Rüya Yorumları Bir Kuş Gördüm!(Okuyun Lütfen)

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
bugün başıma gelen çok ilginç bir olayı anlatıcam.

dün gece yattım ve rüyamda kendimi aynı şekilde eşimle kendimi uyurken gördüm,sonra mavi bir kuş gördüm kapının girişinde umursamamışım,bir süre sonra o kuş sol kolum tarafına geliyor ve bir kez beni gagalıyor,nedense korkuyorum ve eşime beni uyandır,beni öldürecek diye korkuyla bağırdığımı hatırlıyorum,eşimde beni uyandırdı.işte işin ilginç kısmı bundan sonra başlıyor.

kalktım biraz balkonda oturdum sonra oturma odasına geçtim internete girdim 15 dk kadar sonra tekrar uyumaya giderken bir baktım misafir odasında bir güvercin içeriye girmiş şaşırdım inanamadım.eşimi uyandırdım güvercini dışarıya çıkardık tekrar yattık 10 dk sonra kuş yine girmiş içeriye odaların içinde dolaşıyor,eşime bırak kalsın çıkarma dedim,su ve bulgur,ekmek verdim.kuş yaralı falan değil uçuyor ama yine geri gelmiş,biraz evin içinde oyalanınca tekrar dışarıya çıkarmak istedim belki yolunu bulamıyordur diye.balkona çıktı,benim içeriye girdiğimi görünce peşimden yine eve girdi,yani 3.kez.bir süre yine dolaştı,yatak odama girdi falan,ben mutfağa kahvaltı hazırlamaya geçtiğimde peşimden geldi,balkona çıktı ama kaçmıyor,balkon kapısını kapattım uçtu gitti.

sizce de ilginç değilmi,sizce ilk paragrafta gördüğüm rüyanın anlamı nedir ve uyanır uyanmaz hemen arkasından başıma bu olayın gelmesi ne anlama gelir.internete baktım,hem iyi hem kötü şeyler yazıyor,ölüm bile yazıyor,korkuyorum.

Yorumlayamıyorum ama ilginçmiş gerçekten..

Geç gördüm konunu ama dikkatimi çekti
Anlamlarına pek takılma
Rüyanda geleceği görmüş hissetmişsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…