- 31 Mart 2020
- 327
- 178
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
Evinize giren maaşı nasıl idare ediyosunuz ?Eşim bana göre aldığı parayı idare etmesini bilmiyo artik bu durum canımı sıkmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve 7 bin gibi bi para giriyor ev kirası araba kredisi faturalar mutfak masrafı derken elimize 2 2buçuk kalıyo kalmıyo onuda kenara atıyoruz idareyi bilen biri eşim fuzuli para harcamaz ben tutumluyumdur o benden daha tutumlu mesala eve kumbara aldık açılmayan gelir gider içine para atar memur eşim şuan olduğumuz yerden bir 8.9 ay sonra gidicez o zamana kadar açmıcaz söz verdikEvinize giren maaşı nasıl idare ediyosunuz ?Eşim bana göre aldığı parayı idare etmesini bilmiyo artik bu durum canımı sıkmaya başladı
ne kadar geliriniz var? kirada mısınız kendi eviniz mi?
[/QUOT]
Ev aldık ama kredi borç ödüyoruz gelirimiz her ay degisiyo ben çalışmıyorum her ay değişik oluyo ortalama 5 bin
Evinize giren maaşı nasıl idare ediyosunuz ?Eşim bana göre aldığı parayı idare etmesini bilmiyo artik bu durum canımı sıkmaya başladı
1850Krediye ne kadar ödüyorsunuz ?
Yüksek maaş değil ama nöbetleri filan oluyo ek olarak ordan da para geldiği zamanlar oluyo maaş yetmemesi değil maasinin yarışı kadar hep eksiye giriyo kartında buda hep geriye atiyo sıkıntı oKredi, borç ödüyoruz demişsiniz. Ortalama maaş beş bin. Yani nedir bu borç durumu bilmiyorum ama ne kadarı borca gidiyor ne kadar kalıyor elde? Yani çok da yüksek bir maaş degil. Tükenmesi normal
Hiç sormadiniz mı bu kadar parayı nereye harcıyorsun diye ?Yüksek maaş değil ama nöbetleri filan oluyo ek olarak ordan da para geldiği zamanlar oluyo maaş yetmemesi değil maasinin yarışı kadar hep eksiye giriyo kartında buda hep geriye atiyo sıkıntı o
Kalem kalem.nereye harcama yapmış takip edebiliyor musunuz?Yüksek maaş değil ama nöbetleri filan oluyo ek olarak ordan da para geldiği zamanlar oluyo maaş yetmemesi değil maasinin yarışı kadar hep eksiye giriyo kartında buda hep geriye atiyo sıkıntı o