• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir koca neden kiskanmazki??

hazalim89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
27
4
3
35
Arkadaşlar herkeze Merhaba evet durum boyle kocam beni kiskanmiyo..enson dun yaşadığım olayi anlatiyim size neredeye 1sene önce tango acmistim kendime fakat sevmeyip acmamla kapamam bir olmustu ama hesabim silinmemis dun bi mesaj geldi resminizi orda gördüm cok beğendim gibisinden bende hemen esime gösterdim uyuyodu ozaman mesaja bakti ve uyumaya devam etti bense kendimi cok kotu hissettim milletin kocasi ortaligi yikar benmki umrunda degil.bende agzima geleni saydim normalda kavga ediyo olmamiz lazim senin yaptigina bak nekadar rahatsin dedim oda napiyim senimi doviyim dedi ki asla yapmz ole bisey benm derdimde o degil zaten.ben sana guveniyorum dedi bende bu guven degil baska bisey sen beni umursamiyosun dedim bu arada 10senedir birlikteyiz 5senedir evliyiz 4yasinda oglumuz var.normaldede cok rahatimdir her yere giderim gezerim hic kisitlamAz.sizce bu gercekten guvenmi yoksa benmi araniyorum

Gerçekten kadınları anlamak imkansız hiç bir şekilde memnun edilemiyoruz.
Adam size gerçekten güveniyor işte daha ne istiyorsunuz?
Eğer bu olayın üstüne gitseydi kavga çıksaydı ben boşanın bu adam size güvenmiyor derdim.

Gercekten ole cok zor varliklariz.biyandan gurur duyuyorum kendimle 10senem boşa gitmemis diye biyandanda artik umursamiyomu beni yoksa diyorum.icimi rahatlattiniz Teşekkürler herkeze insanin disardan bi göze ihtiyaci oluyo

benimde eşim bana sonsuz güvenir ama kıskanırda...
kıskançlık bence aşırı olmadıkça olması gereken bir duygu...kii daha doğuştan varlan bir duygu...

kaşınmışın şekerim,bana yapsalar tiksirim o kişiden ve bırakırım,kıskandırılmak kıskanmak bence bir hastalık,benı kıskandıracak şekılde rahatsız eden bırıyle bir dk durmam,bana o iğrenç duyguyu hıssettırse bırı biter...

yahu elin manyak herifi tanımadığı kadına tangodan bişiler yazdı diye kocanız sizinle kavga mı etsin bu mudur istediğiniz? vallahi aklımı kaçırcam. psikopat herifler mi istiyosunuz hayatınızda anlamadım ki? böyle bi saçmalık için uykusunu böldüğünüz için kavga etmeliydi sizle bence. Allah akıl fikir versin.

Söylememeliydin. Şizoid bir tip olsaydı o zmanda biktim bu kıskançlıktan derdin.
Ayrıca bak bu bana yazdı bak bu beni süzdü falan dersen adam tabi kıskanmaz. Ayrıca güven güzel bir duygudur lütfen böyle yaparak bu duyguyu zedelemeyin.
Değişik varlıklariz vesselam:KK53::KK53:

Bırakın kıskanmasın.. Oranı kapa, buranı ört, onunla konuşma, bunu yapma diye diye ömür mü geçer.. Kocanızı daha çok sevin! Düşünün size güveniyor ve bunlarla sizi bunaltmıyor. Şu an bunu okuyan kaç kadın sizin yerinizde olmayı isterdii böyle düşünün..Belki bu duygunuz körelir..

Simarikliktan degilde belkide o duyguyu yasamak icin yapmisimdir.zaten normaldede kiskanmasini gerektiren durumlarimiz olmuyo annemw cok yakinim surekki beraberiz giyim kusamdada olmuyo kapaliyim zaten ole yani.arkadaslari goruyorum cevremde cok var izinsiz bakkala gidemiyolar normal olmasi gerwkeni unutmuşum artik

Hani hep sey vardir ya kiskaniyo cunku seviyo cunku aşık..benlde lan gram kiskanmiyo sevmiyomu diye sorgulama oldum:KK53:

Simarikliktan degilde belkide o duyguyu yasamak icin yapmisimdir.zaten normaldede kiskanmasini gerektiren durumlarimiz olmuyo annemw cok yakinim surekki beraberiz giyim kusamdada olmuyo kapaliyim zaten ole yani.arkadaslari goruyorum cevremde cok var izinsiz bakkala gidemiyolar normal olmasi gerwkeni unutmuşum artik
İzinsiz bakkala gidemeyene özenmiyorsunuz dimi?

Arkadaşın biri şizoid olsaydı daha kotu olurdu demiş. Bu yanlış bilgi.Arkadaş paranoyak şizifreni ile şizoid bozukluk'u karıştırmış. Şizoid'ler hicbir duygu hissedemez. Bu yüzden de kıskanamaz.
İnsanlardan mumkun olduğunca uzak durur. Belki böyle bir durum olabilir bir ihtimal.

Back
X