Bir kv konusuda benden

Hasta kiz yahu, yesinler diye gonderiyordur ne alakasi var. Biz koronayken kaynanam da bize sarma, kisir yemek vs yollamişti eşimin kardeşleri araciligiyla normalde bir şey yollamaz. Bana yaranma derdi oldugunu da sanmiyorum. 😬

Derdiniz eşinizin eve girmesiyse soyleyin girmeden dönsün ama sizin daha çok sinirlenme nedeniniz sarmayi goturecek olmasi. Kiskançlik yapiyor gibisiniz.

kocası kullanıldığını düşünse bundan rahatsız olsa yapmaz ama kocaman adam sonuçta değil mi
birde hangimizin kayınvalidesi kocamıza emrivaki yapmıyor ki hangimizin annesi bize emrivaki yapmıyor ki
bir annenin çocuğuna hasta olan insan için yemek yaptım hadi götür demesi emrivaki değil bence
müsait değilim bugün anne çok erken kalkmam gerek falan da dememiş hatta hastalık sebebiyle iletişim kuracaklar gelin adayıyla hiç götürmese kardeşi zor durumda kalabilir ailesi hiç umursamamış gibi, belki konu sahibinin kocası böyle düşünmüştür
Tabi o da olabilir ama konu sahibinin kv ile sıkıntılar yaşamış işte. İlk sefere mahsus bir şey olsa çoğu insan garipsemez zaten. Ama iş eşinde bitiyor. En başta karşı çıkması gereken kişi o.

Tabi o da olabilir ama konu sahibinin kv ile sıkıntılar yaşamış işte. İlk sefere mahsus bir şey olsa çoğu insan garipsemez zaten. Ama iş eşinde bitiyor. En başta karşı çıkması gereken kişi o.
anlıyorum aslında konu sahibi ne kayınvalideyle ne kaynıyla iletişimde olmak istemiyor ama o ailenin oğluyla evli
illaki eşinde gitme gelme,görüşme birşeyler götürme olacak bundan kaçış yok ...
hasta evine yemek götürmem mi desin annesine adam ama... arada kalır zor durumda kalır karın mı dolduruyor seni sen böyle değildin derler kabak yine konu sahibine patlar kocası da senin yüzünden ailemle ilişkilerim gergin der daha kötü oldu der:KK43:

eşinin karşı çıkması gereken bir konu yok ortada aslında, uzun süredir görmüyormuş bile kardeşini ...

Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker😊
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Eşiniz raziysa sizinle işine engel değilse götürsün derim.

Kaynım hasta degil, negatif. Turp gibi ikiside. Hasta olsa inanın götürsün. Hatta ben göndereyim.Ben kv mi tanıyorum. O yüzden böyle düşündüm 😊birde devamı gelecek, hep eşime götür getır dıyecek.

Hastaya bir tabak yemek goturulur illa kişilerin yataktan kalkamaz halde kotu olmalari gerekmiyor korona sonuçta.

Yanlış zamanda tepki veriyorsunuz. Herkes saglikliyken eşinize onlarin kuryeliğini yaptirmaya devam ederse o zaman kizarsiniz ama sizin değil eşinizin gidemem demesi gerekiyor, zorla yaptiran yok sonuçta.
Şuan şu durum için sarma goturmesi normal.

Negatif kayın gelip sarmayı alır pozitif sevgiliyle oturup yer...bence kayınvalidenin işgüzarlığı ben olsam bende kızarım (benim eşim neden götürsün)

Negatif kayın gelip sarmayı alır pozitif sevgiliyle oturup yer...bence kayınvalidenin işgüzarlığı ben olsam bende kızarım (benim eşim neden götürsün)
İşgüzarlık mı bilmiyorum ama fırsat bu fırsat kıza yaranmak lazım. İleride bana sardığı gibi o kıza da saracak. Negatif, araba var, engeli yok. Bu adam sabah işe gidecek. Gece 11 olmuş

Ben hamileyim covid gecirdim yerimden kalkamıyordum vücut ağrısından bir çorba yapıpta kapıma getirmedi kv. Kendi annemden uzaktayım.
Sizin kv daha sevgili oldukları halde düşünmüş ben yaranmak olarak görmedim inşallah hep böyle düşünceli olur. Özendim ne kv ler var

Ben hamileyim covid gecirdim yerimden kalkamıyordum vücut ağrısından bir çorba yapıpta kapıma getirmedi kv. Kendi annemden uzaktayım.
Sizin kv daha sevgili oldukları halde düşünmüş ben yaranmak olarak görmedim inşallah hep böyle düşünceli olur. Özendim ne kv ler var

Ne kotu. Kaynanamla aramiz çook iyi degil, küslük tartişma yapmasakta birbirimize bayilmiyoruz ama hastayken umursamamazlik etmedi, beni geçtim oğlu var yani.
Her yer market dolu hepsi online sipariş aliyor, disardan yemek ve ev yemegi siparis edebilecegim yerler de var ona rağmen dusunup yollamişti kv.

