- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
-
bilmiyorum işte bilgim yok bununla ilgili ama çalışıyorum ve bu noktalar bana çok uzakBen bilmiyorum da internet başvuru yaparak yenisini nasıl alacaksın?
Yine büroya gitmen gerekmez mi?
Yenisinin adresine kargolanacağını pek sanmıyorum.
Doğrudur,haklısın tabii.bilmiyorum işte bilgim yok bununla ilgili ama çalışıyorum ve bu noktalar bana çok uzak
İnternetten başvuru yaparsın diye biliyorum zaten kartın kırık olduğu için sıfırdan çıkmış olacak.Ögrenci belgeni e-devlet üzerinden görür sistem.arkadaşlar dün öğrenci akbilimi kırdım yanlışlıkla. şimdi yenisi çıkartmak için illa belirli yerlerde olan bürosuna mı gitmem gerekiyor? internetten başvuru ile halledilmez mi bu durum? bilgisi olan var mı? 153 ü aradım fakat yardımcı olmadılar tam olarak onlar da bilmiyor nasıl olduğunu
iki dakikalık iş ama benim o iş için dört saat yol gidip gelmem lazımIettnin internet sitesinden basvurmaya calis. Oluyorsa yaparsin. Olmazsa da gercekten 2 dklik is.
denesem sıkıntı olmaz herhalde öyle bir deneyim o zamanİnternetten başvuru yaparsın diye biliyorum zaten kartın kırık olduğu için sıfırdan çıkmış olacak.Ögrenci belgeni e-devlet üzerinden görür sistem.
Deneyin bir zaten resim vs yüklüyorsunuz zaten.denesem sıkıntı olmaz herhalde öyle bir deneyim o zaman
yaptın mı başvuru?denesem sıkıntı olmaz herhalde öyle bir deneyim o zaman
resmi bilgisayara yükleyeceğim şimdiyaptın mı başvuru?
internetten denedim ama kartım olduğu için olmuyor ilk başvuru yapılıyor sanırım sadece. illa büroya gitmek gerekiyor. dediğim gibi o da 4 saat sürüyor gidip gelmem mecbur izin falan bir şekilde gidicem az sürdüğünü biliyorum da yol mesafesi çok uzakÖğrenci belgeni alıp akbil başvuru bürosuna gittiğinde öncekini verip yenisini de alabilirsin, vermeyip gidip yine yenisini alabilirsin. 3 5 dklık iş zaten.
internetten denedim ama kartım olduğu için olmuyor ilk başvuru yapılıyor sanırım sadece. illa büroya gitmek gerekiyor. dediğim gibi o da 4 saat sürüyor gidip gelmem mecbur izin falan bir şekilde gidicem az sürdüğünü biliyorum da yol mesafesi çok uzak
yok maalesef en yakını o mesafede el mahkum gideceğim :)Bulunduğun yerde metro istasyonu yok mu? Ben metro istasyonunun içinden çıkartıyorum akbil çıkartma bayisi var. Bayi mi buro mu artık ne derseniz :) Bir araştır onu . İnternetten bende denemiştim olmamıştı ama baya uzun zaman oldu tabi şuan sistem nasıl bilmiyorum. Yapacak birşey yok internetten yeni kart başvurun olsa bile sen o kartı almaya yine 4 saatlik yolu çekeceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?