Bir kv vakası

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Bu sorun ablam ve kvsi hakkındadır...

Bi kv düşünün sabah 7 de uyanıp konuşmaya başlayan kendi kendine 8de gelip uyandıran yeter UYANIN bu kadar uyku iyi değil diyen(ki ablamla eşi üçte yatıyor ramazan diye sahuru bekliyorlar genelde)
Sen evlenmeden önce kız mıydın diyen?(o kızlık kanını neyaptın diye devam eden )çarşaf ı soruyor.
Kendi öğlen uyur akşam 9 da yatar sabaha kadar en az 10 saat artı öğle uykusu...ama ablama uykuyu haram etmiş durumda.
Köyde kv nin bahcesi falan var..ablamların ev apartman sokak arası biliyor.yani bunu bilerek geliyor.sabah ın 7 sinde uyanıp canım sıkılıyor diyor.uyanın tv yi acın .gidiyor.tekrar geliyor.ablamın yüzünden yorganı acıp uyan hadi kalksana diyormuş.ben onlarda kalırken sürekli odalarında kalkın kalkın...işe gitmedikleri tatil gününü de haram ediyor.
Ablamda kaldığımda ters ters laf carptım yeter artık gelmesin o zaman bilmiyonmmu burada bahçe bağ mı var.otur tvsşini izle.bu insanlar seni oyalamak için cocuk gibi peşinde olamazlar.dedim.ve cıktım.bunlar işi gücü var dedim sabahın 7 sinde tepelerindesin tatil günü bile ya..cok saygısız cahil bi kadın cok..
Şişirdi beni üç gün kaldım hayattan soğudum

Ruh hastası bence. Sabah 7'de canım sıkılıyor diye birine gitmek aklı başında insanın yapacağı bir iş değil.
Enişte ne diyor bu duruma??

Bu sorun ablam ve kvsi hakkındadır...

Bi kv düşünün sabah 7 de uyanıp konuşmaya başlayan kendi kendine 8de gelip uyandıran yeter UYANIN bu kadar uyku iyi değil diyen(ki ablamla eşi üçte yatıyor ramazan diye sahuru bekliyorlar genelde)
Sen evlenmeden önce kız mıydın diyen?(o kızlık kanını neyaptın diye devam eden )çarşaf ı soruyor.
Kendi öğlen uyur akşam 9 da yatar sabaha kadar en az 10 saat artı öğle uykusu...ama ablama uykuyu haram etmiş durumda.
Köyde kv nin bahcesi falan var..ablamların ev apartman sokak arası biliyor.yani bunu bilerek geliyor.sabah ın 7 sinde uyanıp canım sıkılıyor diyor.uyanın tv yi acın .gidiyor.tekrar geliyor.ablamın yüzünden yorganı acıp uyan hadi kalksana diyormuş.ben onlarda kalırken sürekli odalarında kalkın kalkın...işe gitmedikleri tatil gününü de haram ediyor.
Ablamda kaldığımda ters ters laf carptım yeter artık gelmesin o zaman bilmiyonmmu burada bahçe bağ mı var.otur tvsşini izle.bu insanlar seni oyalamak için cocuk gibi peşinde olamazlar.dedim.ve cıktım.bunlar işi gücü var dedim sabahın 7 sinde tepelerindesin tatil günü bile ya..cok saygısız cahil bi kadın cok..
Şişirdi beni üç gün kaldım hayattan soğudum
Ablanın eşi birşey demiyor mu annesine

Allah sabir versin. Kisin geliyor sanirim kalmaya sadece. Bagi bahcesi var dediginize gore. Maalesef bu yastan sonra huy degismez. Baska kardesi yok mu enistenizin? Nr kadar kaliyor orada?

1. O kapı kilitlenecek.
2. Kaynana uyuyorken dürtüp uyandırılacak. Bu kadar uyku çok diye.
3. Bekaret sorusuna niye sordun sen degilmiydin yoksa denilecek. İlk gece çarşafını sen ne yaptıysan bende onu yaptım denilecek.
4.Kocaya ya anneni uyarırsın. Ya da ben ikinizide hizaya sokarım denilecek.

Eşi bişey demiyor ..hatta tatil günü 8 de geldiğinde ablama seslenip kalk annemi parka götür azcık gezsin orada diyor.buna ne denir şimdi süt kuzusu .ablama dedim bu adamdan cacık olmaz.
Kızlar evde banyo yapacak ablam, kvsi oturuyor.oradan bakıyor ablam tam banyoyu kapadı kapıyı kitledi sesleniyor oradan ablama ablam actı kapıyı buyur anne DEDİ.diyor niye kapıyı kitliyon kapıyı mu acıcaz.ablam DEDİ yanlışlıkla açan olur diye.dedi ve kapattı.
Kadın laf söyleyecek yer arıyor ya..hani sadece dizilerde olan kötü kadın olur ya ondan ...
Enişte anneci buarada.

Eşi bişey demiyor ..hatta tatil günü 8 de geldiğinde ablama seslenip kalk annemi parka götür azcık gezsin orada diyor.buna ne denir şimdi süt kuzusu .ablama dedim bu adamdan cacık olmaz.
Kızlar evde banyo yapacak ablam, kvsi oturuyor.oradan bakıyor ablam tam banyoyu kapadı kapıyı kitledi sesleniyor oradan ablama ablam actı kapıyı buyur anne DEDİ.diyor niye kapıyı kitliyon kapıyı mu acıcaz.ablam DEDİ yanlışlıkla açan olur diye.dedi ve kapattı.
Kadın laf söyleyecek yer arıyor ya..hani sadece dizilerde olan kötü kadın olur ya ondan ...
Enişte anneci buarada.
Kalk kendin götür diyemiyor mu? O kadar anneciyse evlenmesin. Anasının gönlünü kendi eylesin.

Eğer ablanız bu durumu dert etmiyorsa , kocası bu zulme susuyorsa , boşuna ablanizi doldurmasından derim.
Bunu çözecek o koca sayılan insan ve ablanız.

Kapıyı kilitlemek gibi bi adetleri yok mu? Be münasebet, gelecek yatak odamın kapısını açacak... Ablanız uyarsın, denemiş mi uyarmayı?

Banyo kapısını bile kitlesen laf ediyor kadın.niye kitleyin kapıyı mı zorlayacam diyormuş

Banyo kapısını bile kitlesen laf ediyor kadın.niye kitleyin kapıyı mı zorlayacam diyormuş

Etsiiin... kimseyi ilgilendirmez ki banyonun kapısını kapaması... kapıyı açıp "buyur anne" diye karşılık verirse daha çok ezilir ablanız...

Bana bak kaynana hiç üşenmem saati kurup kurup uyandırırım seni!
Bu kadına haddini bildirecek kişi ablanız ama damat anneci olunca o da bişey yapamıyor.
Sizin böyle arada laf sokmanız ablanıza bir oh olsun çektiriyordur ama uzun vadede baldızı eve almayalıma dönebilir bunun yansımaları ablanızı üzebilir. Abla olaya el atsın.

ruh saglıgı yerinde değil herhalde. şu anasının dibindeki erkeklere de uyuz oluyorum. iki çift laf edemiyomu annesine anne napıyosun neden böyle yapıyosun diye.

Back
X