Annesiyle tanisin ona bu yazdiklarinizi anlatin ve açıkca sorun cahilse ona yol gösterin razıysa yapacak bir sey yok..Çocugun uydurma ihtimali de yuksek..
Ne tavsiye verebilirim bilmiyorum ama çok üzüldüm ben olsaydım sanki benden bir umut yardım istiyor diye algılardım ve çok vicdan yapardımBir anaokulunda calisiyorum, kücük bir kiz cocugunu fark ettim, davranislari diger cocuklara göre normal degildi, sinirli ve agresir davranislari vardi. Bana yavas yavas alisti, ve bir gün benimle resim cizerken „biliyor musun, benim babam annemi dövüyor“ dedi. Icim parcalandi, kim bilir o yavrucak neler gördü, neler yasadi. Bu olay aklimdan hic cikmadi. Isin garip tarifi da bunu söyledikten sonra hemen konuyu degistirdi bende üstüne gitmek istemedim. Bunu diger bir ögretmene söyledim fakat pek ciddiye almadi, ilk basta sasirdi, ben anaokulunda yeni basladigim icin. Bana demek ki seni cok sevdi de yasadigini seninle paylasti, simdiye kadar kimseyle bu konu hakkinda konusmadi dedi. Dedikleri bu kadar. Ben ne yapmayalim? Icim icimi yiyor, birsey yapmadan icim rahat etmeyecek.
Çok kötü çocuk için. Üstelik öğretmenine söyleyecek kadar ciddi bir durum ve sabrı taşmış çocuğun. Bu bir imdat çığlığı ve lütfen çocuğa yardım edin. Ben çocukken tacize uğradım ve bunu anneme söyleyemedim birinden yardım istemeliydim komşu teyzeye anlattım. O beni bu durumdan kurtardı. Sizde peşini bırakmayın lütfen o çocuğun kurtarıcısı olun.Uydurmadi, ögretmen biz durumu biliyoruz dedi sadece. Zaten cocugun davranislardan bir sorunun oldugunu anladim
Bir anaokulunda calisiyorum, kücük bir kiz cocugunu fark ettim, davranislari diger cocuklara göre normal degildi, sinirli ve agresir davranislari vardi. Bana yavas yavas alisti, ve bir gün benimle resim cizerken „biliyor musun, benim babam annemi dövüyor“ dedi. Icim parcalandi, kim bilir o yavrucak neler gördü, neler yasadi. Bu olay aklimdan hic cikmadi. Isin garip tarifi da bunu söyledikten sonra hemen konuyu degistirdi bende üstüne gitmek istemedim. Bunu diger bir ögretmene söyledim fakat pek ciddiye almadi, ilk basta sasirdi, ben anaokulunda yeni basladigim icin. Bana demek ki seni cok sevdi de yasadigini seninle paylasti, simdiye kadar kimseyle bu konu hakkinda konusmadi dedi. Dedikleri bu kadar. Ben ne yapmayalim? Icim icimi yiyor, birsey yapmadan icim rahat etmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?