• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Mail Adresine İki Farklı Kişi Birden Sahip Olabilir mi?

YENİ GELİŞME: Kız benle iletişime geçti ''nasıl olur ya ......@windowslive.com benim mail adresim, anlamadım ben bu işi'' demiş

Obu adresi yıllar önce almış. Ben onunla aynı isimde tekrardan mail adresi almış oldum 1 ay önce.. böyle iş nasıl olur :53:

YENİ GELİŞME: Kız benle iletişime geçti ''nasıl olur ya ......@windowslive.com benim mail adresim, anlamadım ben bu işi'' demiş

Obu adresi yıllar önce almış. Ben onunla aynı isimde tekrardan mail adresi almış oldum 1 ay önce.. böyle iş nasıl olur :53:

ahh canım ahhh benimde gecenlerde öyle oldu face min msne adresini biri almış yani kendine benim aynı adresimden adres almış sonra bi güzel girmiş faceme sonra vicdanlıymışta eşime ulaşmış sonra şifreleri vermiş ama konuşmuş arkadaşlarımla falan :ssz:

Allah allah cok ilginc
Bu iki kere olduysa ve baska insanlarin basinda da geldiyse bir guvenlik acigi var demektir
Bence durumu yetiililere bildirmeliyiz hos nasil bildireceksek
Benim facebook hesabim yok ama hotmail var
Milyonlarca insan da kullaniyor
Cok ilginc gercekten yanliz seyi anlamadim
Once kiz da ayni hesabi kullaniyor mu kullanmiyor mu?
Yoksa sallamis da sizinki mi tutmus?

Sifreleriniz bile ayniymis vay be film gibi :D

ahh canım ahhh benimde gecenlerde öyle oldu face min msne adresini biri almış yani kendine benim aynı adresimden adres almış sonra bi güzel girmiş faceme sonra vicdanlıymışta eşime ulaşmış sonra şifreleri vermiş ama konuşmuş arkadaşlarımla falan :ssz:

Hack lanmis senin email ne vicdani.

Allah allah cok ilginc
Bu iki kere olduysa ve baska insanlarin basinda da geldiyse bir guvenlik acigi var demektir
Bence durumu yetiililere bildirmeliyiz hos nasil bildireceksek
Benim facebook hesabim yok ama hotmail var
Milyonlarca insan da kullaniyor
Cok ilginc gercekten yanliz seyi anlamadim
Once kiz da ayni hesabi kullaniyor mu kullanmiyor mu?
Yoksa sallamis da sizinki mi tutmus?

Sifreleriniz bile ayniymis vay be film gibi :D

Diyelim boyle bir acik var - ki sanmiyorum. Sifrelerin ayni olmasi imkansiz, bir tanidik sifreyi bilip keklemiyorsa tabi.

Kızın her bilgisini netlogda görünce tabi onu faceden daha rahat buldum.. çünkü adını soyadını arama butonuna yazınca aynı isim soy isimle bir çok insan çıkıyordu

Gelen kutusuna msj atabilmek için facebook a kredi kartıyla para ödedim !

Umarım bir an önce görür !

ben bu kısma takıldım. neden kredi kartınızı kullandınız anlamadım.

sizi kredi kartı kullanmaya mecbur eden birşeyle karşılaşmışsanız virüs olabilir .

kredi kartı bilgilerinizi öğrenmiş olabilirler.

korkutmak da istemiyorum ama dikkatli olun. kredi kartınızı takip edin.

Hadi canım :53:

Ooo öyle bilmem kaç bilinmeyenli şifreler koyduğumuz hesaplarımıza bir yabancı bu kadar kolay ulaşabiliyor demek ki :19:

YENİ GELİŞME: Kız benle iletişime geçti ''nasıl olur ya ......@windowslive.com benim mail adresim, anlamadım ben bu işi'' demiş :53::53:

Arkadaşlar meraba derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum..

Ben bu foruma üye olmak için bir mail adresi aldım sonu @windowslive.com

Bu mail adresime Tilbe A. isimli bir kızın face bildirimleri ve netlog bildirimleri geliyor !

Mesela ''Tilbe, facebookta 3 yeni bildirimin var'', ''Tilbe netlogda seni 5 kişi arkadaş olarak ekledi'' vs

Ve arkadaşlar ben az önce bu kızın netlog hesabına giriş yaptım!

Yanlışlıkla oldu ve kızın fotolarını, yaşını, nerede oturduğunu, her şeyini gördüm

Ya o da aynı şekilde benim hesaplarıma girerse? Ya bu hotmailde zaten bu hesap varmış da ben varolan bir hesabı aynı isimle tekrar mı aldım ne oldu anlamadım !

Bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilemedim

Anlatabildim mi ki sorunu?

Daha önce de .....@hotmail.com diye bir adres aldım bu foruma kayıt için.. Sonra mailime bir daha giremedim

Şifremi unuttum deyince de yabancı bir insanın cep numarasının son haneleri çıktı

(hani şifrenizi unutunca cep telinize kod gönderiyorlar ya o kod göndermek için gösterilen telefon nosu bana ait değildi)

Bu hotmail e neler oluyor !

