bir kız arkadaşım instagram fotoğraflarıyla tüm çevremi tavlıyor

icinizden1i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
47
23
38
22
gerçekte ikimiz de beğeniliriz ama o instagramda efektlerle shoplarla kendini aşırı güzelleştiriyor başka biri yapıyor. onu tüm ortamlarıma sokuyorum fakat benim beğendiğimi falan da tavlıyor. sanal devirde olduğumhz için de ona ölüp bitiyor herkes. başta önemsemezdim aa ne güzel falan derdim ama bana bununla övünmeye başlayınca rahatsız olmaya başladım artık. bu konu hariç aramız çok iyi. ne yapsam bilemedim 18 yaşındayım. arkadaşlığımı falan mı kesmeliyim?

images - 2021-03-30T195405.390.webp

gerçekte ikimiz de beğeniliriz ama o instagramda efektlerle shoplarla kendini aşırı güzelleştiriyor başka biri yapıyor. onu tüm ortamlarıma sokuyorum fakat benim beğendiğimi falan da tavlıyor. sanal devirde olduğumhz için de ona ölüp bitiyor herkes. başta önemsemezdim aa ne güzel falan derdim ama bana bununla övünmeye başlayınca rahatsız olmaya başladım artık. bu konu hariç aramız çok iyi. ne yapsam bilemedim 18 yaşındayım. arkadaşlığımı falan mı kesmeliyim?
Çevren haksız mi koçum yani

• Komik
Reactions: H M
Ya bu shop falan çıktı mertlik bozuldu. Gayet doğal fotomu koyuyorum yok bu shoplu her yeri falan diyorlar düşünün gerçek güzeller de arada kaynıyor ben gibi ahh ahh:) Hemen kesin arkadasliginizi bence. O shopa falan gelen erkekleri de çıkarın hayatınızdan onlar bizim gibi gerçek güzellikleri göremeyenler ahh ahha

sanal tanışıklıktan ne bekliyordun ki?reelde görüşmediğiniz nasıl da belli adamlarla.sen de fotoshop yap olsun bitsin

Shopla efektle guzellesse, ortama girince herkesın dikkatini cekmez.
Kız guzel kabul et.
Zor olur senın ıcın kabullenmek ama bazi gerceklerı de kabul etmek lazım.
Kes arkadaslıgını evet.
Sokakta da isik ekibi,makyoz, kuafor esliginde falan geziyosa demek

Öyle kendini shoplayan insanlar gerçekte neneme benziyorsa kimse 'ama fotosu güzeldi' demiyor. "Şuna bak, dolandırıcılıktan içeri alınmalı' falan deniyor genelde. Kadın guzel ki insanları çekiyor, kabul et.
Ayrıca senin hoslandigin çocuk daha güzel diye bu kıza yürüyorsa zaten senin için iğrenç bir adaydır. Salla gitsin, daha iyisini bulursun.
Ayrıca herkes herkesten daha güzel olabilir. İlişkiye başlarken 'ama daha güzelleri de var' diye başlamaz ki. Çekim hissedersin,yanında mutlu olursun ve bir yola girersin. Sağındaki solundakinin güzel olması buna engel olamaz ki

Back
X