• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir konu hakkinda yardim istiyorum

baydanmerve

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
35
0
6
Bilecik
Hanimlar bir sey sormak istiyorum.
Kayinvalideniz size goguslerini cok buyutme dikkat et dese ne cevap verirdiniZ? Ve bu ne anlama gelir siz ne anlam cikartirdiniz. Kayinvalidem neyi ima etmek istedi? Not: hamileyim

Sizin elinizdemi acaba buyuyup buyumemesi

6, 5 aylik hamileyim benim goguslerimi gorse beni gelinlikten reddederdi sanirim

Buyumemeleri icicn yapabileceginiz birsey yok. Ancak gereginden fazla sarkmamalari icin cok iyi kavrayan ve destekleyen sutyenlerden kullanirsaniz gogsunuzu destekleyen dogal askilarin fazla esnemesini onleyebilirsiniz. Sutyensiz asla dolasmayin.

benim duyduğum şeyse yuh derim
değilse göğüs bebeği emzirirsen büyür onada karışamaz
her türlü saçmalamış:9:

benim duyduğum şeyse yuh derim
değilse göğüs bebeği emzirirsen büyür onada karışamaz
her türlü saçmalamış:9:

:20:gene nasıl bişey var aklında.?
Ben hiç anlamadım:26:" kilo alma " mı demek istiyor acep:26:
Sölesene , merak ettim:6:

"olur tabi, büyütmemi istediğiniz özel bir alan var mı?" dersiniz ne diyecek acaba :27: istek yapıyor sanki teyze :27:

[COLORl="#0000FF"] O nasıl olacakmış sizin elinizde olmadığı halde nasıl engel olabilecekmişsiniz büyümesine.saçmalamış kv niz.sarmaksından korkmuş herhalde..[/COLOR]

...
"Göğüslerin büyüyüp büyümemesi elimde olmayacak ama dilimin uzayıp uzamaması tamamen size bağlı" denilebilir böyle bir kayınvalideye.. Ayrıca göğüs büyüyebilir, ne güzel büyüsün.. İnşallah bolca da sütünüz olur... Tasası ona neden düşmüş, neden moral bozmak istiyor pek anlayamadım.. Anlamsız, amaçsız, çocukça bir laf...

Moralinizi bozmayın...
Kadın isterse, her haliyle güzel, çekici olmayı başarır...

Hayırlı doğumlar dilerim,

öncelikle kv niz saçmalamış bu insanın elinde olan bişey değil. he büyük göğüzlü gelin istemiyo desem sizin göğüslerinizle ne işi varki. yine kk de aamacı gelini sinire etmek olan boş, saçma sapan bir kv sözü. :47::47::47:

Ay aklıma ayıp bi'şey geldi affınıza sığınarak acaba cinsellikle mi bağlantı kurdu:26: Bi'ara kızlar evlenince erkek eliyle (masaj diyelim :p) büyüyomuş gibi "göğüs büyütme topiğinde yazıyolardı:53:O topiği okuduğum ve kvnin söylediğinin normal açıklamasını bulamadığım için direk bu geldi aklıma:30::27:

Bi'mahrem yerlere el atmadıkları kalmıştı:ssz:

Ay aklıma ayıp bi'şey geldi affınıza sığınarak acaba cinsellikle mi bağlantı kurdu:26: Bi'ara kızlar evlenince erkek eliyle (masaj diyelim :p) büyüyomuş gibi "göğüs büyütme topiğinde yazıyolardı:53:O topiği okuduğum ve kvnin söylediğinin normal açıklamasını bulamadığım için direk bu geldi aklıma:30::27:

Bi'mahrem yerlere el atmadıkları kalmıştı:ssz:

:60:aklıma geleni yazmışsın

bende herkes gıbı buyutmeme yöntemi varmıymış onu merak ettim varsa bizde bılelim laf sokma konusunda kvden baya ilerilerde bravo ona sanada ALLAH bolbol sabır versın

Back
X