bir kız arkadaşım instagram fotoğraflarıyla tüm çevremi tavlıyor

Yetişkin olsaniz eleştirirdim belki ama 18 yaş icin bana bu dusunceler asiri normal geliyor ya da zamaninda kendim de ilgi delisi oldugum için normal geliyor olabilir. 😁
Ortamlarin dikkat ceken kizi olunca ve ayni ortamda baska biri dikkat cekip ilgi kayinca rahatsizlik oluyor tabi. Hatta kuzenimle ergenken bu konularda baya birbirimizi çekemiyorduk. 😬😬 Ki kuzenimi çok severim kardesim gibidir hala.

Gelip gecici ve cocuksu dusunceler bunlar. Çok rahatsizlik duyuyorsan ve arkadasin seni kizdirmaktam baska birsey yapmiyorsa hayatinda tutmayabilirsin elbet.

Öyle kendini shoplayan insanlar gerçekte neneme benziyorsa kimse 'ama fotosu güzeldi' demiyor. "Şuna bak, dolandırıcılıktan içeri alınmalı' falan deniyor genelde. Kadın guzel ki insanları çekiyor, kabul et.
Ayrıca senin hoslandigin çocuk daha güzel diye bu kıza yürüyorsa zaten senin için iğrenç bir adaydır. Salla gitsin, daha iyisini bulursun.
Ayrıca herkes herkesten daha güzel olabilir. İlişkiye başlarken 'ama daha güzelleri de var' diye başlamaz ki. Çekim hissedersin,yanında mutlu olursun ve bir yola girersin. Sağındaki solundakinin güzel olması buna engel olamaz ki
Simdi sokakta ki vatandas beni mi secsin, Adriana Lima'yi mi? Beni secmiyosa igrenc oldugu kismina katiliyorum.

Öyle kendini shoplayan insanlar gerçekte neneme benziyorsa kimse 'ama fotosu güzeldi' demiyor. "Şuna bak, dolandırıcılıktan içeri alınmalı' falan deniyor genelde. Kadın guzel ki insanları çekiyor, kabul et.
Ayrıca senin hoslandigin çocuk daha güzel diye bu kıza yürüyorsa zaten senin için iğrenç bir adaydır. Salla gitsin, daha iyisini bulursun.
Ayrıca herkes herkesten daha güzel olabilir. İlişkiye başlarken 'ama daha güzelleri de var' diye başlamaz ki. Çekim hissedersin,yanında mutlu olursun ve bir yola girersin. Sağındaki solundakinin güzel olması buna engel olamaz ki
cadde boyu kendimizden güzel sonra o gördüğümüz kızdan bir güzeli sonra bir kat daha güzeli derken tonla güzelle karşılaşıyoruz.sevgilimiz de eşimizde karşılaşıyor dolayısıyla.öylee her daha güzele gitselerdii ohoo ortada ilişkiler kalmazdı.ha giden olursa da kapıyı gösterir arkasından da kapatırız büyük bir zevkle :rolleyes:

cadde boyu kendimizden güzel sonra o gördüğümüz kızdan bir güzeli sonra bir kat daha güzeli derken tonla güzelle karşılaşıyoruz.sevgilimiz de eşimizde karşılaşıyor dolayısıyla.öylee her daha güzele gitselerdii ohoo ortada ilişkiler kalmazdı.ha giden olursa da kapıyı gösterir arkasından da kapatırız büyük bir zevkle :rolleyes:
Hea sokakta ki butun guzellerde benim kocami bekliyodu 😂oyle olaydi ne sevinirdi garibimbdhshgss

gerçekte ikimiz de beğeniliriz ama o instagramda efektlerle shoplarla kendini aşırı güzelleştiriyor başka biri yapıyor. onu tüm ortamlarıma sokuyorum fakat benim beğendiğimi falan da tavlıyor. sanal devirde olduğumhz için de ona ölüp bitiyor herkes. başta önemsemezdim aa ne güzel falan derdim ama bana bununla övünmeye başlayınca rahatsız olmaya başladım artık. bu konu hariç aramız çok iyi. ne yapsam bilemedim 18 yaşındayım. arkadaşlığımı falan mı kesmeliyim?
"Daha çok erkek, daha çok beğeni, en güzel benim herkes beni beğensin"
Gerçekten hayat bundan ibaret mi
?

