• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir koca neden kiskanmazki??

Aynen ole oldu valla herif kalk bak bana ne diyolar gbi oldu allaha cok sukur cok ilgilidirde iste
Heralde bir anlik birsey oldu icinizde sinirlendiniz ... anlamadim ... ama takmayin yani bence gayet güzel ve normal bir durum :)) durduk yere kocanizin basinin etini yemeyin derim :D

okurken güvendiğini düşündüm ve söylemiş canım ben senin yerinde olmak istiyorum sende benim yerimde sen atmamışsın ki adama msj niye yok yere kavga çıkartıyorsun bence yanlış düşünüyorsun kocan senle ilgilenmiyormu sevdiğini söylemiyor mu? bunları yapmıyorsa kız ama yapıyorsa yok yere kendini üzüyorsun

Arkadaşlar herkeze Merhaba evet durum boyle kocam beni kiskanmiyo..enson dun yaşadığım olayi anlatiyim size neredeye 1sene önce tango acmistim kendime fakat sevmeyip acmamla kapamam bir olmustu ama hesabim silinmemis dun bi mesaj geldi resminizi orda gördüm cok beğendim gibisinden bende hemen esime gösterdim uyuyodu ozaman mesaja bakti ve uyumaya devam etti bense kendimi cok kotu hissettim milletin kocasi ortaligi yikar benmki umrunda degil.bende agzima geleni saydim normalda kavga ediyo olmamiz lazim senin yaptigina bak nekadar rahatsin dedim oda napiyim senimi doviyim dedi ki asla yapmz ole bisey benm derdimde o degil zaten.ben sana guveniyorum dedi bende bu guven degil baska bisey sen beni umursamiyosun dedim bu arada 10senedir birlikteyiz 5senedir evliyiz 4yasinda oglumuz var.normaldede cok rahatimdir her yere giderim gezerim hic kisitlamAz.sizce bu gercekten guvenmi yoksa benmi araniyorum
sonuçta sanal ve isteğiniz dışında gerçekleşmiş bişey için eşinizin tepki vermesi daha içleracısı bir durum olmazmıydı tam tersi bir tepki vermiş olsaydı bu kez de resmimi görüp atmış bnm suçum ne derdiniz muhtemelen bnce eşinizin değerini bilin güven ve huzur çok zor kazanılıyor artık eşinizi böyle seylerden kavgalar çıkarıpta kendinizden soğutmayın

ira, post: 41356712, member: 663139"]sonuçta sanal ve isteğiniz dışında gerçekleşmiş bişey için eşinizin tepki vermesi daha içleracısı bir durum olmazmıydı tam tersi bir tepki vermiş olsaydı bu kez de resmimi görüp atmış bnm suçum ne derdiniz muhtemelen bnce eşinizin değerini bilin güven ve huzur çok zor kazanılıyor artık eşinizi böyle seylerden kavgalar çıkarıpta kendinizden soğutmayın[/QUOTE]
Haklısınız Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorum galiba

ira, post: 41356712, member: 663139"]sonuçta sanal ve isteğiniz dışında gerçekleşmiş bişey için eşinizin tepki vermesi daha içleracısı bir durum olmazmıydı tam tersi bir tepki vermiş olsaydı bu kez de resmimi görüp atmış bnm suçum ne derdiniz muhtemelen bnce eşinizin değerini bilin güven ve huzur çok zor kazanılıyor artık eşinizi böyle seylerden kavgalar çıkarıpta kendinizden soğutmayın
Haklısınız Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorum galiba[/QUOTE]
biraz öyle olmuş :KK48:

Arkadaşlar herkeze Merhaba evet durum boyle kocam beni kiskanmiyo..enson dun yaşadığım olayi anlatiyim size neredeye 1sene önce tango acmistim kendime fakat sevmeyip acmamla kapamam bir olmustu ama hesabim silinmemis dun bi mesaj geldi resminizi orda gördüm cok beğendim gibisinden bende hemen esime gösterdim uyuyodu ozaman mesaja bakti ve uyumaya devam etti bense kendimi cok kotu hissettim milletin kocasi ortaligi yikar benmki umrunda degil.bende agzima geleni saydim normalda kavga ediyo olmamiz lazim senin yaptigina bak nekadar rahatsin dedim oda napiyim senimi doviyim dedi ki asla yapmz ole bisey benm derdimde o degil zaten.ben sana guveniyorum dedi bende bu guven degil baska bisey sen beni umursamiyosun dedim bu arada 10senedir birlikteyiz 5senedir evliyiz 4yasinda oglumuz var.normaldede cok rahatimdir her yere giderim gezerim hic kisitlamAz.sizce bu gercekten guvenmi yoksa benmi araniyorum

