Sorun şu ki Y takip ediyor,ben x le daha mı samimiyim die kafasına ttakiyor sanirim.birde x i çağırıp y yi çağırmazsam y çok bozuluyor.Bence açık açık söyleyin, seni anlıyorum hak da veriyorum ama benim onunla olan samimiyetimin seviyesini etkilemiyor bu diye. İkisini bir araya getirmek için uğraşmayın bir de. Ayrı ayrı görüşmek daha iyi olur. Tahminen zamanla birinden uzkalaşırsınız ancak şuan bir anda muhabbeti kesmeniz anlamsız olur.
Çok aşırı samimi değilim yeni kesfettik birbirimizi ama sanırım bu hadise bana ders oldu.Mesafe diyorum
Ağrısız başım
Çok aşırı samimi değilim yeni kesfettik birbirimizi ama sanırım bu hadise bana ders oldu.
Aynen ya inanın buna bozuldu..kendimi mecbur hissedip verdiğimi düşündü.oyle bile olsa neden bukadar takıntılı olunur ki anlamadım.Önce ona kavanoz vermediniz diye kırıldı mı? Ne dertsiz komşunuz var.
Boşverin bence. Böyle takıntılı, kıskanç insanlardan da uzak durun. Ben öyle yapıyorum. Hayatımızdan çıkaramadığımız insanların dertleriyle uğraşıyoruz zaten , bir de niye kendi kendimize dert bulalım ki. Benim bir komşum da böyleydi, yok o geldi beni çağırmadın , yok bu gitti ben gelmedim sürekli tripler. Görüşmek istemiyorum dedim kurtuldum.Aynen ya inanın buna bozuldu..kendimi mecbur hissedip verdiğimi düşündü.oyle bile olsa neden bukadar takıntılı olunur ki anlamadım.
Çok haklısınız..birde çok yeni başlayan bir komşu dostluğu bu.cok emek vermeme ye karar verdim inanın özgür olmak istiyorumBoşverin bence. Böyle takıntılı, kıskanç insanlardan da uzak durun. Ben öyle yapıyorum. Hayatımızdan çıkaramadığımız insanların dertleriyle uğraşıyoruz zaten , bir de niye kendi kendimize dert bulalım ki. Benim bir komşum da böyleydi, yok o geldi beni çağırmadın , yok bu gitti ben gelmedim sürekli tripler. Görüşmek istemiyorum dedim kurtuldum.
Böyle insanlar boğar. Bıktırır. Kocandan ailenden görmediğin baskıyı görürsün. Hep kendini kötü hissettirir sana. İyilik yapmak istediğinde bile öyle birşey yapar ki suçluluk duygusu kaplar içini. Halbuki amacın iyilikti. Sonra bir süre sonra bakarsın sürekli ona hesap veriyor, kendini ona inandırmaya çalışıyorsun. yol yakınken dönün.Çok haklısınız..birde çok yeni başlayan bir komşu dostluğu bu.cok emek vermeme ye karar verdim inanın özgür olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?