Simdi sokakta ki vatandas beni mi secsin, Adriana Lima'yi mi? Beni secmiyosa igrenc oldugu kismina katiliyorum.
Sokaktaki vatandaş değil ama flört ettiğin vatandaş tabii ki de seni seçmeli.. yıllar önce bir sevgilim vardı. Yine böyle bir Adriana Lima Muhabbeti olmuştu. O da 'adriana senden güzel olsaydı telefonumda onun resimleri olurdu ama tüm galerilerimde sen varsın. Çünkü bakinca beni mutlu eden tek sensin' demişti. Çocuğun ABV ama bu bakış açısı bence iliskide olması gereken şey😅😅
Benim de kendimden güzel arkadaşlarım var. Ama sevgilim- ya da flört ettiğim bebe sırf daha güzel diye yanımdaki arkadaşıma dusecekse zaten çoktan gözümden düşmüş olması lazim

YIKILDIM

Eklentiler

• 20210330_201431.webp
    20210330_201431.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 43
Bütün suç fotoğraf duzenleyicilerin :sinirli::KK4: arkadaşınızın bir suçu yok .

Herkese ne güzel yorumlar yazıyorsun. Maşallah. 🧿
Ben konuya baktım kaldım. Yorumları okuyorum sadece. 🙈

Arkadaşlığın raconuna ters. Gerçekten arkadaş olsanız senin beğendiklerinden uzak dururdu. Biz tabii yaşımız itibariyle böyle sanal yaşamadık. Benim çok yakın kankam vardı. Bir mekana gittiğimizde asla birbirimizin beğendikleriyle ilgilenmezdik. Hatta başka örnek vermek gerekirse benim eski flörtümle 2 sene sonra tanışmış. Benden izin istedi, görüşebilir miyim diye. Bende dedim “benim ona karşı bir duygum kalmadı, sorun olmaz.” Arkadaşınla arana mesafe koy, instagramından da engelle.

Kadınlar diğer kadınların kendilerini övmelerine katlanamaz. Hatta burda da kimse kimseyi tanımadığı halde biri konusunda güzel olduğunu yazsa çoğunluk ona, güzel olmadığı konusunda ayar veriyor. Tanımadıkları halde bile kıskançlık oluyor.
O yüzden, bu şekilde hissetmeniz çoğu kadının hissedeceği bir durum. He he diyin geçin arkadaşlığınızı bozmanıza gerek yok

Erkeklerin beğenisi için mücadele vereceğine
Dersler için yarışsan arkadaşınla
Daha 1i8 yaşındasın
Bu ne erkek delisi olmak iyi halt ediyorsunuz
Kendinizi düşürmekten başka bir şey degil

Valla 3 söz diyecegim sec begen al:

Itle yatan bitle kalkar
Kılavuzu karga olanın burnu moktan kurtulmaz
Çürük iple kuyuya inilmez

Hadi eyvallah...

Sen hoşlandığın çocuğu kıza söyledin mi?
Söylemediysen kızın suçu yok nasıl shop yaptığını öğren.
Arkadaşlığını kesme.

Söylemene rağmen kız çocuğu tavladıysa
Arkadaşlığını çoktan kesmen gerekirdi.

Çevreni değiştir diyecektim

Sonra düşündüm sıkıntı çevre ya da arkadaş değil odak noktası

Yani 18 yaşında çevrendeki odak fotoşop ile kim daha güzel oldu olmamalı

O ins hesabında önerilenlerde önüne TYT AYT soru ve bölüm örnekleri nereye kaç puanla girilir bilgileri gelmeli

Sonra gerçek hayatta kim kiminle tanışırsa tanışır şopsuz gerçeğini görür

Lakin bak çevrene “güzel” denmeyecek bir çok kadının sevgilisi ya da eşi var, bir çok başarılı kadın var

Sevgi için ilgi için güzellik gerekli değil için dolu olmalı

Evet belki bir iki kişi ayyy o güzel diye ilgilenir de o ilişikiler sabun köpüğüne aşk gibi olur sönünce biter

Back
X