Bir konuda danışmak istiyorum?

Ne kadar alınganlarınız kimse sizi linçlemiyor.
Olan olmuş biten bitmiş. Urfa da geçireceğiniz günler için heyecanlanın. Mutlu olun. Hayatınızın bir döneminde böyle bir deneyim olmuş olacak. Belki de bu ilişkiniz bitecek farklı yollara savrulacaksınız iyi olmuş diyeceksiniz. Şu an saçma davranıyorsunuz.
Üstümdeki yükü atabilmek için yazıyorum herkesten farklı suçlayıcı yorumlar yiyorum. Ben geçmiş dönemlerimde suçlanarak terkedildim aylarca vicdan azabından kendime gelemedim. Aynı şeyleri bir daha yaşamaktan korkuyorum. Yok şımarıklık yaptığın bilmem be. Benim geçen yıl çevremdeki yakınlarım bir bir atandılar üstünde yaptıkları nispetleri yaşadım. İnsanlarla atanma konusunu bile konuşmuyorum üzülür incinirler diye. Bir nankçr olmadığım kaldı. Benim meslekle bir şüphem yok ben ablatamadım galiba. Benim korktuğum şeylerin meslekle atanmakla alakası yok.Mesafe bazı şeylere sebep olacak mı. Farklı yaşanabilecek olayları düşünüyorum. İçim darlandıio bir vakit buraya yazdım. İstifa et diyen bile var bu ne biçim konuşma tarzı.

burda eşine sevgilisine bağımlı olanlara eğitimsixlikten deniliyor ama bunla ilgisi yok demekki .........kendi hayatının kararını birine göre şekillendirme sevgilinin sana baskı yapmaya hakkı yok

Ben şükür 45 bin öğretmen atamasında atandım. Sıralamam kontenjanın tam ortasına denk geliyordu.Bana batı gelmez gelebler de zorunlu hizmet olmaz diyerek doğu ağırlıklı yazdım.Sonuçlar açıklandıktan sonra da batıda sevgilimin olduğu il dahil trakya vs düşük kapattığını gördüm. Sonradan düşündüm yazsam gelir miydi sıralamamı mı harcadım diye. Urfa siverek geldi bana. Benim Urfa’yı kazanmak nasibim olduğu için mi ben tercih dönemi böyle bir yol izlemiş olduk yoksa tamamen hata mı yapmış oldum. Kendime aşırı yükleniyorum ve üzüyorum. Araştırdığımda da göremedim pek bilgi.İnsanlar hep beni nasibin orasıymış diyerek teselli ediyor.Gerçekten böyle bir şey var mı?
Yahu yapma ben de tercih sürecini bilen biriyim, ilk 5 e 10 a risk alıp sevgilinin yanını yazabilirdin gelmeyecek olsa bile. Sen bu riske girmemişsin yazın da o anlaşılıyor. Kendi içini yokladıgında başka bir sebeple (belki kira belki baska bi şey) bilerek doguyu yazmış olmayasın? Cunku ben gelmeyecek olsa dahi batı yazardım eşim için. Bi umut diyip. Kendine dürüst olmanı tavsiye ederim..

burda eşine sevgilisine bağımlı olanlara eğitimsixlikten deniliyor ama bunla ilgisi yok demekki .........kendi hayatının kararını birine göre şekillendirme sevgilinin sana baskı yapmaya hakkı yok
Herkes konuşuyor ben tercihlerin açıklandığı gün beni azarladığı in oturup ağladım günlerdir mutlu olamıyorum. Yakında olsak nişan yapardık şimdi evlenilir mi mesafe bilmem ne. Ne kadar ağırlık var üstümde kim anlar.

Yahu yapma ben de tercih sürecini bilen biriyim, ilk 5 e 10 a risk alıp sevgilinin yanını yazabilirdin gelmeyecek olsa bile. Sen bu riske girmemişsin yazın da o anlaşılıyor. Kendi içini yokladıgında başka bir sebeple (belki kira belki baska bi şey) bilerek doguyu yazmış olmayasın? Cunku ben gelmeyecek olsa dahi batı yazardım eşim için. Bi umut diyip. Kendine dürüst olmanı tavsiye ederim..
Hayali gelmeyecek yerleri yazıyoruz başa ben ona dedim ki bana yardımcı ol beraber yapalım. Tercihlerime doğu yazacağım diye yardım etmedi.doğu yazmadan nasıl tercih yapacaktım hepsini sallayıp 41 açmakla aynı şey. Okuduğum şehri çanakkaleyi yazdım. Hayalimde okuduğum şehir olsun dedim ben de.

Herkes konuşuyor ben tercihlerin açıklandığı gün beni azarladığı in oturup ağladım günlerdir mutlu olamıyorum. Yakında olsak nişan yapardık şimdi evlenilir mi mesafe bilmem ne. Ne kadar ağırlık var üstümde kim anlar.
Canım sana değer verse zaten bir yolu bulunur der yanındayım der ayrı yerlerde yaşayan nişanlı sevgili hatta evli bir sürü insan var

Öncelikle hayırlı olsun.Seni bu sekilde manipüle etmelerine izin verme. Batı yazsaydin yine doğuya gitmen gerekecek miydi? Doğu görevi icin. Eğer böyle bir durum varsa ilk dogu yazip aradan cikartman cok mantikli olmuş. Böyle bir durum yoksada yazına istinaden şunu diyebilirim ki nasipten öte yol yok. Orada kazanıp orada yiyeceginiz ekmeginiz varmıs. Pişman olup keşke demeyin guzel mesleginiz var atanmanin tadini cikarin

