Bir kv konusuda benden

Neden kıskanayım. Hatta eşime hep ben diyorum. Eltimle annen çok iyi olsun, benden elini ayağını çeksin. Eger kaynıma dese gel sarmayı al sıkıntı yapmazdım. Eşim ayaklarına götürüyor, sorun bu. Bu adam sabahın 5inde kalkıyor. Onlar ikiside aylakçı, full evdeler. Hep ezilen eşim oluyor. Hep pohpohlanan kaynım oluyor
Valla şekerim şimdiden zoruna gitmeye başlamış. O kaynana müstakbel eltinin dizinin dibine oturacak, ana gibi her şeyini ayağına getirecek, çocuk doğursa bakacak. Annemi alırım deme, kız kardeşin evleniyor, o senden önce çocuğu doğurur, anneni kapar. Sen de çocuğa güvenilir bakıcı ararken onların rahatı hep gözüne gelir. Kadının hiç kabahati yokken durduk yere tribe girdin, yok her hafta çağırıyormuş, yok koca koştur koştur gidiyormuş, yok mıçmıçlarmış. Yemeyenin malını yerler kuzumm.

Maalesef girecek. Kız zaten tanısmak istıyor. Bi de şu var. Annesi artık her bahanede ona götür dıye eşime siparıs verecek. Eşime yazık degil mi.
Burada ne çok konu okudum eşini kendi annesinden,babasından,, kardeşinden korumaya çalışan gelin hanımlar ciddi ciddi soruyorum
İyi misiniz

Kız Allah seni bildiği gibi yapsın e mi 😂😂😂
Arkadaşlar uyardı tanıdım ben seni şimdi

Noldu cınım kurtulmak istediğin kayınvalide eltin olunca kıymete mi bindi 😂😂
Ben demiştim eltin olunca kayınvaliden kıymete binecek diye bak en baştan 😂😂
Ben de demiştim. 🤣

Pozitif olan birine kadın ne güzel yemek yapıp göndermiş, eşinde götürse nolur anlamadım. Kapıdan verir gelir içeri girme meselesini nerden çıkarttınız? Haftaya zaten gidecek diyorsunuz ama pozitifken yemek göndermek varken niye iyileşince yesinler anlamadım. Bana çok kötü kalpli geldiniz

Son düzenleme:
Pozitif olan birine kadın ne güzel yemek yapıp göndermiş, eşinde götürse nolur anlamadım. Kapıdan verir gelir içeri girme meselesini nerden çıkarttınız? Haftaya zaten gidecek diyorsunuz ama pozitifken yemek göndermek varken niye iyileşince yesinler anlamadım. Bana çok kötü kalpli geldiniz
Çünkü potansiyel eltisine gidiyor anlayabiliyor musun? 😂😂
Hem de çalışmayan eltisine 😂

Kaynım hasta degil, negatif. Turp gibi ikiside. Hasta olsa inanın götürsün. Hatta ben göndereyim.Ben kv mi tanıyorum. O yüzden böyle düşündüm 😊birde devamı gelecek, hep eşime götür getır dıyecek.
Olabilir,çocuğu der.Esiniz 5 yaşında değil gayet yetişkin biri sanirim,isine gelmiyorsa kabul etmez,siz karisi olabiirsiniz ama onlar da annesi ve kardesi..Bu arada gerçekten de kv.niz kıza yaranmak istiyordur belki olabilir bu kimseyi enterese etmez, milletin keyfinin kahyasi değil kimse dimi ama ;) zirt pırt sacma sapan şeyler olmadiktan sonra bu kadar sorun yapmaya gerek yok ki gerekirse bence kocanız yapar,,,aklını kiraya vermedi ya..

Annesi evlat ayırıyor işte.Bana kıza yaranmak gibi geldi. Kız iyi durumda. Kötü olsa göndersin
Size ne ? Kıza yaranmaksa yaranmak siz neden bunlarj dert ediyorsunuz ki ?..
Eşinize yazıksa bi zahmet kendi söylesin bunu bence siz hiç karışmayın.
Esiniz gittiğinde eve girdiyse gercekten evlerden uzak Allah akıl fikir versin

Konu sahibi son durum nedir? Eşiniz girip oturmuş mu yoksa kapıdan mı bırakmış

Eşlerimize bir şey söyleyince tartışma kaçınılmaz oluyor. Öğrendiğim bir şey var aman naparlarsa yapsınlar sarma mı götürdü açın bi film izleyin eşiniz gelene kadar 🤣

Back
X