- 20 Kasım 2018
- 12.639
- 46.071
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Üzdü. Bu gece de buna yakalımyaş ilerleyince vücut sütlaca dönüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzdü. Bu gece de buna yakalımyaş ilerleyince vücut sütlaca dönüyor
bende sorun var o zamanÇocuk doğuran kadınlarda popo ve göbek sarkması oluyor ama herkeste de değil. Çok güzel vücutlu evli kadınlar var. Her şeye rağmen vücuduyla barışık olan kadınların neşesi, eğlencesi, esprisi, huzuru yerinde oluyor. Öz güvenini de hissettiriyor. Kaplıca hamamında çalıştığım için bunu çok rahat fark ediyorum.
Dünyaya bir can getiren kadınlara çok saygı duyuyorum. Tabii ki vücudu değişiyor ama o bebek için değer. Toparlarsınız, barışırsınız diye düşünüyorum. Evliliği çok merak ediyorum, o evin içinde neler dönüyor acaba? Dışarıdan cazip geliyor, bilmediğimiz için galiba. Konuları okuyunca acayip ürküyorum.bende sorun var o zaman75b’den 85c’ye gecince, onu da “her an emzirebilirim” diye giymeyip emzirme atletleri ile gezince barışamıyorsun bedenle
he şikayetci miyim? hayır.. sadece evlenenin de başı göğe ermiyor
![]()
Aaaa daha üzülmeye var, 50’den sonrasından bahsediyorum:))) asıl ben yaktım 53 yaşın şerefineÜzdü. Bu gece de buna yakalım![]()
popom büyük ve çıkık gözüküyor.
benim için evlilik çok güzel. esim en doğru secimimdi bence. zorluklar tabii ki var. en basiti hayatın sorumluluğu daha ağır omuzlarınızda. bazen sinir de oluyorum kocama ama onsuz bir gün ayrı kalsam ayılıp bayılırımDünyaya bir can getiren kadınlara çok saygı duyuyorum. Tabii ki vücudu değişiyor ama o bebek için değer. Toparlarsınız, barışırsınız diye düşünüyorum. Evliliği çok merak ediyorum, o evin içinde neler dönüyor acaba? Dışarıdan cazip geliyor, bilmediğimiz için galiba. Konuları okuyunca acayip ürküyorum.
Neye güldünüz? Resim tabi ki atmam.
4 sayfa bu konuşulmuş, neymiş diye takıldım sizeÇok sağ olun. Gerçekten büyük popo güzel galiba![]()
. Poposunu büyütmek isteyenler varmış. Şu popoma bir daha bakayım, yarın da spor hocasıyla görüşeyim.
Buna da poposuzlar bir sigara yaksınBu ne zamandir kusurmus ki? Düz basik popoyu güzel bulan görmedim hiç. Övcekseniz acik acik övün bu ne![]()
Ayy bilmem ki.siz öylesiniz diye demiyorum ama ne çirkin, hastalıklı, kısa boylu, kilolu kadınların ne ilişkileri oluyor.şaşırıp kalıyorum.sizin kısmetiniz olmamış.tavsiye vermek istesen hiçbir şeyle bir ilgisi yok ki.Dışarıdan izlediğim Kadınlar kulübüne cesaretimi toplayıp üye oldum. Çünkü artık içim içimi yiyor. 30. yaşımdayım, evlenme beklentisindeyim ve gecikiyorum gibime geliyor. Arkadaşlarımın çoğu evlendi, çoluk çocuğa karıştı. 1,55 boyda, 55 kiloyum. Esmerim, yüzüm yuvarlak ve basık (Anadolu Türklerinden daha çok Orta Asya Türklerine benziyorum.), Kemiklerim iri, kaslarım gelişmiş ve güçlü halde (Yaşadığım köy, yayla ve dağ hayatı nedeniyle olsa gerek, son 5 yıldır ise ilçede çalışıyorum.). Popom ve basenlerim belirgin büyük. Kilo ve boyum uyumlu ama popom büyük ve çıkık gözüküyor. Hiç erkek arkadaşım olmadı, kimsenin dikkatini çekmiyorum. Spor da yapsam, diyet de yapsam şeklimi değiştiremiyorum. İki kez görücü geldi ama onlar da olamayacak olanlardı. Bu da ayrı bir konu. Kendimi çok öz güvensiz hissediyorum, hayattan zevk alamıyorum. Çok kız arkadaşım var, onlarla hoş vakit de geçiriyorum ama artık yetmiyor, erkek arkadaş bu yaşta çok zor ve ortam hiç müsait değil. Ne yapacağımı şaşırdım; biraz dertleşeyim, akıl alayım istedim. Sizlerden bu durumda olan var mı, önerileriniz nelerdir? Yorumda bulunacaklara, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Valla ben anladım ama hâlâ dış görünüşü iyi olmayan kişilerin güzel hayatlar yaşaması içime dert oluyor.kabullendim ama alışamadım vallaben özgüveni olan ince fizikli güzel biriyim 38 yaşında ilk kez evleneceğim bunun yaşla ve güzellikle alakalı olmadığını nasip kısmet işi olduğunu bende çok geç anladım sende anlarsın..
