merhabalar ben çiklettin :) ilk kez anne olucam tabi bir aksilik olmazsa... ne yapacağımı bilmiyorum tek kelimeyle denize düşmüş balık gibiyim ama bebeğimi gördüm ve her anne adayı gibi ona aşık oldum.. :icecream:
bende eger bir kızım olursa adını ya şevval beyda ya da şevval sude isitoyurm şevval beyda ismi benim tam 7 senedir düşündüğüm isim oglum olursa eger adını berat furkan istiyorum ya bakalım saglıklı sıhhatli olsunda gerisi hiç önemli degil
ben oğlum olacağını hissediyorum ve adınıda ahmetalp koymayı dşünüyorum.kızım olursada kayınvalidemin isteğiyle büşra koymayı düşünüyorum.bence isim konusunda fazla kasılmamak lazım.yok efendim hiç duyulmamaış olsun yada modern olsun falan diyenler var.sonuçta anlamı güzel olsun çok güzel isimler var.ama aile büyüklerinden ölen birinin
isimlerinin koyulmasına karşıyım.
saranurcum az önce bloğunu ziyaret ettim. çolk güzel şeyler yazmışsın.özellikle bebeğin ağzından olan haftalık gelişimleri çok beğendim.bid bebeğin hakkında yazdığın yazılar harika.allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin.ya bişey sorcam ben 2 gündür o kuş kanatlarını hissdemiyorum içimde.sorun yoktur demi.öf çok endişeliyim ya.keşke hergün doktora gidebilsem :))))
bend eeeeeeeeeeeee keşke zaten bu yuzden böyle endişeli oldugum için cnaım d rum 2 haftada bir gel sen en iyisi dedi yokc naım bendede artık olmuyor onlar sanırım bebek hareketleir degil bagırsak hareketleri ve herald eanlayamdık hem bunla rbizim ilk gebeliğimiz hissetmemiz için daha var ne yapalım artık benimd emidem bulanmıoyr azaldı
annelik daha kucağıma bebeğimi alamadan bana özveriyi öğretti, daha dokunamadığım yüzünü göremediğim kıpırtılarını hissedemediğim bişey için canımı vermeye hazır olduğumu söyletti. ve hayatımda sadece kendim için değil hiç tanımadığım insanlar için dua etmeyi öğretti. hepiniz için dua ediyorum
benimde kızım olacak eşim aysenaz koyalım diyo ayse annesinin adı bende naz istiyordum yanı ne şiş yansın ne kebap misali ama ben pek istemiyorum kırmadan nasıl halledebilirim onu düşünüyorum
bende ikizler burcuyum ve annem senelerce Allah sanada senin gibi bir kiz cocugu versin diye dua etti(kizdigi zaman etti ama olsuntatlicadiarzu..hamile oldugumu ögrendigim an muhtemel dogum tarihine baktim ne göreyim nerdeyse kendi dogum günüm..dedim kesin kizdir,ve ilk firsatta kiz olduguda ortaya cikti...ama ben cokkk mutlu oldum cok cünkü anneme hep amin derdimsengözlerimebaksanab kizimda annesi gibi zeki becerikli olacak dermisimlaelaelaelaelae