Bir konuda yardıma ihtiyacım var

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Boyle bir konu gercekmi? bilerek yapiyorsaniz insanların sinirlerini ziplatip, haklarına girmeyin lütfen!

7 ayda ne ara eşinizden soğudunuz? 2-3 ay çalıştığınız yerde ne ara eşinizi unutup birinden hoşlanıp ne ara yatağa girdiniz? Konu gerçek mi diyeceğim ama öyle insanlar görüyorum ki gerçek gibi de geliyor. Allah akıl fikir versin.

Mügeaplaaaaaaaaağ :skandal:
Valla fake make, şurda izleyeceğim yok oluşunuzu.:ruh:

Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemiyorum direk konuya gireceğim. Ben 7 aylık evliyim ve eşimle severek evlendik 4 yıldır beraberdik. Fakat evlendikten sonra benim ona karşı olan hislerim değişti gibi hissediyorum. Eskisi gibi heyecan ve aşk hissedemiyorum.. Yeni bir işe başladım 2-3 aydır çalışıyorum ve orada olan evli bir erkekten hoşlanmaya başladım.. onunla bir birliktelik yaşadık ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. O bana karşı ne hissediyor ben ne hissediyorum ne yapacağım tamamen aklım çok karışık
Eşinizi aldattiysaniz boşanın.Aldattiginiz kişiyle de görüşmeyi kesin.Birdaha böyle hataya düşmeyin.Namus bu namus.

Tabi ki ikisini birden idare edeceksiniz. Dikkat edin de çocuğun babasının kim olduğunu karıştırmayın

Back
X