Bir kv konusuda benden

Bu saçmalığı yapan benim eşim olsa şahsen ne bana ne de varsa çocuğa 2 metreden fazla yaklaştırmam hastalık yahu bu ne saçmalık çok düşünüyorsa kv kendi götürsün üstüne de bir güzel kv me çemkiririm ya bize hastalık bulaşırsa hiç mi düşünmüyorsun diye
Gönderme sebebi kıza yaranmak, başka şey degil. İkisinin durumu da çok iyi.Araba var, gelip alabilirler. Eşim gidince illaki temas edecek. Bana bulaşırsa kv ye çok güzel çemkirecegim. Hatta konuşursam hasta insanların yanına bu adamı neden gönderdin diyecegim.

Bal gibi de kıskanmışsınız.yok yaranmak istiyor yok tanışmak istiyor falan umrunuz değilse niye bunları düşünüyorsunuz hem zaten kaynınız dışarı çıkamaz çıkmamalı da..kaldı ki eşiniz covidli varken niye içeri girsin.. saatte de birşey yok. Hem kaynanaya nedensiz mesafe koyup hem müstakbel eltiyi kıskanıp bilenmek nedir yaransın naparsa yapsın size ne ki oğluyla annesinin ilişkisine ricasına da müdahale etmeyin.Ay bir de kızı isteseler hazırlıklar başlasa neler dersiniz bir sarma olay olmuş

Annesi evlat ayırıyor işte.Bana kıza yaranmak gibi geldi. Kız iyi durumda. Kötü olsa göndersin
bence yine de öyle demeyin ya, iyi atlatıyorsa çok şükür ne güzel ama hastalık bu
yapılmış yemek eşiniz hasta oldukları için götürüyor böyle zamanlarda daha anlayışlı olmak gerek
aranızda başka sorunlar varsa da hastalık mevzularında unutun erteleyin sorunları ;)

pozitif ve karantinadalar nasıl çıksın gelsin alsınlar?
zaten hasta oldukları için müsait olan kişinin onlara yemek götürmesi daha doğru
corona olan birinin evinin içine eşiniz girecekse bu eşinizin sorunu :deli: eğer öyle birşey yaparsa eşinize kızmalısınız
kapıdan verip uzaktan görecektir sadece
Kaynım negatif, çıkıp gelebilir. Ama kv o aldar mesafeden sarma için gel dese kaynım ona kızar. Kaynım negatif ama kızla beraber kalacak. Kız pozitif ama durumu çok iyi. Eşim kardeşimi bayadır görmüyorum dedi ve gitti. İnşallah temasa geçmez.

bence yine de öyle demeyin ya, iyi atlatıyorsa çok şükür ne güzel ama hastalık bu
yapılmış yemek eşiniz hasta oldukları için götürüyor böyle zamanlarda daha anlayışlı olmak gerek
aranızda başka sorunlar varsa da hastalık mevzularında unutun erteleyin sorunları :KK66:
Haklısınız İnşallah bu getir götürün devamı gelmez ama😊

Siz neden bozuluyorsunuz gerçekten anlamadım. Size al götür dememiş, oğlundan rica etmiş. Oğlu da ister götürür ister götürmez. İçinden gelmiş oğluna yapmış veya oğlu istemiş farketmez. Kapıya bırakır eşiniz eğer illa içeri girer diyorsanız ki öyle yazmışsınız, eşinizde sorun var o zaman. Daha hala durumun ciddiyetini kavrayamamış. Gelin adayına yaranmaya çalışıyor da olabilir ama yine sizlik bir durum yok. Ha annesi evlat ayırıyorsa bu evladını yani kocanızı ilgilendirir. Siz neden her şeye kendinizi dahil ediyorsunuz? Konuda sizi ilgilendiren tek bir şer yok
Eşim oldugu için dahil ediyorum. Annesinden gidip alması falan saat 11 olacak. Bu adam onların kuryeleri mi. Kaynım negatif, turp gibi. Ama kendini yormaz. Kv ona gel al dese hayır der, kızar üstüne.

