Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

oy oy kiyamam sizee :)
topigimin hala takip ediliyor olmasi mutlu etti beni ..

KK degisti yavasladi bi tuhaf oldu, zevk almiyorum artik buraya takilmaktan . ama bundan sonra arada da olsa bakip sorulariniza cevap vermeye calisacagim ..

ne dondurmasi yedin demis biriniz :) Vienetta vanilyali yedim hep :)) a$ erir gibi hemdee .. ama 1 haftada 3 kilo aldim ona göre :)

folsäure kullandim .. ama bunun olumlu ve ya olumsuz bir etkisi oldugunu düsünmüyorum ..

meryem duasi youtube ta var ordan baktim okudum , dinledim .. dinlerken agladim , allahima yalvardim saglikli bir kiz cocugu icin .. dua okumadan önce abdestimi aldim .. basimi bagladim ..

himm baskaa..

kizimin saci bukle bukle olur insallah hala kel gibiyiz, toka bile tutmuyor kafasi :)

masallah deyin teyzeleri :):54:

$kk.webp
:nazar::nazar::nazar:

allah bagislasin canim cok tatli bisey ya bu .......

insallah benim ve burda bütün isteyen arkadaslarinda dilegi kabul olur...

almanyanin neresinden katiliyorsun? ben dondurma aldim ama cok yiyemiyorum ama ben normalini aldim, hemen yarin gider seninkinden alirim o daha tatli tabiki :66:

cok süt ve yogurt yedinmi sen?? okudum bastan ama unuttum yazilanlari tekrar bastan baslamak istemiyorum gene...
bu ay denedik ama 4 gün önce oldu iliski yumurtlamam gecikti biraz, tutmazsa insallah bidahaki ay, bende folsäure aliyorum ama centrum icinde cok daha magnesium var...

minik meleginle sana bir ömür mutluluk diliyorum insallah benimde olur....

darisi basiniza :) tsk ederizzz:69:

naz ben NRW de kaliyorum canim tam yerini yazmayim simdi:) zaten iyice desifre olduk burda :36:

hatirlamiyorum süt ve yogurdu .. bir tek dondurmayi hatirliyorum :)​

maşallah barekllh yerim yerım oooyyyy :70:
1hafta çok kısa bı zman dıyet için maşallah na dileğin kabul olmuş darısı bıze inş. vajınal duş yapmışmıydın aşkıtom

yok yapmadim ama yapmayi düsünmüstüm:)

askitom 3 gün önce iliskiye girdiyini demistim ama sik iliskimi yaptin yoksa tekmi...sen 1 kg dondurmayi nasil yedin ya..bende vienetta aliyorum ama yarim kilosu satiliyor tek pakette onu zor yiyorum kiz..

benim icin problem degildi cnm cok seviyorum dondurmayi:78:

gün asiri iliski, son 2 günde ard arda oldu ..

ayy ne ayip seylerrr:37::78::77::37::60:

ayıp mayıp kalmadı herşey ortada valla ne yaptıksa yazıyoz :60:
ben normal dondurma alıyorum adına falan bakmadan ne farkederki kalsıyum olması önemlı bencE

benim icin problem degildi cnm cok seviyorum dondurmayi:78:

gün asiri iliski, son 2 günde ard arda oldu ..

ayy ne ayip seylerrr:37::78::77::37::60:

aramizdayiz zaten canim..ve hepimiz bu durumdan burdayiz gelincikin yazdigi gibi ayip mayip kalmadi vallahi artik..
dondurmayi bende severim ama havalar sogdu ya artik ondan belkide..iki gündür öglen bide aksam yiyorum dii bakarken heycanli oluyor :34:atistiriyorum hemen...

sen tek atesmi ölctün?
zykluskalender varmi canim..bana özelden yollarmisin?

merhaba arkadaşlar belliki bu konu kapanmak üzere ama bendetıpkı aşkitonun durumundayım 2 yaşındaoğlum var ve kızım olsun çok istiyorum umarımbanada nasip olur :2:29 eylül SAT ımdı veyumurtam bugün çatladı yani 16.günü:50: halbuki ben salı günü eşimle birlikte oldum aradan 4 gün geçti sizce hamile kalma şansım varmı:30:aşkito sesimi duyarsan bana cevap verrr

merhaba arkadaşlar belliki bu konu kapanmak üzere ama bendetıpkı aşkitonun durumundayım 2 yaşındaoğlum var ve kızım olsun çok istiyorum umarımbanada nasip olur :2:29 eylül SAT ımdı veyumurtam bugün çatladı yani 16.günü:50: halbuki ben salı günü eşimle birlikte oldum aradan 4 gün geçti sizce hamile kalma şansım varmı:30:aşkito sesimi duyarsan bana cevap verrr

slm canim...benimde oglum bidahaki ay 3 olcak ve bende kiz cok istiyorum...askitom kendi hesabina göre 3 gün önce son iliski yasamis,bende gecen ay 3 cü tutturamadim ve 4 oldu, ama hamile kalamadim ben....umarim sen kalirsin kiz sperminleri 5-6 gün yasiyor deniliyor..yemege felan dikkat ediyormusun...süper anneler 2011 topigine gel orda daha cok bilgi edinirsin...

nazcım meraba cnm nerelerdesiniz dağılmış topik bende giremiyorum internetim hala bağlanmadı.eşimin leptobundan giriyorum

nazcım meraba cnm nerelerdesiniz dağılmış topik bende giremiyorum internetim hala bağlanmadı.eşimin leptobundan giriyorum

buralardayim canim !!!

sen nerelerdesiniz bakiyim....nasil geciyor hamilelik...kac haftalik oldun anlat hele bi...

ben adet oldum gene...insallah bu ay tutar dua edin benim icin neolur arkadaslar buna cok ihtiyacim var....

cennetgözlüm özletme kendine sik sik gir....

Son düzenleme:
buralardayim canim !!!

sen nerelerdesiniz bakiyim....

ben adet oldum gene...insallah bu ay tutar dua edin benim icin neolur arkadaslar buna cok ihtiyacim var....

cennetgözlüm özletme kendine sik sik gir....

cnm inşallah ALLAH dileğini kabul eder.5,5 haftalık benimde midem çok fena bulanıyor taşındığımız için internetim daha bağlanmadı.zaten ben herkes için dua ediyorum inşallah ALLAH sana sağlıklı bir kız nasip eder:16:

Son düzenleme:
nazcım ben süper anneleri bulamadım.acaba nerede benmi göremedim yoksa baya düşüşmü oldu tapiğe kimse girmiyor heralde

askitom bana hangi sayfada yumurtlamaya baktigini yazarmisin....ben hep urbiadan bakiyorum ama sen 3 ay adetini yaziyorsun galiba..rica etsem yazarmisin..haftaya insallah denemeye devam etcez suan gene adet oldum :43:

Back
X