Kıskanılmak güzelbir duygu ama gerçekten dozunu ayarlayabilen bir erkeğe rastlamadım.. Eşimle 2006 dan beri tanışıyoruz ve 2013 te evlendik.. Evlenene kadar neler yaşadım bir ben bilirim.. Geçerli bi sebep olmadan dışarı adım atmazdım, kıyafetlerimin yazısını bile "neden tam orada yazıyor o yazı" gibi saçma sebeplerle bile taktığı olurdu.. Yolda yürürken en ufak bişi hakkında yorum yapsam örneğin saçı uzun bir erkek geçiyorken ay ne kadar uzun nasıl bakıyor o saçlara bi de pis gibi biş idediğim halde sana ne el alemin saçından milleti mi süzüyorsun gibi tepkiler.. Gözlerini çok iyi kullanıyorsun öyle bakma demeler... Çok sıcak kanlısın böyle olma demeler.. Daha anlatamayacağım bir çok şey.. Bunun için çok ayrılma aşamasına geldik ama çok bağlıydık ayrılamadık aramızda kültür farkı uçurum kadardı.. Ben ailemden izin almadığım şeylerde ondan izin alırdım... Sonunda ilk kez ben ayrılmayı denedim bana dediği laf şu "bana çok görme lütfen seni kendimden bile kıskanıyorum"... Nasıl bir mantıksa.... Sonuç olarak evlendik şükür biraz azaldı hala var ama eskisi kadar değil.. Ben birazcık daha rahat olmayı isterdim.. Bu anlattığınız şey bizde olsa evde kıyamet kopardı bana da sayar dururdu... Böyle tepki de verse ben üzülürdüm umursamıyor diye ama sevgisinden eminsen o kadar kurcalama..

Şimdi o mesajı umursayıp sana şiddet uygulasaydı seni kıskanıyor mu olurdu?
Şiddet fiziksel değil sözlü şiddet. Daha çok mu hoşuna giderdi merak ettim sadece? :)

[QUOPerili_MeLek, post: 41356994, member: 588840"]Şimdi o mesajı umursayıp sana şiddet uygulasaydı seni kıskanıyor mu olurdu?
Şiddet fiziksel değil sözlü şiddet. Daha çok mu hoşuna giderdi merak ettim sadece? :)[/QUOTE]
Hee evet mutluluktan ucardim verdi sopayi basti küfürü diye kiskanmak diyince niue akliniza bu tarz şeyler geliyo anlamadım

Boyle bir mesaji ne diye uyandirip esine gosterme geregi duydun ? Gorunce nolucak ? Sil kapat gitsin 15 senedir birliktesin ,colugun cocugun var hala "biri mesaj yazdi yetişşş " seklinde bir kiskandirma cabasi icindesin bu kiskanilcak bisey degil komik yani yaptigin seyi 15 yasinda cocuk yapar

Yahu yorumlara katılıyorum güven iyi bi şeydir ama insan bi sorar bu ne diye de öyle uykusuna devam eder. Seninki de fazla vurdumdymaz.

gecenin bi saatinde gelmiş boş bi mesaj adam ortalığımı yıksın ne yani...poffffff...azcık denge yahuu

Benim kocamda aynen böyledir bana güveni sonsuzdur ve bu benim çok hoşuma gider. Ufacık şeylerden sorun çıkaran adamları sevmem.

Adam gayet akli basinda medeni biri.sen onu aldaticak olsan o msji burnuna sokmazsin heralde..ne istiyosun pardon gitsin o adami öldürsun katil mi olsun? Sana sevgisinii bu sekilde mi ispatlasin? Bana kötü davraniyor hakaret ediyor diye dert yansan anlarim ama bunu anlamam.demek ki turk erkegini piskopata ceviren turk kadini...hic aglanmayin halinize cogunuz bana sahip ciksin beni kiskansin gitsin benim icin kavga etsin seklinde konusuyorsunuz ego tatmini mi bu ne

benım kocamda aynen oyledır. gydıgıme , gezdıgıme hıc karısmaz. hbr vermem yeterlıdır..
aama dedıgınız gbı bırolay yaşamış olsak , o adamı arar , gerekli cümleleri kurar devam ederrr gider..

Bence cok normal olmasi gereken gibi esin war diye dusunuyorum bende cok rahatim bu konu guwenle alakali birdekarsilikli saygi sewgiyle uzulmeni gerektiren bi durum yok bence

Adam kıskansa suç, kıskanmasa suç.. Demek ki size inanıyor, güveniyor.. Ne mutlu size..
Ee tabi siz ne anlarsınız? Seven adam kıskanır? dimi. Sevdiğini döver de, söver de. Neden? Sevdiğini kıskanıyor, çünkü seviyor..
Bazen hemcinslerimi anlamakta o kadar çok zorluk çekiyorum ki.. Size hiçbir zaman yaranılmaz..

bence çokta normal değil.umursamıyor gibi.yani kızsın bağırsın demiyorum ama en azından resmini kaldır yada hesabını kapat falan diyebilirdi.

Back
X