Bir konuda danışmak istiyorum?

Konunuz atama sistemindeki aksaklıkları gösteren bir konu olmuş.

Mesleği ne olursa olsun, gittiği yerde verimli bir şekilde çalış(a)mayacak insanlar; atansalar da özel sektördeki gibi bir deneme süresine tabi tutulmalılar belli ki. Böylece ilgili meslek grubundan hizmet ve eğitim alacak insanların da hakkına girilmemiş olur.

Konunuz atama sistemindeki aksaklıkları gösteren bir konu olmuş.

Mesleği ne olursa olsun, gittiği yerde verimli bir şekilde çalış(a)mayacak insanlar; atansalar da özel sektördeki gibi bir deneme süresine tabi tutulmalılar belli ki. Böylece ilgili meslek grubundan hizmet ve eğitim alacak insanların da hakkına girilmemiş olur.
Ben tek kelime yazmayacağım buraya. Edilmeyen hakaret kalmadı. Size inat mesleğinde adını duyuran yaptıklarıyla izimi taşıyacak öğrenciler yetiştireceğim. Kötü kötü şeyler yazıp kalbimi daha da kıranlar da umarım sizin de aynı şekilde içiniz sıkılır ve böyle tepkiler alırsınız.

Ben tek kelime yazmayacağım buraya. Edilmeyen hakaret kalmadı. Size inat mesleğinde adını duyuran yaptıklarıyla izimi taşıyacak öğrenciler yetiştireceğim. Kötü kötü şeyler yazıp kalbimi daha da kıranlar da umarım sizin de aynı şekilde içiniz sıkılır ve böyle tepkiler alırsınız.

Hakareti bulup gösterin lütfen.

Yok kız tercih etmişsin gelmiş işte

Merak ettiğim batıyı yazsaydın gelmeseydi açıkta mı kalacaktın yanlış bilmiyorsam tercih dışı atanacaktın. Risk alsaydın keşke zaten doğuya gitmek de istemiyorsun anladığım kadarıyla

Doğuda öğretmenlik yapmak bambaşka bir şeydir. Emin olun ileride batıya tayin olduğunuzda özlemle anacaksınız. Size çok şey katacak. Söz meclisten dışarı batının çok bilmiş velileri, keşmekeşi anlamsız kalabalığı pahalılığı trafiği vs. olmayacak.

Şaşırmadım sonrasında yüksek kapatır dediğim yerler düşük kapattı.Anormal şekilde. Ben istanbul yazsa mıydım diye düşünmüştüm o zamanlar sadece sonrasında öğrendim bunu. Ne güzel seviyorsunuz insanları yargılamayı
Yazsaydin İstanbul, en saçma yüz yıllık binaya 10 bin kira odeseydin , altı ayda bir de ev sahibi sıkıştirsaydi mutlu mu olurdun?
Nikin bile üzgün
Hayata biraz olumlu tarafindan bakmaya calis.
Öyle olur muydu, böyle olur muydu.
Dünyada her şey ihtimal dahilinde.
Urfa'da belki hayatının en güzel gunleini yaşayacaksın, belki harika arkadaşların aile gibi komşuların olacak, belki uzak mesafe yurutemeyeceksiniz en şefkate ihtiyacın olduğunda sevgilinden kat kat iyi özelliklere sahip bir adamla evlenip dört çocuk doguracaksin. Belki Urfa'dan nefret edeceksin,kuyunu kazacaklar,belki okulda mobbinge uğrayacaksin,seni pişman edecekler. Belki karne dağıtmaya varmadan bir kaza geçirip öte tarafa göçeceksin.
Bu işlerin 'oyle olsa böyle olsa'lik bir kısmı yok. Olan olmuş

Back
X