- 13 Mart 2013
- 706
- 56
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada yediklerimi yazmıyodum ne zamandır.
sabah: 1 bardak yeşil çay.
öğle:
3 köfte bol 4 dilim domates yanına light süt.
bol bol su ve spor.
diyete başlayalı 5 gün oldu.
başlangıç kilom:66.6 yada 66.8 diye hatırlıyorum.
şimdiki kilom 63.8
giden kilo:3
bu arada yediklerimi yazmıyodum ne zamandır.
sabah: 1 bardak yeşil çay.
öğle:
3 köfte bol 4 dilim domates yanına light süt.
bol bol su ve spor.
diyete başlayalı 5 gün oldu.
başlangıç kilom:66.6 yada 66.8 diye hatırlıyorum.
şimdiki kilom 63.8
giden kilo:3
bel basen hareketleri yapıyorum, spor aletinde spor yapıyorum ve yürüyorum bol bol.spor derken ne yapıyonn
bel basen hareketleri yapıyorum, spor aletinde spor yapıyorum ve yürüyorum bol bol.
şuan 1 haftada 3 kilo verebildim.kaç günde ka çkilo verdin
mükemmel yaaşuan 1 haftada 3 kilo verebildim.
tabi ki canım ben paylaşım çok yapamıyorum okul nedeniyle ama siz yazabilirsiniz.Merhaba betrayal
.Kilo konusunda mağdurum ben de senin gibi18 yaşında ve 65 kiloyum.Eğer sen de istersen katılmak isterim sana![]()
canım kahvaltı çok yapamıyorum acıkmamak içinde yeşil çay içtim sabah.mükemmel yaabu haftane yaptıkalarınıu yazarmsın lütfenn
![]()
tabi ki canım ben paylaşım çok yapamıyorum okul nedeniyle ama siz yazabilirsiniz.
hep beraber başarıcaz umarım.
ben çikolatan çok cipsle sorunum var eskiden günde 2 büyük paket bitirirdimCanım bende senden bi yas büyüğüm bende kilo vermek istiyorum
Okula gitmiyorum ben 1.70 Boyum 64.5 Kiloyum .. Napçam bende
bilmiyorum Belki sende çikolatayı seviyorsun . Çikolatayı kim
sevmezki öyle değilmi ? Ama Çikolata yemememiz gerek
Un şeker tuzdan uzak durmamız gerek .. duzenli beslenmek
gerekkk :)
bekliyoruz canım. :))Benim de okulum var lise son sınıfım.Sınav senem yani bu yılAma elimden geldiğince yazarım yediklerimi yaptıklarımı.
![]()
bence bırakma bırakırsanb alışamazsın bidaha ben kendimden biliyorumm sen devam et ama 1 hafta sonra kilona bakk hı buarada resim atsanakızlar neden bilmiyorum ilk hafta yaklaşık 4 kilo vermeme rağmen şuan kilo verişim durdu.
bir hafta bu kilomu koruyup sonra mı devam etmeliyim diyete?