- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Ben de anlamamazliga vursaymisim kizlar
Ben 'asigimasikk'
Konu sahibi arkadasin aldatiliyor
Ben 'asigimasikk'
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha oyle mesajlar hic yakalamamis kiz bide etraflarindaki herkes biliyo zaten onlari aileler falanda. Bende bilmiyorum napsa aradan bu kadar zaman gecmis cocuk daha bisey yapmamis duryp dururken konuyu acmaya gerek var mi soylesinde icinde kalmasin mi yoksa nasil olsa affetmis yani boyle devam mi etsin valla daral geldi dusunmekten
Canim okumustum senin yazdiklarini gercekten cok uzuldum yaa icim boyle bi kotu oldu bana yapilmis gibi kotu hissettim kim bilir sen nasil olmussundur iyi misin simdi nasilsin??Ben de anlamamazliga vursaymisim kizlar
Ben 'asigimasikk'
Sence konusmali mi yani zaman o kadar cok degil mi??? Bunca zaman susup simdi konusmasi sacma basta yapmaliydi ama bilmiyorumAradan bu kadar zaman gecmis dedigin 4,5 ay. Yani bu zamanin neresi cok allasen?? Kiz bildigin aldatilmis, isterse 10 yil gecsin aradan, aldatildigi degistirmez. Ve bi sefer aldatan, daima aldatir. Adam o kizin whatsappa baktigi farkinda olmus olabilir ve artik sohbetleri siliyor olabilir.
Üstelik aldatma sekli bile cirkin "halana gitme, her gün foto yolla" gibi laflar ne ya? Cocuk özgüvensiz, baskici ukelanin teki.
Bu kizi gercekten arkadas olarak sayiyorsan, hemen ayrilmalarini öner. " O senin böyle mesajlarini yakalasa, senin yaninda daha 1 durmazdi" de.
Ahahaha ay guldurdun yaa erkeklerimizin hepsi okuzhem aldatıulıyor hemde bir öküzle beraber. bu ne ya.
demis ki telefon numarani ver, niye hala babannendesin evine gitsene kafani kiricam senin, bana her gun bi foto aticaksin vs yine ayni kiz musaitmisin mi ne yazmis cocuk da demis sana her zaman musaitim kiz oy kiyamam benle konusunca uykusuz kaliyosun falan kiz bi de kucukmus 18mi ne aralarinda bayagi yas farki varmis. Baska kiza sen benle ilg
saf öküz hemde su katılmamış. bıraksın bu kroyu
Guzel konustun vallaBöyle saf insanlar varken erkeklerin gala "ben yazmadım bir arkadaşım yazdı" bahanesini kullanmalarına şaşmamalı.
Neyi kaybetmek istememiş acaba? İyi insanlar kaybedilmek istemez, aldatan, yalan aöyleyen öküzler değil.
Oyle ya da boyle ayaktayim.Canim okumustum senin yazdiklarini gercekten cok uzuldum yaa icim boyle bi kotu oldu bana yapilmis gibi kotu hissettim kim bilir sen nasil olmussundur iyi misin simdi nasilsin??
Sence konusmali mi yani zaman o kadar cok degil mi??? Bunca zaman susup simdi konusmasi sacma basta yapmaliydi ama bilmiyorum
Ahahaha ay guldurdun yaa erkeklerimizin hepsi okuz![]()
![]()
Guzel konustun valla
Allah bundan sonra seni hep mutlu etsin insallaahhhOyle ya da boyle ayaktayim.
Cok dusundum bende konusmasi konusunda hemfikirim ne olacaksa olsun valla sustukca icine dert olacagina cat cat yuzune vursun en iyisi bu en azindan ici rahat olur. TesekkurleerrEe yaniii ! Konuşsun bi zahmet arkadaşın bu da soru mu .. hesap sorsun tek tek bu kadar da saf olmasın erkekler çok gözü açık sonuçta
Haklisiniz bunu kssinlikle soyliycem tesekkurler :)