Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker

Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?