyuz bilmiyorum . Dün çok özledim seni diye mesaj attım gece 4 gibi sabah görmüştür hiçbir şey yazmadı )
Bunların hepsini söyleyeceğim .
İstemiyorsa da çeker giderim napayım ...

Merhaba kızlar

Eski konularımdan (http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=731442 , http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732300 , http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732300 )

sıkıntımı bizzat takip eden arkadaşlarım oldu çok teşekkür ederim .

Pazar günü buluşacağız diye konuştuk . Şehir dışındaydı , bugün gelmiş . Şirkette yer bildirimi yapmış . Normal şartlarda Pazar günü görüşmek için yarın araması gerek . Ama bence aramayacak . Ve bir söz verdim kendime . Eğer beni aramazsa ne olursa olsun aramayacağım . Bu sayfası böyle kapatacağım .
1 ayda 6 kilo verdim . Yemeden içmeden kesildim . uykularım çığlık çığlığa bölündü . Kollarında uyuduğum günleri düşündükçe delirecek gibi oldum .
Sonra dedim ki yaz eksisonsuz hadi yaz . Bari için böyle ferahlasın ...

İşte ona kalemim son kez çalıştı . 3 5 satır bir şey yazdım .
Buyrun ...

Bir değil, iki değil, üç değil, dört yıldır han dediğim yere han diken, gel dediğim her yere gelen, ben istemeden aklımdan geçen tüm isteklerimi karşılayan sensin. yıllarca, her türlü nazıma katlanıp, “arama artık beni” diye bitirdiğim her hezeyanıma kulak tıkayıp hiçbir şey olmamış gibi tekrar arayan bunu yıllarca defalarca kez benim her türlü muhalefetime karşı yapan sensin.

Sonra biz olduk . Artık adımız , sıfatımız vardı . Sen benim sevgilimdin . Sahibim değilsin sevgilimsin dediğim her an '' Sen benimsin '' dedin .ne olursa olsun beni sevmekten vazgeçmeyeceğini, bunu hiçbir şeyin değiştirmeyeceğini söylediğin ve yıllar boyu da aynen böyle davrandığın için, kıpırtısız bir denize sırt üstü uzanır gibi bıraktım kendimi kollarına. ne zaman ki; “ilk gün ne diyorsa dört yıl sonra bugün de aynı şeyi söylüyor ve yapıyor” dedim o gün yok oldun dünyamdan. çarşaf gibi dingin denizim birden dalgalanmaya başladı ve ben daha “neler oluyor” diyemeden kendimi köpüklerin arasında dibe çekilirken buldum. bugüne kadar hep çıktım dipten, yine çıkarım. bu sefer eskisinden çok daha yorgun, çok daha güçsüz, çok daha eksiğim…
çünkü artık sen yoksun. yıllar yıllar boyu hep aynı saatlerde çalan şu telefonun artık çalmıyor oluşunu hatta hiç çalmayacak oluşunu kabul etmek ne zor biliyor musun? tüm zorluklardan, ertesi gün senin arayacağını bilerek sıyrılmak ne kolaydı oysa. aldığım en derin nefestin sen. benimle birlikte ölene dek baki kalacağını düşünerek ne büyük aptallık yapmışım meğer. senin de bir gün tükenebileceğin, istemeyebileceğin hatta seni aradığımda açmayacağın, aklıma bir an dahi gelmedi. yemin ederim. bir an dahi bunların olabileceğini düşünsem, inan bu kadar yanmazdım şimdi…

dört yıl boyunca, ağzından bir kötü söz duymadım. bir kere sadece bir kere bile en ufak bir şüpheye kapılmadım; “ya beni sevmiyorsa” diye. bunca yıl bir kere üzmedin, kırmadın, yalan söylemedin. bunca yıldır, bir kere bile “ya aramazsa” diye korkmadım. çünkü hep aradın, hep ama hep yanımdaydın. güzel sesin bana her şeye katlanma gücünü verdi bugüne kadar.

bugün ne oldu? ne oldu da, durgun denizlerde sakin sakin yüzerken, berbat bir hayat içerisinde, karışıklı iki çift laf ederek çaldığımız mutluluğu, yıllardır adım adım dolaştığımız vahayı yerle bir ettin? neden bir bozgunun içinde yapayalnız bıraktın beni? böylesine birden bire, böylesine apansız olan nedir?

zaten bir tek bunu kabul edemiyorum. her şeyin değişebileceği, her aşkın bitebileceği, senin beni artık istemiyor oluşun, bunların hepsini kabul ediyorum. istemiyorum gerçekleşmelerini ama kabul ediyorum. bunlar gerçek çünkü, olabilir ve ben payıma düşeni yaşarım. ama tüm bunların “neden” olduğuna dair tek bir söz etmemeni kabul edemiyorum. beni günlerdir uyutmayan, içimde şişik kocaman bir balon gibi sıkışıp kalan soru bu: “neden?” her şey normal giderken, bir anda giyotin gibi tepemize inip bizi ayıran şey ne?

nasıl olduğunu az çok tahmin edebilirken, sağlığını, yemek yiyip yemediğini, uykularını ya da uykusuzluklarını, dalıp giden bakışlarını merak etmekten kendimi alamıyorum. bunları bana söylemene gerek yok, biliyorum ya, alakalı veya alakasız konularda yazdıklarımla “ben burada, seninleyim.” demeye çalışıyorum, burada olduğunu biliyorum. susmalıyım belki, doğru olan bu mu? emin değilim. niyetimin ne denli iyi olduğundan şüphem yok yalnız, bir onu biliyorum.

Yaz demiyorum sana, diyemem, demem; bunca zorluğu sırtlanmışken sen, beklemediğin bir anda üstüne yük atma telaşında değilim ki.

bilinçli kırmışlıklarım yoktur seni, istemeden yaptıklarım ne kadar çok olsa da. paylaşma arzusundan bu satırlar, kasıp kavuran özlemin yanında…

Bal...

son durumunuz ne? görüşebildinizmi

Hala şehir dışında malesef görüşemedik ...

Bir gelişme yok . Ama bitti sanırım
Ya arkadasim beljki kizacaksin bana ama, bunun kadar cesaretsiz korkak ve insanlik yoksunu bi adam icin uzulmeye deger mi? Hemde senin gibi biri. Verilmis sadakan varmis ki bundan kurtuluyorsun.

Ya arkadasim beljki kizacaksin bana ama, bunun kadar cesaretsiz korkak ve insanlik yoksunu bi adam icin uzulmeye deger mi? Hemde senin gibi biri. Verilmis sadakan varmis ki bundan kurtuluyorsun.

Asla asla kızmıyorum çok çok teşekkür ederim ilginiz için hatta .
Bu hayatta her şey nasip kısmet . Allaha bin şükür bana nasip etmemiş de daha yanlış işler yapmamışım

Back
X