- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
YENİ GELİŞME: Kız benle iletişime geçti ''nasıl olur ya ......@windowslive.com benim mail adresim, anlamadım ben bu işi'' demiş

Obu adresi yıllar önce almış. Ben onunla aynı isimde tekrardan mail adresi almış oldum 1 ay önce.. böyle iş nasıl olur

Arkadaşlar meraba derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum..
Ben bu foruma üye olmak için bir mail adresi aldım sonu @windowslive.com
Bu mail adresime Tilbe A. isimli bir kızın face bildirimleri ve netlog bildirimleri geliyor !
Mesela ''Tilbe, facebookta 3 yeni bildirimin var'', ''Tilbe netlogda seni 5 kişi arkadaş olarak ekledi'' vs
Ve arkadaşlar ben az önce bu kızın netlog hesabına giriş yaptım!
Yanlışlıkla oldu ve kızın fotolarını, yaşını, nerede oturduğunu, her şeyini gördüm
Ya o da aynı şekilde benim hesaplarıma girerse? Ya bu hotmailde zaten bu hesap varmış da ben varolan bir hesabı aynı isimle tekrar mı aldım ne oldu anlamadım !
Bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilemedim
Anlatabildim mi ki sorunu?
Daha önce de .....@hotmail.com diye bir adres aldım bu foruma kayıt için.. Sonra mailime bir daha giremedim
Şifremi unuttum deyince de yabancı bir insanın cep numarasının son haneleri çıktı
(hani şifrenizi unutunca cep telinize kod gönderiyorlar ya o kod göndermek için gösterilen telefon nosu bana ait değildi)
Bu hotmail e neler oluyor !
Yabancı bir kızın bildirimleri bana geliyor üstelik şifrelerimiz de aynı ! (Ben kızın netloguna kendi şifremle girdim)
Son düzenleme: