Bence hiç evde yapmaya kalkışmayın,gidin bir kuaföre istediğiniz rengi yapacaklardır en az hasarla.
Benim 3-4 yıldır evde kendi kendime siyaha boyadığım saçlarım vardı,kuaföre gittim tam da istediğim tonda kızıla boyadılar,çok da memnunum.
Koyu kahve ve siyah hariç bütün renkler kuaför uzmanlığı istiyor kim ne derse desin
Evet malesef ki öyle ama çoğu kuaförde gerçekten bu işi beceremiyor ve iyi kuaförlerde çok tuzlu saçım belime kadar uzun olduğu için 200 den aşağı demezler eğer olmazsa son çağre paşa paşa gideceğim tabiki
Kuaför tuzlu diye belinize kadar olan saçlarınızı riske atacaksınız yani ?
Ya sonuç iyi olmazsa,saç bu sonuçta kolay kolay uzamıyor kökü bizde olsa da :26:
Can evimden vurdun beniÇok kıymetlidir saçlarım aslında ama öğrenciyim işte kahretsin Evde deneyip başaran arkadaşlar varmış forumda okuduğum kadarıyla fikir danışmak istedim sadece 2 3 kere küllü kumrala yada koyu küllü kumrala boyayınca çok koyu kızılların bile kapandığını okudum ki bendeki baya açık bilemiyorum kafam baya karıştı anlayacağınız :/ Sadece saç rengimi koyulaştırmak istemiyorum koyulaştırmadan bu iki rengi karıştırıp bakırı yok etmek mümkün olabilir miki :)
Kızlar saçımı ilk defa boyadım kendi saçım koyu kestaneydi bende lorealin 7.3 üne boyadım dore olduğu için çok açık bir kızıllık yaptı oda ışığında bakır gibi güneş ışığındada açık içinde sarımsı parıltılar olan kızıl gibi duruyor ben açık küllü kumral gibi birşey istiyordum acaba saçlarımı 7.1 ile 8.1 i karıştırıp boyasam istediğim rengi elde eder miyim hemde kızıllıklardan kurtulur muyum? Yani açık kızıl olduğu için 6.1 yada 7.1 ile boyayıp saçımın rengini koyultmak istemiyorum sizce işe yarar mı?
Uygunmuş sizin kuaförünüz bende bulabilirim umarım :)Bakır,kızıl ve bu tonları yok etmek ustalık ister.
Ben olsam hiç risk almazdım.Saç yıprandıktan sonra kuaföre gitseniz ne fayda :18:
Kuaföre gidip bir fiyat isteyin,öğrenci olduğunuzu da söyleyin bakalım nasıl bir fiyat verecek.
Benim saçlarım da neredeyse belime yakın,yıllardır siyaha boyadığım saçlarımı kuaför tam istediğim kızıl tonuna çevirdi ve 100 tl tuttu toplamda.
Kızıl saç her ay komple boyamayı gerektiriyor çok aktığı için onun da her ay masrafı 50 tl.
Sizin öyle bir probleminiz olmaz,bir kez istediğiniz rengi elde ettiniz mi sadece dip boyası yaptırırsınız.Kızıl saç gibi komple boyatmayacağınızdan daha uygun olur dip boyası.Annemin saçları da küllü kahve,dip boyasına 25 tl alıyor kuaförü.
Yani bir kez paraya kıymalısınız,ya paraya ya saçınıza kıyacaksınız :18:
Evet canım tamda bu aman eğer saçın kestaneyse fena kızıllık yapıyo :/
Canım benim rengim Loreal Cansu dere varya onunki çikolata kahve boyasam tutarmı koyu değil saçım çok
Hiç bilmiyorumki bende ilk kez boyadım şimdi kurtulmaya çalışıyorum :18:
Uygunmuş sizin kuaförünüz bende bulabilirim umarım :)
kestanedede kızıllık olduğu için tam kızıl tutmutur senin atsana bakayım merak ettim
Umarım
Birkaç kuaföre danışmadan ve fiyat sormadan kendiniz yapmayın bence,dilerim güzel sonuçlar alırsınız
Yarın sabah atıyım canım telefonumun kalitesi pek iyi değil ışıkta olduğundan çok farklı bir renk çıkıyor çünkü :)
tamam ama kumral değilmi o nasıl kızıldı olduki
Kendi doğal saçım koyu kestaneydi sanırım dore de kızıllık veren bir renkmiş kızıldan ziyade bakır aslında ama baya açık bir renk oldu gerçi annem ısrar ediyo yakıştı sana böyle kullan diye buğday tenliyimde yada annem beni kandırıyo bilmiyorum
Kızılmı bakırmı
Bakır tanımına daha çok uyuyor aslında arada sarımsılıklar olan bakır düşün aynen öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?