Bir komşu meselesi..

Leyallim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
185
63
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar binada üç tane yaşları bana yakın komşum var,üst katımda olan iki komsumlada iyi anlasiyorum ama aşırı da samimi değilim.hemen hemen aynı mesafedeyim.yalniz ikisi birbirine zaman zaman kirilmislar.biri o restoran senin bu cafe benim gezen,eğlenceli bı tip ama sanırım diğeriyle çok takılmamiş.bende ikisiyle takılınca mecbur bende görüşüyorlar filan.Y bana biraz ozelini anlattı ona kırgınım filan dedi.cokta haklı buldum kendisini ama bu hadise beni etkilemedi.sadece X in kişiliğini daha bir analiz etmiş oldum.kendi içimde kapadım konuyu.bende Birgün ufak süslü bir kavanoz almıştım iki adet içimden bu ikisine hediye etmek geldi.icinede organik birseyler koydum susledim filan.once x in hediyesini vereyim dedim.Y nin misafiri var diye onunkini sonra vermeye karar verdim.sonra x in ziline bastım hediyesini uzattim oda çok sevindi filan derken Y kapıyı açtı şakayla sizi yakaladım filan dedi.bende aaa seninkini de vereyim ozamn dedim.oda ne oldu demeye kalmadan alt kata indim onun hediyesinide verdim.ama o çok bozuldu teşekkür etti kapadı kapıyı.bende bozulduğunu anladım ins beğenirsin diye mesaj attım.kendiside kapıyı öyle açınca bana vermek zorunda hissettin galiba yoksa ben aklında yoktum zorla oldu bu hediye sanırım dedi.bende olurmu filan die ikna ettim.bana çok garip geldi filan demis.neyse tatlıya bağladık fakat ben güya iyilik yaptım.hani iyilik ten maraz doğar derlerya öyle oldu sanki.keske hiç hediye vermeseydim dedim içimden.sanirim ilk x e vermeme bozuldu.neden kendini ikinci plana attığımi düşündü.birde x hakkında bana özel paylaşımda bulunduğu için sanırım sadece kendisiyle yakınlık kurmami istiyor.sizce ne yapmalıyım.bana kalırsa herkesten soğudum.(bu arada x i çağırıp yi çağırmazsam y çok bozuluyor.x çokta takmıyor.Y oldukça karakterli olmasına rağmen çok alıngan ve kontrolcu bı tip.x hawai, neşeli,biraz menfaatci olsada daha kasintisiz bı tip.)

Son düzenleme:
Bence açık açık söyleyin, seni anlıyorum hak da veriyorum ama benim onunla olan samimiyetimin seviyesini etkilemiyor bu diye. İkisini bir araya getirmek için uğraşmayın bir de. Ayrı ayrı görüşmek daha iyi olur. Tahminen zamanla birinden uzkalaşırsınız ancak şuan bir anda muhabbeti kesmeniz anlamsız olur.

3 kişilik arkadaşlığın getirdiği bi sorun gibi geldi bana :)
Aranıza dördüncüyü bulun o zaman sıkıntı kalmaz.

Benzer şeyler komşularımla benim aramda da oluyor.

Yaptığım kekten poğaçadan A'ya götürürken B'ye rastlıyorum. Bazen omunki de hazır oluyor aslında
Ama bazen gerçekten sadece birine niyetlenmiş oluyorum
El mahkum ona da götürüyorum tabi, ayıp

Sorun şu ki Y takip ediyor,ben x le daha mı samimiyim die kafasına ttakiyor sanirim.birde x i çağırıp y yi çağırmazsam y çok bozuluyor.

Önce ona kavanoz vermediniz diye kırıldı mı? Ne dertsiz komşunuz var.
Aynen ya inanın buna bozuldu..kendimi mecbur hissedip verdiğimi düşündü.oyle bile olsa neden bukadar takıntılı olunur ki anlamadım.

Aynen ya inanın buna bozuldu..kendimi mecbur hissedip verdiğimi düşündü.oyle bile olsa neden bukadar takıntılı olunur ki anlamadım.
Boşverin bence. Böyle takıntılı, kıskanç insanlardan da uzak durun. Ben öyle yapıyorum. Hayatımızdan çıkaramadığımız insanların dertleriyle uğraşıyoruz zaten , bir de niye kendi kendimize dert bulalım ki. Benim bir komşum da böyleydi, yok o geldi beni çağırmadın , yok bu gitti ben gelmedim sürekli tripler. Görüşmek istemiyorum dedim kurtuldum.

Çok haklısınız..birde çok yeni başlayan bir komşu dostluğu bu.cok emek vermeme ye karar verdim inanın özgür olmak istiyorum

Çok haklısınız..birde çok yeni başlayan bir komşu dostluğu bu.cok emek vermeme ye karar verdim inanın özgür olmak istiyorum
Böyle insanlar boğar. Bıktırır. Kocandan ailenden görmediğin baskıyı görürsün. Hep kendini kötü hissettirir sana. İyilik yapmak istediğinde bile öyle birşey yapar ki suçluluk duygusu kaplar içini. Halbuki amacın iyilikti. Sonra bir süre sonra bakarsın sürekli ona hesap veriyor, kendini ona inandırmaya çalışıyorsun. yol yakınken dönün.

Ben komsularimla hic muhattap olmuyorun, ne isimlerini biliyorum, ne de yuz olarak taniyorum. Selamim bile yok. Bekarken komsularimin coguyla arkadastim ama cok pisman oldum. Oyuzden simdi hic bir komsumu yakinima birakmiyorum. Ne kadar uzak olursam bir o kadar iyidir ...

Çok zor arkadaş ediniyorum sanırım ben. Samimiyet kuramıyorum hemen. O yüzden bu tripleride hiç çekemiyorum. Zaman ayırmışım yapmışım, dünyadaki tek derdi benmişim gibi kadın trip atıyor. Bi daha yapmam olur biter.

İkisiyle de mesafe koyun bence. Komşulukta küslük çok kötü. Birini tercih edip diğerine sırt dönmeyin

İkisinin arasındaki sorunlar sizi ilgilendirmez.Bunu onlara söyleyin.
Yani "sizin aranızdaki kırgınlık beni ilgilendirmez,benim için ikiniz de aynısınız."deyin.
Çocuk gibi neymiş öyle, yok sana getirdi bana getirmedi.
Hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…