Kaynım negatif, çıkıp gelebilir. Ama kv o aldar mesafeden sarma için gel dese kaynım ona kızar. Kaynım negatif ama kızla beraber kalacak. Kız pozitif ama durumu çok iyi. Eşim kardeşimi bayadır görmüyorum dedi ve gitti. İnşallah temasa geçmez.
kaynın şimdilik negatif,sonuçta şuan pozitifle temaslı... annesine bulaştırma riski var annesinde kalırsa... mecburen kızın yanında
kayınvalideniz kıza yaranıyor sanıyorsunuz aslında öyle bir derdi yok eğer birine yaranacaksa oğluna yaranacak bir oğlundan diğer oğlu için rica etmiş
şöyle düşünün
allah korusun siz hasta olsanız
anneniz kardeşinizle size yemek gönderse
gelininiz kaynanam görümceme ve damadına yaranmaya çalışıyor kocamı da kullanıyorlar dese nasıl hissederdiniz

eşinize söyleyin inşallahı maşallahı yok bu işin asla temas etmemeli kapıdan bırakıp gelmeli maskesini asla ama asla indirmemeli hatta cift maske taksın

Öyleyse Eşiniz yaşamadan öğrenmeyecek mi acaba? İnşallah öyle bir şey olmaz.
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşimin çok değişik bir huyu var. Ailesinden akrabalarından o kadar vefasızlık görmüş ki her şeylerini sorguluyor ve test ediyor resmen. Mesela abisi çok sık para istiyor. Eşim gönderiyor. Aradan belli bir zaman geçince ihtiyacı olmadığı halde abisinin tavrını merak ettiği için aynı şekilde abisinden para istedi. Abisi bahane sundu göndermedi. İki defa daha aynı denemeyi yaptı hiçbirinde abisi göndermedi. Artık eşim de abisine para göndermiyor.
Bu huyunu garipsiyordum başlarda insan ailesine böyle yapar mı diyordum ama tanıdıkça adam haklı dedim.
Eşiniz de bir gün muhakkak anlayacaktır. İnşallah bu süreçte siz yıpranmayın. Aranız açılmasın. 💐
İnşallah anlar. Sizin eşiniz gibi maddi manevi çok verici bir insan. Bu yüzden kartlarını aldım ondan. Hatta bir ara konu açmıştım. Kaynım çalışmıyor ve eşimden para istiyor diye.
Sizin eşinizin anlamasına sevindim. Benim eşim insanları kıramaz, hayır diyemez. İnşallah düzelir.

kaynın şimdilik negatif,sonuçta şuan pozitifle temaslı... annesine bulaştırma riski var annesinde kalırsa... mecburen kızın yanında
kayınvalideniz kıza yaranıyor sanıyorsunuz aslında öyle bir derdi yok eğer birine yaranacaksa oğluna yaranacak bir oğlundan diğer oğlu için rica etmiş
şöyle düşünün
allah korusun siz hasta olsanız
anneniz kardeşinizle size yemek gönderse
gelininiz kaynanam görümceme ve damadına yaranmaya çalışıyor kocamı da kullanıyorlar dese nasıl hissederdiniz

eşinize söyleyin inşallahı maşallahı yok bu işin asla temas etmemeli kapıdan bırakıp gelmeli maskesini asla ama asla indirmemeli hatta cift maske taksın
Ben eşime gidip gelmesi ile tek kelime söylemeyeceğim. Şimdi arayacağım. Gidince içeri girmesin. Kapıya bırakıp gelsin. Bende sürekli insanlarla içiçeyim.Ona bulaşıp sonra bana bulaşmasın. Eşimi 2 3kez arayacağım ki girmesin içeri. Gidince hayır diyemez girer o içeri

Kayınvalideniz eşinizi sarma almaya çağırdı ancak sadece kaynınıza kadar mı sarma vermiş ? Size verilmemiş mi ?

