- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi cakiltasi061
Gereksiz harcaması veya pahalı hobileri mi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alisveris bağımlılığı var mi ?Yüksek maaş değil ama nöbetleri filan oluyo ek olarak ordan da para geldiği zamanlar oluyo maaş yetmemesi değil maasinin yarışı kadar hep eksiye giriyo kartında buda hep geriye atiyo sıkıntı o
Bizde herşeyi kredi kartından alıyoruz böylelikle ne kadar harcamışımız biliyoruzöncelikle tüm alışverişlerimizi kredi kartı ile yapıyoruz. faturalar eşimin kartında otomatiktedir. kişisel iht. gıda,kıyafet vs. ay sonunda ne kadar harcadığımızı bilmek için pek nakit harcama yapmamaya çalışıyoruz. ay sonunda bakıyoruz ne kadar harcanmış ikimizde maaşımızı alır kredi kartı için hesapta yeteri bakiye bırakır ikimizde cebimize harçlık alır (genelde ben biraz daha çok alırım aracıma yakıt alma derdim olduğu için) kalanı çekmecemize koyarız. ben yalnızca kendi harcadığım kredi kartını öder geri kalanını çekmeceye koyarım. Ve harçlığımız bittiğinde çekmeceden alırız. çekmecemizde yeteri kadar biriktiğinde altın alır kenara koyarız.
Bizde herşeyi kredi kartından alıyoruz böylelikle ne kadar harcamışımız biliyoruz
Kesinlikle biz paraya hiç dokunmayız kiracı parayı hesaba gönderir bizde hesap üzerinden krediyi öderiz kendi kiramızı da hesap üzerinden göndeririz ev sahibinegelir gideri hesaplamak daha kolay hale geliyor.![]()
Ben içinden alacağımı alıp kalanını eşime veriyorum. O hallediyor. Hesap kitap işini sevmemEvinize giren maaşı nasıl idare ediyosunuz ?Eşim bana göre aldığı parayı idare etmesini bilmiyo artik bu durum canımı sıkmaya başladı
Bir de daha geniş kapsamlı anlatsanız..
Ortak gider ve birikimlerimiz var ama ayrı birikim ve harcama hesaplarımız da var. Ama bireysel Hesabımızdan yüksek harcama yapacak olsak bile birbirimize danışırız. Mesela ben iPhone 12 nin çıkmasını bekliyorum ve kendi param ile alacağım eşim de şu an elimdeki iphone 7 iyi diye biraz daha bekle istersen dedi (teknolojiyi sürekli takip etmesi gereken bir işi var anladığı için dsnıştım) ya da o bana zayıfladığı için yeni gardrop düzüp düzmemesi gerektiğini Sordu kendime göre tavsiye verdim. Genel olarak ortak gider ve birikimi eşim yönetir.ne kadar geliriniz var? kirada mısınız kendi eviniz mi?
Bu arada yorumu konu sahibine yapacaktım ama başka mesaja yapmışımOrtak gider ve birikimlerimiz var ama ayrı birikim ve harcama hesaplarımız da var. Ama bireysel Hesabımızdan yüksek harcama yapacak olsak bile birbirimize danışırız. Mesela ben iPhone 12 nin çıkmasını bekliyorum ve kendi param ile alacağım eşim de şu an elimdeki iphone 7 iyi diye biraz daha bekle istersen dedi (teknolojiyi sürekli takip etmesi gereken bir işi var anladığı için dsnıştım) ya da o bana zayıfladığı için yeni gardrop düzüp düzmemesi gerektiğini Sordu kendime göre tavsiye verdim. Genel olarak ortak gider ve birikimi eşim yönetir.
çok güzel bir sistem oluşturmuşsunuz.maaş kartını eşine veren kadınlardan olmadığınıza çok çok sevindimBizim maas gunumuz esim ile ayni
Maas yattigi gun hesaplara girilir 2kredi, kredi karti borclari odenir. Ayni gun aksam market alisverisine çıkılır faturalar icin para ayrilir .. paranin bir kismi ortak hesabimiza birikm olarak aktarilirt kalan para da yarisi ona yarisi bana 1 ay yetecek sekilde kalir.
Kimin parasi biterse de bir diğerinden para ister![]()
Oyle bir sey asla mumkun olamaz ki olmamali da bence sonicta sabahtan aksama kadar bizde kafa patlatiyrz yoruluyoruz ben daha onceden hic katki saglamiyordum ama kredi sayisi 2 ye cikinca kndim yardimci olmak istedim. Boyle daha iyi oldu hayat musterek cumlesne daha uydu sanirimçok güzel bir sistem oluşturmuşsunuz.maaş kartını eşine veren kadınlardan olmadığınıza çok çok sevindim