• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir koca neden kiskanmazki??

Konu sahibi, gercekten kiskanilcak bir durum oldugu zaman kesinlikle kiskanacaktir. Böyle seyler icin kimisi kiskanmaz, ben de acikcasi kiskanilcak bir durum göremedim. Uyku arasinda ben esime kalkk ölüyom hii der yatar geri. Esiniz de bence gayet efendi ve size saygili. Hem belli de etmeyebilir gercekten. Ama onun da bir siniri vardir kesin. O sinira gelince kopar kiyamet, bence böyle rahat huzurlu devam edin.
Ne güzel iste, iliskiniz de cavapsiz sorular yok, herkes memnun durumda. Kiskanilcak birsey yok, kafalar sakin.
Kiskanmak zaten kisiye iyi gelen bir duygu degildir, negatif bir duyguyu bos yere bünyede toplamayalim.
Gerekince kullanmak üzere bir tarafa koyalim.

Adam 10 senede hamurunuzu çözmüş size guveniyor. Bence daha fazla bir sey istemeyin ve beklemeyin

Sana guvenmesi seni umursamamasi degil ki? kiskanclik krizlerine girip yasamini alt ust etseydi, evden bile cikamasaydin seni umursuyor diye memnun mu olacaktin. Ne guzel sana guveniyor. Neler yaptigini merak ediyorsa, gun icinde seni ariyorsa ya da ne biliyim bir sorunun oldugunda seni dinliyorsa,ilgiliyse seni umursadigini gosterir bu. Sana deger verdigini....
Kendinize sorun yaratmayin lutfen eger ilgili bir es ise esiniz.

Huzur mu sıkıyo kıskanıp olay çıkarsa ne olacaktı çok mu iyi birşey kiskanilmak

Boyle basit bir durumdan adam nasıl bir tavır sergilesin.. dediği gibi dövmesini mi bekliyorsunuz.. dovse kıskandı beni deyip mutluluk mu duyacaksiniz.. bu basit bir durum ciddiye almaması gayet normal.. benim aynısını yapardı. Zaten bende boyle kiskandirma oyunları yapmazdım

Allah size sabir versin. Zaten vermis ki bu yasadiklariniza ragmen hayatinizi birlestirmeyi secmissiniz. Ben yapamazdim. Şimdi mutluysaniz problem yok ama..

Sevgiliyken 4 gün tartışır 3 gün gülerdik... Acaip garantici ve şüpheci bir kişiliği var... Bir de hakikaten psikolojik manyaklık derecesinden kıskançtı.. Beni çalıştırmayı düşünmüyordu üni.de tanıştık... Sonra sonra yok emeğin vs. kabullendi kpss den istanbula yerleştiğimi öğrendiğim gün işe yerleşme sevinciyle ona söylemiştim ogün sabaha gözlerim şiş uyandım ağlamaktan.. Ayrılmayı bile istedi İstanbul gözünü çok korkutmuştu sonra onu da kabullendi bu sefer iş yerinde bana kapını kapat otur otobüse bin in söyle her hareketimi haber ver,yordum ki içi rahat olsun diye.. O da vandaydı o ara o kadar yoldan İstanbula 5 kere geldi 1,5 senede... Çalıtığm yeri görmeye İstanbulu görmeye.. Nerelerden geçiyorum hangi otobüse nerden biniyrum vs.. Düşün ki üni.de her okul çıkışı beni evime kadar getirirdi... Şu an o kadarı yok şükür.. Onun olunca sanırım biraz hafifledi kıskançlığı yine de ara ara çok saçma şeylere taktığı oluyor... Mesela internetten kendi adıma asla sipariş veremem onun adına gelir o alır bi yere numaram lazım olsa eczane vs. onun nosu verilir ya böyle böyle ama azaldı bugünüme şükür.. Artık anneyim..

Back
X