bir kutup ayisiyla evli olmaktan yoruldum

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...

Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...

aynısı bendede var :1: heralde aynı kutuplarda büyümüşler:1:
sen kaç yıllık evlisin cnm
çocuk varmı

bilgisayar bağımlısı mı eşiniz? günde kaç saat duruyor başında?

madem öyle,sen de penguen ol ,ona eşlik et..:6:
bakalım bu manidar tavrını anlayacak mı?

ah ah aynı dert bendede vardı ama bende alıyodum bilgisayarı elime tek kelme konuşmazdık bi baktık evlilik zora girmeye başladı önce beraber akşam bilgisayarı kullanmama kararı aldık
daha sonrada bende aynen senin dediğin gibi umuramamaya başladım ki halada öyle yapıyorum
onunda içi içini kemiriyor peşimden koşup duruyor intikam zamanı bende:47::47::47:

biraz kendinizi geri çekin her dediğini yapmayın ve sizde oyalancak birşey bulun bakalım farkına varacak mı

4 yillik evliyiz 2 yasinda oglumuz var canim

21:30 da eve geliyor yatana kadar bilgisayar basinda evet bagimli sanirim :(

benim eşim de biraz bağımlı olmaya başladı. bazen saatlerce konuşmadan oturuyorduk hatta yatağa da getiriyordu bilgisayarı ki bu gidişe bir dur dedim! şu anda o kendi pc yi aldı ben kendiminkini 2 saate yakındır konuşmadan oturuyoruz ama az sonra gidip bilgisayarının kapağını kapatıcam ve kendisini rahatsız ederek benimle ilgilenmesini sağlayacağım :)
bence yapacak daha eğlenceli şeyler bulun. film izlemeyi teklif edin ya da havalar da güzelleşti çocuğunuzu da alın parka bahçeye gidin, ya da akşamları misafir davet edin oturamasın bilgisayara..
yavaş yavaş koparın....

ah ah aynı dert bendede vardı ama bende alıyodum bilgisayarı elime tek kelme konuşmazdık bi baktık evlilik zora girmeye başladı önce beraber akşam bilgisayarı kullanmama kararı aldık
daha sonrada bende aynen senin dediğin gibi umuramamaya başladım ki halada öyle yapıyorum
onunda içi içini kemiriyor peşimden koşup duruyor intikam zamanı bende:47::47::47:

ohhhh içimin yağları eridi Helal olsun yürü be kim tutar seni:46:
sonuna kadar destekçinim şimdi ne yapıyor beyfendi birazda onlar sürünsünler

şu bilgisayar olayından bende muzdaribim,seninkinin bi alt modelide bende var

ohhhh içimin yağları eridi Helal olsun yürü be kim tutar seni:46:
sonuna kadar destekçinim şimdi ne yapıyor beyfendi birazda onlar sürünsünler

ne yapıcak eve geliyor oğluyla ilgileniyor sonra oturup sorgulamaya başlıyor 'çok değiştin' 'bilmediğim şeylermi var' 'artık beni sevmiyormusun'neden mesajlarıma cvp yazmıyorsun 'seni aramadım belki ararsın diye ama sen hiç aramadın diye diye :))))
vs vs vs

benim eşim de biraz bağımlı olmaya başladı. bazen saatlerce konuşmadan oturuyorduk hatta yatağa da getiriyordu bilgisayarı ki bu gidişe bir dur dedim! şu anda o kendi pc yi aldı ben kendiminkini 2 saate yakındır konuşmadan oturuyoruz ama az sonra gidip bilgisayarının kapağını kapatıcam ve kendisini rahatsız ederek benimle ilgilenmesini sağlayacağım :)
bence yapacak daha eğlenceli şeyler bulun. film izlemeyi teklif edin ya da havalar da güzelleşti çocuğunuzu da alın parka bahçeye gidin, ya da akşamları misafir davet edin oturamasın bilgisayara..
yavaş yavaş koparın....

İzin gunleri disariya cikiyoruz canim ama evde oldugu her saniye pc basinda. Aslinda bilgisayarla oyalanmasi degil soriunum azicik benide gozu gorsun istiyorum o kadar :(

ne yapıcak eve geliyor oğluyla ilgileniyor sonra oturup sorgulamaya başlıyor 'çok değiştin' 'bilmediğim şeylermi var' 'artık beni sevmiyormusun'neden mesajlarıma cvp yazmıyorsun 'seni aramadım belki ararsın diye ama sen hiç aramadın diye diye :))))
vs vs vs

en iyisini yapmışsın bende bu tekniği uygulamıştım işe yarıyor kaçan kovalanır mantığı ama bir süre sonra adam senden soğumasın bunada dikkat et canım

İzin gunleri disariya cikiyoruz canim ama evde oldugu her saniye pc basinda. Aslinda bilgisayarla oyalanmasi degil soriunum azicik benide gozu gorsun istiyorum o kadar :(

Kıyamam ya biz kadınların istediği sadece biraz ilgi başka bişe değilki inş istediğin ilgiyi verir canım

:1: güldürdün beni ne komik yazmışsın kutup ayısı filan. üzülme arkadaşım yalnız değilsin. benim eşimde sürekli bilgisayarda. kızıyorum ama alıştım artık hem kahveye ya da içmeye falan gitse daha mı iyi diyorum. hiç kötü alışkanlığı yok varsın evinde bilgisayarda takılsın diyorum. çaresini bulamadım. bikere modemi sakladım 2 gün boyunca bu seferde sürekli uyudu ya da tv de belgesel filan izledi offf buda sıkıcı oldu benim için bi de korktum bu sefer iş yerinde işleri ihmal edr girer oyunlarına bakar diye. mecbur verdim geri. olsun yine de bitane benim kocam o bana hiç bi konuda karışmayınca ben de cadılık yapamıyorum. öyle geçinip gidiyoz.

niye ters tepen ne oluyorki sende ne olmuştu biraz anlatırmısın hepimiz aydınlanırız bu sayede:13:

canım ben sevgiliyken uygulamıştım üstüne düştükçe şımaran bir kutup ayısıyla çıkıyordum ilgimle çok şımarttım sonra baktımki beni takmıyor bu sefer ben hiç umursamadım bu sefer o tutuştu değerimi anladı onu peşimde süründürdüm ama fazlada naz aşık usandırıyor sanırım adam aylarca peşimden geldi terk ettim yalvar yakar barıştım bu 2 kere oldu hep yalvardı ama en son 3. terk edişimde hiç arayıp sormadı bende anladımki adam ondan tamamiyle vazgeçtiğimi düşündü bitirdi o deli divane aşık adam birden değişti dahada hiç aramadı sormadı
bu evlilikte olmayın demeyim ben 11 senedir evliyim aynı mantık hep geçerlidir nasıl biz sıkılıp peşini bırakıryorsak onlarda fazla nazdan sıkılıp başka yönlere kayabiliyorlar
kaçan kovalanır ama fazla nazda aşık usandırır ikisinin ortasını tutturmak lazım

Back
X