bir liselinin diyet günlüğü

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
insanlar açlığa, berbat yemeklere başkaları için katlanır. sırf başkalarına güzel gözükmek için zayıflama kararı alırlar.
merhaba ben bu insanlardan biriyim. henüz küçüktür yaşım 16 falanım ama ciddi kilo problemim var. 1.61 boyunda 67 kiloyum. :5:
belki kilom çok göze bakmıyor ama sevdiğiniz oğlan çalı gibi ipince olunca sizde bayağı bir obez kalıyorsunuz.
16 yaşındayım evet bende burdaki güzel insanların azimle başladıkları diyetleri güzel sonla bitirdiklerini görünce neden olmasın? dedim.
evet buda benim diyet günlüğüm hedefim şuanlık 55 umarım yaza kadar 12 kilo verebilirim. 5 günde 5 kilo diyetiyle başlıyorum.
desteklerinizi esirgemeyin. :16:

Son düzenleme:
$Görüntü1008 (2).webp ^
bende şuanki halimi paylaşayım dedim kıyafetlerden belli olmuyo ama baya bi tontişim inşallah vercem :))

aynı yaştayız bende 70 kiloyum benimde hoşlandıgım çocuk çok zayıf ve onun hoşlandıgı kızda çok zayıff 5 günde 5 kilo diyetini yazar mısınn ?

aynı yaştayız bende 70 kiloyum benimde hoşlandıgım çocuk çok zayıf ve onun hoşlandıgı kızda çok zayıff 5 günde 5 kilo diyetini yazar mısınn ?
canım ilk gün sadece haşlanmış patates yiyosun ikinci gün sadece sebze ama istediğin kadar yiyebilirsin bu diyetin en güzel yanı üçüncü gün sadece et dördüncü gün sadece meyve beşinci gün sadece haşlanmış yumurta.
iki arkadaşım denedi bu diyeti çokta güzel kilo verdiler.
umarım sende, bende sevdiğimize kavuşuruz. :))

diyetime gelirsek evet bugün beş günde beş kilo diyetine başlayamadım pazartesiye kadar birazcık yemekten kısayım dedim.
sabah acil okula yetişmem gerektiği için kahvaltı edemedim bi bardak light süt içtim ve okulda acıktığım için bi paket
çikolata yediimm :((
öğle arası bi kase mercimek çorbası içtim okul çıkışı hemen eve gidemedim o arada kabuklu kivi yedim biraz sonra
haşlanmış patates yiycem şuan haşlanıyor :))
bugün 5 kilometreye yakın yürüdüm kütüphaneye gidiyorken bol bol su içtim dün 67.4 idim şuan 66 kiloyum.
şekerpare var evde hiç canım istemiyo sevdiğim çocuk için bunlara katlanıcamm :((

sabah kalktım şuan 65.8 kiloyum yavaş yavaş ulaşıcam hedefime metabolizmamı seviyorum kilo vermeye çok yatkın umarım yaz başlamadan 55 olurum :))
bugün arkadaşımla buluşucam gezicez tozucaz ama umarım yemeği çok kaçırmam :/

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html
burda anlatıyo canım ben henüz o diyete başlamadım pazartesine kadar yediklerimden kısıyorum. :))

arkadaşımla buluştum baya gezdik tozduk işime yaradı bol bol su içtim yağmur yağdığı için erken döndüm ama 2 tane lahmacunuda miğdeye indirdim evde tartıldım 66.400 olmuşum. :((
bende bu yöntemden kaçamadım hem çok rahatsız etti beni hemde kilo aldırdı o yüzden kustum.
bunu nadir yaparım 2 saat sonra yoğurtla birlikte haşlanmış patates yiycem sonra bol bol suu.
şuan tam 66 yım.

tamam canım pazartesi bende başlaycam 5 günde 5 kilo diyetine sende başla farkımıza bakalımö ben bu akşam arkadşımda kilomu ögrenip yazarım pazarteesi başlarız

akşam yemeği planımı değiştirip onun yerine yağsız kemek ekmekli tost yaptım arasındada
yağsız kaşar ve domates vardı. ıımm nefiiss.
bide dayanamayıp bir tane şekerpare yedim.. :((

ohh sdabah tartılsdım tam 65.4 kiloyum yihuuu :D
yarın 5 günde 5 kilo diyetime başlıycam çok heycanlıyım.
bugün ki sabah kahvaltım:
minnacık sıvı yağla yapılmış tuzsuz omlet.
3 dilim salam
2 dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim incecik ekmek.
şekersiz açık çay.

ohh sdabah tartılsdım tam 65.4 kiloyum yihuuu :D
yarın 5 günde 5 kilo diyetime başlıycam çok heycanlıyım.
bugün ki sabah kahvaltım:
minnacık sıvı yağla yapılmış tuzsuz omlet.
3 dilim salam
2 dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim incecik ekmek.
şekersiz açık çay.

bendee yarın başlayacam ama kilomu bilmiyorum yaa bu akşam ögrenicem amaa inşallah faydalı olurr

akşam yemeğim:
2 kaşık pilav üzerine 2 kaşık bezelye.
elma hoşafı.
hiç ekmek tüketmedim bol bol su içtim yarın diyetime başlıyorum umarım güzel geçer.:5:

Kızlar çok genceciksiniz.
Aslında beslenme programınızdan sadece karbonhidratı ve şekeri çıkarsanız yeter.
Yani fastfood yerine sağlıklı beslenme.. Bir de spor eklediniz mi tamam zaten.
Sizin bedeniniz bu yaşlarda kalsiyum depoluyo, ileride çok lazım olacak inanın..

Bir abladan nacizhane tavsiye..

Kızlar çok genceciksiniz.
Aslında beslenme programınızdan sadece karbonhidratı ve şekeri çıkarsanız yeter.
Yani fastfood yerine sağlıklı beslenme.. Bir de spor eklediniz mi tamam zaten.
Sizin bedeniniz bu yaşlarda kalsiyum depoluyo, ileride çok lazım olacak inanın..

Bir abladan nacizhane tavsiye..

çokk teşekkürler ama bizdde sonuçta okulda zayıf olan kızları görünce etkileniyoruzz ve zayıflamak istiyoruzz ama bir türlü başlayamıyoeuzz

Back
X