Onlar hasta olunca ayni şekilde kapilarina kadar ben de goturdum bir poşet.
Bu kadari da hastalikta yapilmali, sevmesem de düşman değil ya.

Ne kotu. Kaynanamla aramiz çook iyi degil, küslük tartişma yapmasakta birbirimize bayilmiyoruz ama hastayken umursamamazlik etmedi, beni geçtim oğlu var yani.
Her yer market dolu hepsi online sipariş aliyor, disardan yemek ve ev yemegi siparis edebilecegim yerler de var ona rağmen dusunup yollamişti kv.

Onlar hasta olunca ayni şekilde kapilarina kadar ben de goturdum bir poşet.
Bu kadari da hastalikta yapilmali, sevmesem de düşman değil ya.
Hastalık bu, böyle zamanlarda yanımda olmayan hiç olmasın dedim bende artık gidip gelmiyorum çağırmıyorum🤷‍♀️ bu durumlar karşılıklıdır, insanın yüzü tutmaz birkere hastalıkta sormayıp sağlığında evine kurulmak🤷‍♀️
Mesafeli bir iliski de olsa ne güzel düşünceliymiş kv niz🙏

Hastalık bu, böyle zamanlarda yanımda olmayan hiç olmasın dedim bende artık gidip gelmiyorum çağırmıyorum🤷‍♀️ bu durumlar karşılıklıdır, insanın yüzü tutmaz birkere hastalıkta sormayıp sağlığında evine kurulmak🤷‍♀️
Mesafeli bir iliski de olsa ne güzel düşünceliymiş kv niz🙏

Mesafemiz de çok tatli şekilde koyulmadi yani eskiden sorunlar yaşadigimiz için mesafe koyuldu, dedigim gibi harika bir iliskimiz yok ama hastalikta bari kin gutmemek gerek, bazi hesaplara girmemek gerekmiş.

Ama diger evladı sabah 5te kalkıp işe gidiyor.o evlada yazık degil mi?
Ay öyle bi anlatmışsınız ki sanki kadın her akşam eşinizi oraya yolluyor getir götür işine
Bi kereliğine istemiş işte
Ne tantana yapmışsınız
1 gece geç yatsa ölmez herhalde eşiniz yetişkindir diye düşünüyorum
Hiç mi bi diziye filan takılıp geç uyuduğu olmadı şimdiye kadar?

Ayrıca üzgünüm ama eltinizi de kıskanmışsınız gerçekten
Kayınvalideniz isterse eltinize mükellef sofra kurar gönderir veya isterse kulu kölesi olmak ister
Madem hiiiiiç umrunuzda değil ve çok iyi olsunlar istiyorsunuz yaranmaya çalışıyor diye düşünüp bu fikrinizi bu konuya niye eklediniz ki?
Konuyla hiç alakası yok çünkü
Kayınvalide oğluna sarma gönderiyor deseniz de pekâlâ derdinizi anlatmaya yeterdi
Oğlu eltiyle kalınca ve sarma dolaylı yoldan eltiye gidince mevzu olmuş gibi duruyor uzaktan

Konunun anafikri; kaynım çağrılsa kızar ama eşim gönderilirse kızmaz. Eşiniz kızmıyorsa size de maalesef laf düşmüyor. Koskoca adam, sabah 5'te kalkıyorum bu akşamlık dışarıdan yemek söylesinler yarın bakarız diyebilir. Kardeşini arayıp "annem size yemek hazırlamış ama geç oldu getiremem, siz şimdi yemeği dışarıdan söyleyin, yarın bir yerde buluşalım vereyim sana" diyebilirdi. Kayınvalidenizin niyeti ne hiç önemli değil. Hastaya yemek gönderiyor. İsterse oğlunun kız arkadaşına yaranmak için olsun. O kız, kız, kızın durumu deyip duruyorsunuz ve resmiyet olmadan bu kadar ilgi görmesi sizi rahatsız ediyor. Yani ben asıl gelinim o kız dış kapının mandalı.

Tavsiyelere kulak verin, sizlik bir durum yok ortada. Eşiniz gelip, "ya gecenin bir vakti kurye gibi yemek gönderiyorlar benimle" diye şikayet bile etse, evet annen seni elin kızına yaranmak için kullanıyor demeyin. Canım kardeşinle konuşun halledin aranızda, koskoca insanlarsınız kim nereye hangi saatte gidebilir kendiniz karar verin deyin. Bunu alışkanlık yapacaklar eşimi kullanacaklar diye şimdiden hesap kitap yapmayın. O sizin çocuğunuz değil eşiniz. Giderse gider gitmezse gitmez bırakın kendi farketsin.

Kayınvalideyle mesafelisiniz, kaynınızla konuşmuyorsunuz turp gibi olduklarını nereden biliyorsunuz? Bugün iyidir iki gün sonra durumu kötüleşebilir. Eşinizin içeri girmesi çok cahilce ve düşüncesizlik olur, umarım girmemiştir kapıdan vermiştir.

Back
X