Yabancı bir kızın bildirimleri bana geliyor üstelik şifrelerimiz de aynı ! (Ben kızın netloguna kendi şifremle girdim)
Sen halüsinasyon görüyor olmayasın :27:

Şaka bir yana böyle bir şeyin olması mümkün değil . Aynı adrese iki farklı kişi sahip olamaz . Bilgisayarına girmiş olabilirler , bu hacker kardeşler (!) hotmail adresine gönderdikleri bir linkle bile , senin tüm şifrelerini çalıp bilgisayarına girebiliyor . Format atmanı tavsiye ederim .

sizi kredi kartı kullanmaya mecbur eden birşeyle karşılaşmışsanız virüs olabilir .

O facebook un yeni uygulaması sanırım.Ben de geçen bende ekli olmayan bir hocama mesaj atmak istedim para istedi ya da diğer klasörüne atarım dedi

sizin adresinizia hacklemisler pek vicdanli olduklarını dusunmuyorum.

Bu facenin yeni uygulaması. yabancı birine msj atmak için (gelen kutusuna düşmesi için msjın) artık para ödüyorsun

Sen halüsinasyon görüyor olmayasın :27:

Şaka bir yana böyle bir şeyin olması mümkün değil . Aynı adrese iki farklı kişi sahip olamaz . Bilgisayarına girmiş olabilirler , bu hacker kardeşler (!) hotmail adresine gönderdikleri bir linkle bile , senin tüm şifrelerini çalıp bilgisayarına girebiliyor . Format atmanı tavsiye ederim .

Ya yok anlamamışsın. Şifrelerimiz aynı değilmiş onu sonradan yanlış anladığımı farkettim

Ama kızın dediğine göre bu maili o yıllar önce almış ve yıllardır kullanıyormuş

Ben de aynı isimle aynı maili kullanıyorum

Ki kıza ulaştım işte mail adresini kapattık dondurduk yani öyle bir seçenek vardı hotmailde

Bir kere bana da benim başka bir mail adresimden facebook açılıp bana arkadaşlık isteği gönderilmişti.Hacklendiğimi düşünüp mailin şifresini değiştirdim ve facebook hesabını silmiştim.

ne kadar çok olay yaşayan var. benim de şöyle bi olayım oldu.

geçen nişanlımım face in şifresini değiştirdim -güvenlik amacıyla sık sık yaparım-, ertesi gün baktım yanlış diyo. maile girdim faceden şifre değişikliği filan maili gelmemiş. nişanlıma sordum haberi yok. zaten o ara neti yoktu nete giremiyodu o hiç giriş yapmamış bile. neyse mail yoluyla yeni bi şifre istedim aldım face e girdim baktım antin kuntin acayip bi mail hesabı tanımlı benim kullandığımdan ayrı face hesabına 1021465320210@hotmail.com gibi bir hesap. şifreler benden başka kimsede olmadığına göre muhtemelen o hesaptan değiştirildi, ama o hesap nerden çıktı kim tanımladı bilmiyoruz. :26: hemen kaldırdım o hesabı ama tırstım da. nasıl oldu ki.

Bende çok şaşırmıştım bu olaya taki başıma gelene kadar.

Bi arkadaşa facebook hesabı açacaktım rica etti.Adına bi hotmail aldım.İş facebook hesabı almaya geldi.Kaydedeceğim bir türlü maili kabul etmiyor bu mail zaten kullanılıyor bu siz değilmisiniz gibisinden bir şey çıkıyor.Ben başkasına ait olan bir hotmail hesabını nasıl aldım bilemedim.Tuhaf bi karışıklık:44:

ne kadar çok olay yaşayan var. benim de şöyle bi olayım oldu.

geçen nişanlımım face in şifresini değiştirdim -güvenlik amacıyla sık sık yaparım-, ertesi gün baktım yanlış diyo. maile girdim faceden şifre değişikliği filan maili gelmemiş. nişanlıma sordum haberi yok. zaten o ara neti yoktu nete giremiyodu o hiç giriş yapmamış bile. neyse mail yoluyla yeni bi şifre istedim aldım face e girdim baktım antin kuntin acayip bi mail hesabı tanımlı benim kullandığımdan ayrı face hesabına 1021465320210@hotmail.com gibi bir hesap. şifreler benden başka kimsede olmadığına göre muhtemelen o hesaptan değiştirildi, ama o hesap nerden çıktı kim tanımladı bilmiyoruz. :26: hemen kaldırdım o hesabı ama tırstım da. nasıl oldu ki.
Facede bazen linkler geliyor işte şu resime tıklayın diye eger o tür resimlere tıklarsanız sizin mail adresinizi ve şifrenizi ögrenirler.Yine mail kutunuza bazen gönderilen mailler virüs içerilklidir onlara tıklandıgı takdirde bilgilerinizi ele geçirirler.

Back
X