Öncelikle hayırlı olsun.Seni bu sekilde manipüle etmelerine izin verme. Batı yazsaydin yine doğuya gitmen gerekecek miydi? Doğu görevi icin. Eğer böyle bir durum varsa ilk dogu yazip aradan cikartman cok mantikli olmuş. Böyle bir durum yoksada yazına istinaden şunu diyebilirim ki nasipten öte yol yok. Orada kazanıp orada yiyeceginiz ekmeginiz varmıs. Pişman olup keşke demeyin guzel mesleginiz var atanmanin tadini cikarin
Doğu hizmeti olan bir okulsa gerekmeyecekti ama doğu hizmeti değilse puanım çok düşük olacağı için muhtemelen evet

Doğu hizmeti olan bir okulsa gerekmeyecekti ama doğu hizmeti değilse puanım çok düşük olacağı için muhtemelen evet
Birde şu yönden neden bakmıyosunuz, sevgilinizin olduğu şehri yazınca belkide gelecekti diyorsunuz, ya orayı yazmaktan sizi alıkoyan düsünce, güdü her neyse onda bi hayır varsa. Asıl nasip olan hayırlı olan kapı belkide orayı öne yazmdırmayan seydir bunuda er yada geç zaman gösterecek

Birde şu yönden neden bakmıyosunuz, sevgilinizin olduğu şehri yazınca belkide gelecekti diyorsunuz, ya orayı yazmaktan sizi alıkoyan düsünce, güdü her neyse onda bi hayır varsa. Asıl nasip olan hayırlı olan kapı belkide orayı öne yazmdırmayan seydir bunuda er yada geç zaman gösterecek
Düşünmez miyim. İlişkide ağrıma giden detaylar var. Çok alınmışlığım var. Belki de dediğiniz gibi ilişkinin kusurları da yön verdi

Belki de bilinçaltınızda sevgilinizden uzaklaşmanızı kafanızı toparlayacak tek seçenekti uzağa gitmek ondan yazdınız ben olsam puanım ne olursa olsun öncelikle gönlümde olan yeri yazardım youtuberların vs puanınız şu Aralıktaysa şuraları bu aralıktaysa buraları yazın gibi tavsiyelerini dikkate almazdım. İsteğiniz civarlar düşük puanla kapatmışsa bu sizin strateji hatanızdır.

Yani olabilir, yapmışsınız tercihinizi ve bir şekilde atanmışsınız. Evet yazsaydınız belki gelirdi ama yazmamışsınız olmamış. Geçmişe geri dönemeyeceğinize göre şuan bunun için üzülmenin, kafaya takmanın bir anlamı yok.
Sizin yerinizde olmak isteyen atanamamış bir sürü insan var bir de böyle düşünün.

Son düzenleme:
Düşünmez miyim. İlişkide ağrıma giden detaylar var. Çok alınmışlığım var. Belki de dediğiniz gibi ilişkinin kusurları da yön verdi
Ben atandigim donem ilk tercih vermedim sonra bi aciklandi benden dusuk puanlar yerlesmis, kendimi yedim bitirdim neden yazmadim diye ozellikle yazip yazip sildigim bir sehir vardi benden dusuk bir suru insan yerlesmisti. Bi daha alim olur mu olsada o sehir olur mu kotu yerler acarsa diye dusunüp durdum. Sonra yasadigim sehre atandim ve o tercih vermedigime pisman oldugum sehirden esim atandi bulundugum yere. Belkide ben o an silmesem ben gidicektim esimde buraya gelecekti ama tanisamayacaktik. Ben kesinlikle nasip diyorum 😊

Hayali gelmeyecek yerleri yazıyoruz başa ben ona dedim ki bana yardımcı ol beraber yapalım. Tercihlerime doğu yazacağım diye yardım etmedi.doğu yazmadan nasıl tercih yapacaktım hepsini sallayıp 41 açmakla aynı şey. Okuduğum şehri çanakkaleyi yazdım. Hayalimde okuduğum şehir olsun dedim ben de.
Bana bu yazdıklarınız çok tanıdık geldi. Biri daha sevgilisinden tercih için yardım istememiş sonunda başına kakılmıştı. Yahu sevgiliniz baskı yapıyorsa verin cevabını neden sessiz kalıp dert ediyorsunuz kendinize?

Bana bu yazdıklarınız çok tanıdık geldi. Biri daha sevgilisinden tercih için yardım istememiş sonunda başına kakılmıştı. Yahu sevgiliniz baskı yapıyorsa verin cevabını neden sessiz kalıp dert ediyorsunuz kendinize?
Söylüyorum başıma kakacaksan başta yardım etseydin yanımda olmadın diyorum. Yaz dediklerimi yazacak mıydın açıkta kalınca beni suçlardın diyo.

Ben atandigim donem ilk tercih vermedim sonra bi aciklandi benden dusuk puanlar yerlesmis, kendimi yedim bitirdim neden yazmadim diye ozellikle yazip yazip sildigim bir sehir vardi benden dusuk bir suru insan yerlesmisti. Bi daha alim olur mu olsada o sehir olur mu kotu yerler acarsa diye dusunüp durdum. Sonra yasadigim sehre atandim ve o tercih vermedigime pisman oldugum sehirden esim atandi bulundugum yere. Belkide ben o an silmesem ben gidicektim esimde buraya gelecekti ama tanisamayacaktik. Ben kesinlikle nasip diyorum 😊
Forum cevaplarından sonra nasip olduiuna inanmıyorum artık ben ya

Back
X