Sabaha kadar seks yaptığın zamanları ne çabuk unuttunamaaan.. biz evlendik de ne oldu? ne g*t kaldı ne vücut![]()
Niye popon büyük diye üzülüyorsun?Dışarıdan izlediğim Kadınlar kulübüne cesaretimi toplayıp üye oldum. Çünkü artık içim içimi yiyor. 30. yaşımdayım, evlenme beklentisindeyim ve gecikiyorum gibime geliyor. Arkadaşlarımın çoğu evlendi, çoluk çocuğa karıştı. 1,55 boyda, 55 kiloyum. Esmerim, yüzüm yuvarlak ve basık (Anadolu Türklerinden daha çok Orta Asya Türklerine benziyorum.), Kemiklerim iri, kaslarım gelişmiş ve güçlü halde (Yaşadığım köy, yayla ve dağ hayatı nedeniyle olsa gerek, son 5 yıldır ise ilçede çalışıyorum.). Popom ve basenlerim belirgin büyük. Kilo ve boyum uyumlu ama popom büyük ve çıkık gözüküyor. Hiç erkek arkadaşım olmadı, kimsenin dikkatini çekmiyorum. Spor da yapsam, diyet de yapsam şeklimi değiştiremiyorum. İki kez görücü geldi ama onlar da olamayacak olanlardı. Bu da ayrı bir konu. Kendimi çok öz güvensiz hissediyorum, hayattan zevk alamıyorum. Çok kız arkadaşım var, onlarla hoş vakit de geçiriyorum ama artık yetmiyor, erkek arkadaş bu yaşta çok zor ve ortam hiç müsait değil. Ne yapacağımı şaşırdım; biraz dertleşeyim, akıl alayım istedim. Sizlerden bu durumda olan var mı, önerileriniz nelerdir? Yorumda bulunacaklara, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
El alemin dediğine bakmayın umursamayın da.Kafam karışık işte. Biraz bakış açım değişti. Buradaki yorumlar zihnimi açtı. Bir de yaşadığı yere göre, ortama göre düşünme şekli de değişiyor insanın.
Evet bu tamamen şans hatta aksine güzellerin şansı olmaz derler ben bu teze o kadar inanıyorum ki. O yüzden dış görüntüsü çok dert etmeyin daha çok içe yatırım yapın ne biliyim mutlu neşeli insanları herkes çok sever mesela bir süre sonra fiziki görüntü bile gözüne gelmez çünkü onun enerjisi onun verdiği o pozitiflik her şeyin önüne geçiyordur öyle insanlar da çok yani hani baktığında çirkin bir kadın ama çok güzel enerjisi var ya da karşı tarafında bir şey bulmuştur bunun gibiValla ben anladım ama hâlâ dış görünüşü iyi olmayan kişilerin güzel hayatlar yaşaması içime dert oluyor.kabullendim ama alışamadım valla![]()