Evlat ayırmadan kastınız nedir ?
Kaynım negatif, istese gelip alabilir, kızda da araba var, kv sepete saklayabilir sarmayı.ikisinin durumu da çok iyi. İstese kaynım alabilir.

İnşallah anlar. Sizin eşiniz gibi maddi manevi çok verici bir insan. Bu yüzden kartlarını aldım ondan. Hatta bir ara konu açmıştım. Kaynım çalışmıyor ve eşimden para istiyor diye.
Sizin eşinizin anlamasına sevindim. Benim eşim insanları kıramaz, hayır diyemez. İnşallah düzelir.
İnşallah ya üzmeyin kendinizi 💐

Eşim oldugu için dahil ediyorum. Annesinden gidip alması falan saat 11 olacak. Bu adam onların kuryeleri mi. Kaynım negatif, turp gibi. Ama kendini yormaz. Kv ona gel al dese hayır der, kızar üstüne.

Yoo dahil değilsiniz. Daha doğrusu kendinizi yoktan yere zorla dahil etmeye çalışıyorsunuz. Eşiniz kuryelikten memnun demek ki. Sizin dışınızda herkes memnun halinden farkında mısınız? Anne oğul, iki kardeş arasındaki ilişki sizi zerre ilgilendirmez. Evli olmanız her şeye karışma hakkı vermiyor size. Temaslı adamın gelmesindense birinin kapıdan bırakması daha mantıklı. Annesi bir şey rica etmiş oğlu da tamam demiş. Herkes halinden memnunken yok yere gerilim yaratıyorsunuz

Ben eşime gidip gelmesi ile tek kelime söylemeyeceğim. Şimdi arayacağım. Gidince içeri girmesin. Kapıya bırakıp gelsin. Bende sürekli insanlarla içiçeyim.Ona bulaşıp sonra bana bulaşmasın. Eşimi 2 3kez arayacağım ki girmesin içeri. Gidince hayır diyemez girer o içeri
ay ne demek hayır diyemez eşiniz hep mi böyle
koronalı olan eve buyur mu edecek gerçekten?
niye vakaların böyle artışta olduğu işte böyle belli ya :KK43:
pozitifken içeri buyur edeninde aklından şüphe ederim içeri gireninde.

Trafik olurmuş, o yüzden bu saatte götürüyor. Semtler dediğim gibi çok ters. Kendine acımıyor. İkiside turp gibi. Araba var altlarında.Hep ezilen eşim oluyor buna kızıyorum 🙄

Büyürken sevgi eksikliği faşlan mı çekmiş, neden bu kadar yaranmaya çalışıyor :KK51:

Maalesef genel huyu. Hayır diyemiyor, insanları kıramıyor.
hayır demek istemiyordur
hayır demek istese derdi
mesela gitme deseniz size hayır diyecek gidicem diyecek ;)
eğer ne istenirse istensin evet diyorsa bir uzmandan destek falan alsın ama bence eşiniz zaten kendisi gitmek istiyor ...

Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker😊
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
karisman mantikli degil, oglu disari cikamiyor, bir sarma yapip gondermis, bence abartiyorsun. bence de kaynin gidebilir almak icin ama kayinvaliden nazlamak istemis olabilir, cok olmadigi surece bence bunun icin esinize laf soylemeyin

Kau
karisman mantikli degil, oglu disari cikamiyor, bir sarma yapip gondermis, bence abartiyorsun. bence de kaynin gidebilir almak icin ama kayinvaliden nazlamak istemis olabilir, cok olmadigi surece bence bunun icin esinize laf soylemeyin
Kaynım pozitif olsa tepki göstermezdim ama negatif.Tepkimi saklayamıyorum maalesef 😔Eşim gelince birşey demeyeceğim ama ona.

Back
X