Bır kv klasıgı

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Mrb arkadaşlar sıze Bı konu dansmak istiyorum. 1buxuk yıl olcak evleneli bebek istiyoruz olmuyor tedavi goruyorum.bız bunu kv soylememe kararı aldık cnku kadın fesat Bı rahım fılmi cektrdım ameliyat dıye cıkardı adını yanı bısey cok abartıyor neyse bu Bı seklde orendı bugun gelmıs bana oglum herseyını saklıyor gızlı ısler yapıyor butun mahlle bılıyor ben dusmanım sanki bana soylemıyor dedı bırde ustune ustuk "eee anneden saklarsan ıstedıgın olmaz tabı"dedı terbiyesiz sen kımsınkı Allah verecek olcak dıcektımkı sustum. Icm ıcımı yıyor sınır oluyorum sızce napmalıyım bu soyledıgını yuzune vrmalımıyım yoksa soylemedgımız ıcın suclumuyuz ama ınanın cok hatası var cok telefonu duymayınca hemen esımı arayıp karın telefonu acımıyor yalanları VS ben cok pasıf bırıyım trtısamam bırısyle napsam nasıl davransm bılemıyorum.. Bırax ıcımı dokeyım dedım cunku cok mutsuzum bu aralar.

Içinizden nasıl geliyorsa oyle davranın. Siz soylemeyerek rahatsaniz birakin ne derse desin. Kendinizi etiketlemeyin. Tartışmayın boşverin. Rabbim hayırli zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Etraftakileri takmamaya özen gosterin.

:) amin ınsallah.. hepsı bir yana en cok oyle soylemesı zoruma gitti
Derler neler derler sen bir sey dersin kötü olursun. Son konuma bak bana neler demis bir gör:) ben hep cevap verdim, bu defa susuyorum. O da cevap verecegim bir sey demiyor zaten:) dese de esime söz verdim susacaktım:))

Back
X